Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
şimdi yine tartıldım
yine 81.2 çıktım

ama canım çok feci pizza istiyorrr
hem de çoookk
her an sipariş verebilirim

şimdi kuru kayısılı ve suntalı activia yiyorumm

umarım öyle bişi yapmadın... beni örnek al hergün okulumda pizza yenio yemek saatlerinde sürekli gözümün önünde yemek yediğim yerde ama daha bi dilim bile yemedim en son ne zaman yediğimi de hatırlamıyorum o pizza denen kalori bombasından...

bu arada kızlar çok üzüldüm ben dün gece araştırma yaparken 1 tanecik waffle ın 1250 kcal olduğunu öğrendim :'( waffle bnm en sevdiğim tatlıdır pastayla waffle a bayılırım pastayı ztn doğum günü fln olmadıkça yemiyorum artık ama en son ekim ayında ankara da waffle yemiştim bugün belki yine yerim bi kalorisine bakıyım dedim ve şok oldummm! =(

BAYA GAZA GETİRMİŞLER SENİ ANLAŞILAN TAMAM CANIM 1000 ALTINA İNME BU GÜN GAYET GÜZEL PASTADA GÖZÜN KALMAZ DİYETİNE RAHATLIKLA DEVAM EDERSİN.hEM YARIN DİYETİSYENE GİDERKEN ÜZERİNE HAFİF BİRŞEYLER GİYİN OLDUĞUNDAN FAZLA ÇIKARMASINN.

her hafta aynı giysilerle tartılıyorum merak etme sen ama içimden bi ses veremedim dio ya offf... hatta almış bile olabilirimm nie böyle hissediyorum bilmiyorum ama hafifleştiğim yerine ağırlaşmışım gibi hissediyorum sen de 500 gr vermişsin sanırım ya çok güzell haftada 500 gr çok ideal bence :)
yaza kadar inceciksin böyle giderse çok sevindim senin adına

Teşekkür edrim tatlım inşallah hep beraber yazı incecik selamlıcaz

Hem ya sakın öyle düşünme güzel güşün diyetisyene gidene kadar zayıfladım diye tekrar et beynindeki neyse hayatındaki de odur .Böyle yöntemlerde moralin yüksek olması çok önemli ben inanıyorum ki sende min 500 gr vermişsindir min

inş canım ya bende bunu istiyorum ama bugün pastayı yiyince karamsarlaştımm kızdım kendime aferin sana bütün haftayı çöpe attın 1 günde hatta 20 dk da die :S biraz önce de büyük bi elmanın yarısını yedim yine yeşil çayla birlikte...

Bildirim listesi:

independent: boy - 1.69 kilo - 71 Bildirim yapılmadı

medusa09: boy - 1.64 kilo - 68.5 67.7 Fark: 800 gram

laluşka: boy - 160 kilo - 80 Bildirim yapılmadı

bnnu: boy - 1.69 kilo - 61.8 61.3 Fark: 500 gram

serapkayra: boy - 1.63 kilo - 62 Bildirim yapılmadı

katrem: boy - 1.78 kilo - 82 81.2 Fark: 800 gram

sevgilim_benim: boy - 1.62 kilo - 63 Bildirim yapılmadı

nightwinglover: boy - 1.70 kilo - 81.6 80.6 Fark: 1 kg

ekolik: boy - 1.63 kilo - 70 69 Fark: 1 kg

Son düzenleme:
gerçkten bakıp duruyom akşamdan beri hareket yok ala ala:97::97: neyse bakalım işi var heralde herkesin..

evet ya bir sürü kişi adını yazdırmıştı kimse gelmemiş nerdeyse sen ben bnnu fln gelmişiz sadece :S

eee hani kim kaç kilo verdi bakcaktık:97::97:

Bugün pek vaktim olmadı o yüzden giremedim
Şimdi listeyi hazırladım ama herkes bildirim yapmamış.
Bundan sonra bildirimleri isterseniz özel mesaj yoluyla yapalım, hem daha pratik olur. Böyle bir sürü mesaj içinde bildirimleri aramak hem zaman kaybı hem de gözden kaçırabilirim.
Bildirim yapmayan arkadaşlar yarın da bildirimde bulunabilirler.

ivet ivet aynen öle yapıciğimmm çünkü henüz tartılmadımm :/ özelden atarım ben sana bebitom bu arada sana k.b. diyeti topiğinde rastladım çok sağlıksız bi diyet o hiiçç tavsiye etmiyorum onda vücut yağı yakmıyo bol bol su ve mineral atıyosun kasların zayıflayo o diyette bıraktığın anda da hemen geri alıosun bendn söylemesi hayatımm en güzeli kalori sayımı işte bak bugün pasta bile yedim ben

evet bugünkü kaloricikler

[1] Activia Sade 1 adet 74
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Ay Çekirdeği (çekirdek) 8 10 GRAM 464
[4] Çam Fıstığı 15 GRAM 90
[5] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[6] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84
[7] Maydanoz 6 1 gr 2.4
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Kepekli Kaşarlı Tost 0.5 1 80
Toplam : 939.4 kal.

bugün çok saçma sapan beslendim
haftasonları böyle oluyorum ben yaaa
cuma da benim için haftasonu sayılıyo süt iznimde olduğum için

yok kuzum yemedim ama bissürü çekirdek yedim
ama zaten güniçinde pek bişey yememiştim.

nightwinglover canım benim kilom 83.1 di
akşam tartılmıştım amaa olsun şimdi 81.2 yim

:S o 10 gram dn fazladır ben sana diyim... neyse bugün böle olmuş battı balık yan gider deme haftasonu disiplinnnnn

nightwinglover canım benim kilom 83.1 di
akşam tartılmıştım amaa olsun şimdi 81.2 yim

Gerekli değişikliği hemen yaptım :)

Bildirim listesi:

independent: boy - 1.69 kilo - 71 Bildirim yapılmadı

medusa09: boy - 1.64 kilo - 68.5 67.7 Fark: 800 gram

laluşka: boy - 160 kilo - 80 Bildirim yapılmadı

bnnu: boy - 1.69 kilo - 61.8 61.3 Fark: 500 gram

serapkayra: boy - 1.63 kilo - 62 Bildirim yapılmadı

katrem: boy - 1.78 kilo - 83.1 81.2 Fark: 1.9 kg

sevgilim_benim: boy - 1.62 kilo - 63 Bildirim yapılmadı

nightwinglover: boy - 1.70 kilo - 81.6 80.6 Fark: 1 kg

ekolik: boy - 1.63 kilo - 70 69 Fark: 1 kg

Son düzenleme:
hmm ben okuyamamışım demekki gecew gece gitti gözler kuruyemişlerin hepsi çok kalorili ve aşırı yağlı bence hayatından tamamen çıkarmalısın...

kuruyemiş önemli değil benim için onu yemeden durabilirim ama
çekirdek ve kola benim hayatımda bambaşka bir yerde çoookk seviyorum yemeden duramıyorum
napıcam ben

bir an önce tuz şeker çekirdek ve kolayı unutmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…