- 13 Kasım 2010
- 819
- 2
şimdi yine tartıldım
yine 81.2 çıktım
ama canım çok feci pizza istiyorrr
hem de çoookk
her an sipariş verebilirim
şimdi kuru kayısılı ve suntalı activia yiyorumm
BAYA GAZA GETİRMİŞLER SENİ ANLAŞILAN TAMAM CANIM 1000 ALTINA İNME BU GÜN GAYET GÜZEL PASTADA GÖZÜN KALMAZ DİYETİNE RAHATLIKLA DEVAM EDERSİN.hEM YARIN DİYETİSYENE GİDERKEN ÜZERİNE HAFİF BİRŞEYLER GİYİN OLDUĞUNDAN FAZLA ÇIKARMASINN.
her hafta aynı giysilerle tartılıyorum merak etme sen ama içimden bi ses veremedim dio ya offf... hatta almış bile olabilirimm nie böyle hissediyorum bilmiyorum ama hafifleştiğim yerine ağırlaşmışım gibi hissediyorum sen de 500 gr vermişsin sanırım ya çok güzell haftada 500 gr çok ideal bence :)
yaza kadar inceciksin böyle giderse çok sevindim senin adına
Teşekkür edrim tatlım inşallah hep beraber yazı incecik selamlıcaz
Hem ya sakın öyle düşünme güzel güşün diyetisyene gidene kadar zayıfladım diye tekrar et beynindeki neyse hayatındaki de odur .Böyle yöntemlerde moralin yüksek olması çok önemli ben inanıyorum ki sende min 500 gr vermişsindir min
eee hani kim kaç kilo verdi bakcaktık:97::97:
evet ya bir sürü kişi adını yazdırmıştı kimse gelmemiş nerdeyse sen ben bnnu fln gelmişiz sadece :S
gerçkten bakıp duruyom akşamdan beri hareket yok ala ala:97::97: neyse bakalım işi var heralde herkesin..
evet ya bir sürü kişi adını yazdırmıştı kimse gelmemiş nerdeyse sen ben bnnu fln gelmişiz sadece :S
eee hani kim kaç kilo verdi bakcaktık:97::97:
umarım öyle bişi yapmadın... beni örnek al hergün okulumda pizza yenio yemek saatlerinde sürekli gözümün önünde yemek yediğim yerde ama daha bi dilim bile yemedim en son ne zaman yediğimi de hatırlamıyorum o pizza denen kalori bombasından...
bu arada kızlar çok üzüldüm ben dün gece araştırma yaparken 1 tanecik waffle ın 1250 kcal olduğunu öğrendim :'( waffle bnm en sevdiğim tatlıdır pastayla waffle a bayılırım pastayı ztn doğum günü fln olmadıkça yemiyorum artık ama en son ekim ayında ankara da waffle yemiştim bugün belki yine yerim bi kalorisine bakıyım dedim ve şok oldummm! =(
:S o 10 gram dn fazladır ben sana diyim... neyse bugün böle olmuş battı balık yan gider deme haftasonu disiplinnnnn
yok kııız 8 tane 10 gr yazdım
zaten 464 kal. çok çıktı yaa
nightwinglover canım benim kilom 83.1 di
akşam tartılmıştım amaa olsun şimdi 81.2 yim
hmm ben okuyamamışım demekkigecew gece gitti gözler kuruyemişlerin hepsi çok kalorili ve aşırı yağlı bence hayatından tamamen çıkarmalısın...