nightwinglover biz şimdi yarın mı tartılıp kaç kiloda olduğumuzu söylicez:26:
Evet yarın kilo bildiriminde bulunacağız.
Amaç kendimizi kontrol etmek, hırslandırmak
Eveeet bugünkü menümüz :
Sabah:
1 domates, 1 salatalık ve maydanoz
3 tane kepekli bisküvi
Ara:
Activia Kayısılı
2 tane kepekli bisküvi
Öğlen:
5 tane ızgara köfte
2 yemek kaşığı patates püresi
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara:
Beyaz Peynirli Kepek Ekmeğe Tost
Akşam:
Yoğurt
Şimdi:
Elma
[1] Elma 0.5 ADET 30
[2] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
[3] Yoğurt (tam yağlı) 60 GRAM 40.8
[4] Şeker (küp) 10 ADET 195
[5] Çay 5 ADET 25
[6] Yoğurt (tam yağlı) 40 GRAM 27.2
[7] Patates Püresi 40 gr 24
[8] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 5 adet 300
[9] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[10] ülker altınbaşak yulaflı kepekli 0.5 1 paket 88.5
[11] Maydanoz 3 1 gr 1.2
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1021.4 kal.
ama 5 bardak çay içtim 10 şeker
şu şeker yüzünden akşam sadece yoğurt yedim
sizler nasıl bıraktınız şekeri tavsiyesi olan???
Menün cidden güsel de şeker uymamış menüne yaaTavsiyem şekeri bir anda bırakma mesela bir bardak çaya tek şeker bi atıyorsun ilk 4 5 gün felan çayını artık yarım şekerle iç ondan sonraki 4 5 gün şekersiz iç sen farkında olmadan artık şekersiz içtiğini göreceksin....
şekersiz içiyorum çayı 12 yıldır.. 26 yaşındayım... artık zırnık şeker girse içemiyorum... mesela biri çayını karıştırsın kaşığı bardağıma koysun hissediyorum şekeri... bi kere çay bahçesinde demliğe bir şeker atmışlar onu bile hissettim... alışırsınız yani.. 1-2 gün için hemen alışırsınız şekersiz içmeye
aynı yaştayız :) ben de önceleri 4 şeker atarken azaltma yöntemiyle 2 şekere indim
alışmak lazımmm
şekersiz içiyorum çayı 12 yıldır.. 26 yaşındayım... artık zırnık şeker girse içemiyorum... mesela biri çayını karıştırsın kaşığı bardağıma koysun hissediyorum şekeri... bi kere çay bahçesinde demliğe bir şeker atmışlar onu bile hissettim... alışırsınız yani.. 1-2 gün için hemen alışırsınız şekersiz içmeye
alışırsın cnm merak etme.. şekersiz çyın tadı çok daha güsel bırak sende 1 hafta filan iç hak vericeksin bana
aynen katılıyorumm :) bende 2-3 senedir şekersiz içiyorum şimdi bi kırıntı şeker girse içine içemiyorum
biraz önce de 1 elma yedimm nie kimse yorum yapmadı bana bugünnya bi de mesela siz böyle köfte fln yiyebiliosunuz ya ben psikolojik olarak yiyemiyorum şu an =( görünce kaçıyorum sanki ben kaloriliyim kilo yapıcam sana die bağrıyo etlerr ztn 3-4 gündür gördüğünüz gibi anca yeşillik ve ekmek le besleniyorum bi de meyve...
=( bugün simit bile yedim gene geçememişimm kii =( elma da yedim 1 saat kadar önce bi de spordan önce bu wafer gofretler varya muzlu hani onlardn tutmuşlardı hanımlar bi tane ondan yemiştim ama 1000 etmez gene herhalde
merhaba kızlar :79:
birkaç gündür sizi okuyordum bende zayıflamaya çalışıyorumda
önce şu karbonhidrat diyetini yapmaya çalıştım ama beceremedim
sonra sizin yaptığınız daha mantıklı geldi
acaba rica etsem banada o kalori cetvelinin linkini verirmisiniz
önce deneyip sonra sizlerin arasına katılrım
çok sevindim cnm senin adına :) nasl mutlu oluo insan dimi 100-200 gr m bile eksilsebende yarın çıkmaya çalışıcam ama cumartesiye de kalabilir benim
bu arada soran arkdaşımız bu yöntemde yöntem diorum çünkü diyetler gibi katı kuralları yok en basit ilkeye dayandırıyoruz kilo verme olayını... yani aldığımız kcal < harcadığımız kcal olursa vücut kilo kaybetmeye başlar... o yüzden de günlük 1000-1200 kcal i geçmemeye çalışıoruz ki ayrıntıları geçmiş sayfalarda bulabilirsin... sabit bi programa uyamayan kişiler için ideal bence mesela ben öğrenciyim ve belli bi programa uyamadığım için bu yöntemi uyguluyorum 2 hafta öncesinde 72 kiloydum şu an 71 hatta bu cumartesi yine tartılcam vermiş olabilirim...