Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menu çok güzell çok beğendimmmm
bi de bişi sorcam ya şehriye salatası yerine 1 tane gözleme yesem daha mı az kalori alırdım sizce?
Günlük raporumu veriyorum:
KAHVALTI:
*2 patates haşlama=100 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 kase mercimek çorbası=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Şekerli Kahve(3 ü birarada)+1 galeta=100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
TOPLAM=855 cal (yaklaşık)
Sabah+akşam=60 dakika yürüyüş
Teşekkürler canım, sen şehriyenin kalorisini çok tutmuşsun bana kalırsa. Yani saf şehriye pilavı yesen 1 kocaman tabak ancak o kadar edebilir. Ki bence insan tıkanır yiyemez bile o kadarını. Senin yediğin sebze ile karışık. Bence yarısı filandır. Gözlemeyi ben de çok severim, bakk bahsettin canım çekti. Onun kalorisi de içinde ne olduguna gore degisir. Patates ya da kaşarlıysa ve normal yağ ile pişirilmişse 500 e yakındır bence o da. Yarım yufka ile beyaz peynir ya da lor ile daha dusuk kalorili gozleme de yapılabilir ama.
nightwinglover
Serapçım fotoğrafını şimdi gördüm.
Gerçekten mükemmel görünüyorsun, gözüm gönlüm açıldı :)
Arada kaçamak yaptığında üzülmene hiç gerek yok, sen zaten bu halinle de manken gibisin
bnnu -
Alıntı ysmnrly kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
s.a. ben bşey sorucaktım ayran detoxuyla ilgili bir fikriniz var mıı
a.s arkadaşım benim de bir ara aklıma gelmişti ama hiç uygulama fırsatım olmadı netten aldığım şu bilgiyi saklıyorum bir gün yaparsam diye şöyle ki:
bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır.....
Böyle bir bilgi inşallah faydalı olmuşumdur.Bunu pek çok kişi denemiş 1 2 kilo verenler çok olmuş yorumlarda okudum....Yardımcı olur umarım Başarılar canım...Bir de foto koyiim :)
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: IMG_0305.JPG Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 13.3 KB (Kilobyte)
sevgilim_benim -
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Eklenti 144005Eklenti 144006Eklenti 144007
bayağı fazlalıkları atmışım ben yauuuu
süper olmuşsun cnm kilo verince daha süper daha narin olmuşsun darısı başımıza
nev81
Günlük raporumu veriyorum:
KAHVALTI:
*2 patates haşlama=100 cal
*3 yaprak marul=15 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 havuç+1 galeta=65 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 kase mercimek çorbası=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Şekerli Kahve(3 ü birarada)+1 galeta=100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
TOPLAM=855 cal (yaklaşık)
Sabah+akşam=60 dakika yürüyüş
yoğurt detoksunu diyete girmeden önce yaptım 2.5
kilo gitti ama ben su attım ödemim vardı akşam erken uykum gelmesi dışında bi sıkıntım olmadı
kahvaltı:
1 kk beyaz peynir
2 domates
şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
maydonoz
ara: 1 elma
ara:1 elma,1portakal
akşam: 3/4 tabak şehriye salatası (yemekhane de çıkmış salata olarak böyle biraz yağlı şehriye ve çok az turşu, çok az sosis, çok az bezelye vardı şehriye dışındaki malzemelri toplasanız 3 yemek kaşığı anca eder gerisi şehriye zaten )
2 kutu kdr zero cola
maydonoz
[1] Coca Cola Zero 0.5 KUTU 0.33
[2] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[3] Şehriye 150 GRAM 585.00
[4] Ayçiçek Yağı 1 YEMEK KAŞIĞI 84.00
[5] Bezelye 10 gr 8.90
[6] Sosis 20 GRAM 64.40
[7] Turşu 10 GRAM 1.00
[8] Maydanoz 10 gr 4.00
[9] Elma 1 ADET 60.00
[10] Portakal 1 ADET 50.00
[11] Elma 1 ADET 60.00
[12] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[13] Domates 2 ADET 28.00
[14] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[15] Maydanoz 20 gr 8.00
Toplam : 1094.29kal.
fazladan fazladan hesaplattım
kaç gün yaptın canım 2.5 kilo çok gitmiş ben bir kiloyada razıyım
şehriyenin kalorisi ne kadar fazlaymış:44: ee yememekte olmaz ama başka seçeneğin yok kalorisinin yüksek olduğunu birldiğin şeylerden yarım porsiyon alarak dikkat edebilirsin ama zaten kalorin düşük bugün
2011-02-20
tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
AKŞAM
[1] Elma 0.5 ADET 30 30
[2] Ayran (240gr!) 2 bardak 180 180
[3] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.20 porsiyon 44.2 44.2
[4] Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170 170
ÖĞLE ( misafirlikteydim de )
[5] Çikolatalı Pasta 40 GRAM 120 120
[6] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
[7] Çay 2 ADET 10 10
[8] Tuzlu Kurabiye 2 ADET 100 100
SABAH
[9] Şeker (küp) 3 ADET 58.5 58.5
[10] Çay 3 ADET 15 15
[11] Ekmek 2 DİLİM 130 130
[12] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4 29.4
[13] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[14] Sucuk 30 GRAM 135 135
Toplam : 1102.5 kal.
bugünkü menüm kötü sabah eşimin hazırladığı yine sucuklu bir kahvaltı 2-3 çatal aldım peyniride beğenmedim ondanda yemedim reçel zaten sevmem kaşarın kalorisi var zeytin ve çemen yedim çemeni kendim yaptım içinde 3-4 çorba kaşığı ev yapımı domates salçası , 1 çorba kaşığı kadar zeytin yağı, bir çorba kaşığı dövülmüş ceviz ve baharatlar ( kekik, nane, poy...) var ama kalorisini bulamadım zaten bu hepsinin karışımındanda 10 gr belki yememişimdir bir haftada ancak yeniyor.. aralarda bol su ve karanfil ve ayva çekirdeğiyle kaynattığım elma nın suyunu içiyorum boğazıma iyi geliyor ve metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum... öğlende bir arkadaşıma gittik oda bize pasta yapmış yanında kurabiye çok az yedim ee öyle oluncada sağlıksız bir menü çıktı akşam yemeyeyim bari dedim eşim ve çocuklara koca bri tabak patates kızarttım yanına mkarna yaptım onların en sevdiği benim en sevmediğim şey kendime ayran yaptım dereotlu bir kase yoğurt yedim bir kaşık makarn attım ağzıma üzerinede bir bardak ayran yetti zaten sonrada spora çıktım 2 saat ritimli yürüyüş ve spor eve geldim duş çocukların banyosu oyunları koşturma derken uyku hazırlıkları ayyy şimdi oturabildim ancak..
independent -
kaç gün yaptın canım 2.5 kilo çok gitmiş ben bir kiloyada razıyım
ya bende yapmak istiyorum aslında diyetisyenim ödemin çok fazla 5-6 kilo ödem var fazladan vucudunda demişti en son maydonoz,lahana fln tüketmeye çalış bol su iç demişti o yüzden bu maydonozların sırrı benim listemde :) ama şöylede bişi var ki protein grubunda ki gıdaların ödem yaptığını duymuştum ayran protein grubu değil mi?
independent
şehriyenin kalorisi ne kadar fazlaymış ee yememekte olmaz ama başka seçeneğin yok kalorisinin yüksek olduğunu birldiğin şeylerden yarım porsiyon alarak dikkat edebilirsin ama zaten kalorin düşük bugün
bende kalorisini bilmediğimden tabağı bitirmedim canım zaten yarısında tıkadı beni aslında ama 2 dk sonra acıkmıyım diye biraz daha yedim fln yine de kaldı ama tabakta biraz :) evet bende şok oldum cidden çok fazlaymış şehriyeli tavuk çorbasını da çok severdim ya ben artık ona da elveda bi süre için :/
pazar günü olsun o kadarcık sorun etmeyin hem zaten kalorinizde o kadar yüksek değil az hattao 2 saatlik ritimli yürüyüşe ve çocukların banyolarına göre fln :)