- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 41
arzuhelin -
Günaydınn arkadaşlar...
Ben bu hafta hiç rejim yapamadım.. haftasonu bozunca toparlayamadım.. sanırım cuma günü fazla çıkıcamm
bu arada bu yoğurt olayını nasıl yapıosunuz öğle veya aralarda ne kadar yiyiosunuz.. bir de tam yağlı mı yoksa light yoğurt mı?
selam canım bence biran önce toparla yarına bile bırakma
ben yoğurdu evde yapıyorum bana en sağlıklısı oymuş gibi geliyor .. yapmadığım zamanda light almıyorum normakl kaymaksız yoğurt alıyorum ..
fffiliz -
çok mutluyum dayanamadım tartıldım 5 gündür o kadar dikkat etmediğim halde 0.5 kilo gitmiş bu sabah yarım tahıll simit yedim hiç bir yerde yok kalorisi kaç kaloridir.
çok mutlu oldum senin adına ben tartıya çıkmadım form içiyorum şimdi cumaya kadar sabır
bengi_arwen -
kızlar size bazılarının bildiği ama bilmeyenlerinde olabileceği bir çay tarifi vermek istiyorum..
ben epeydir içiyorum tadıda çok güzel.. bugünlerde yine popüler oldu bu çay.
1 adet elma (soyulmamış ve çekirdekleri alınmamış)
yarım limon (yine soyulmamış)
2 adet çubuk tarçın
6-7 adet karanfil
5-6 adet tane karabiber
2.5 kupa su
bunları koyun tencereye kaynatın 5 dk falan sonra için bi güzel süzüp ertesi günde içebilirsiniz..
metebozimayı hızlandırıdığı söyleniyor. şahsen ben çok seviyorum tadını falan akşamları siyah çay içmekten iyi oluyor.
bu akşam fırında hamsi buğlama yapmayı planlıyorum canınız çekmesin :
ben bu çayı çok sık yapıyorum boğaz ağrılarına çok iyi geliyor hatta iki gündür de içiyorum metobolizmayıda hızlandırdığına sevindim çok çok teşekkürler
1983
canım çok teşekkürler. ben baya şişirmişim o zaman makarnayı. neyse, sağlık olsun :)
iyi dileklerin için de sağol canım. inşallah hepimiz bir ömür boyu mutlu oluruz. stres olmamak, sakince tadına varmak önemli. gelinlik sadece bir aksesuar. evleniyor olmamızdan önemli değil. elmayla armutu karıştırmamak lazım o yüzden. çünkü düğün sadece güzel görüneceğimiz bir tören değil, tek anlamı bu değil. hayatımızın dönüm noktası. gereksiz baskılarla, moda terörüyle helak olmanın alemi yok.
çok teşekkür ederim canım tekrar desteğin için.
ne demek canım sadece gerçekler
sevgilim_benim
kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim 62 kilogeldim 2 haftadir sadece 700gr gitmis neden ama okadarda dikkat ettim hergun duzenli yurudum en az 40dk yurudum bazen 2 saati bile buldu neden bole gosterio tarti ben diyete 26ocakda basladim 22 gun olmus ben sadece 3 kilo verdim nerde yanlis yapiorum acaba yardim edinmorelim bozuldu ben 61 i gormek istiodum bugun yuzde 90 61i gorucem saniodum
canım sakın moralini bozma motivasyonda gider sonra sen güzel güzel devam et yavaş yavaş vermek en iyisi hem belki tartında da hata olabilir hep aynısında mı tartıldım ben bizimkinde 58 im mesela bugün kayınvaldemde tartıldım 57 çıktı:44: