Hadi bakalim goreyim seni ekinss, sen yaparsan ben de gaza gelirimmmselamlaaarrr
Ayyynenn yoğun programlı bir haftasonunun ardından ilk iş gününü bitirmeye çalışıyoruz
pazar iyiydi benim de ama cumartesi faciiaa kuzenimin oğlanın doğumgünü vardı artık gerisini siz düşünü
Bugun yediklerim
kahvaltı 1 elma
öğle azpilav + yarım kase cacık
ara portakal
ara şekersiz nescafe
akşam yağsız tavada 2 adet köfte + salata yada yoğurt o anki ruh halime bağlı :))
20 gün sonra oğlumun doğum günü 20 günde 3 kilovermeliyimmm bugunden itibaren sıkı yönetim başladı
Hadi bakalim, basarilar, 10 kilo hoop diye gitsinöncelikle herkese iyi ve keyifli zayıflamalar diliyorum:) Bende kalori sayımı yaparak zayıflamayı sizin sayenizde dün keşfettim ve bugün de başladım, günü 686 kaloriyle kapatıyorum:) umarım bana uğurlu gelirsiniz de yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım
70 kg 'um hedefim 60 hadi bismillah :)
Gunduz bakmadim da aksam biraz cuku yedimgozunu başka şeylerle meşgul et cicim
ohh afiyet olsun kalorin yerinde bence
Öncelikle hoşgelldinAldığın kalori çok çok az ne yiyorsun gün içinde ? 1000 in altında almamaya bak canım
regl benim bitti süküüürrr darısı başına
Guzel menu, kizartmwyi az yemisin neyseGünaydıııınnnnn
Dün akşam tavuk ve azıcık patates kızartması ve üstünede 1 çokoprens yiyerek 1010 cal ile kapattım
Bugunn ki menüm ilerleyen saatlerde sizlerle olacak
Ben ilk basta yapamiyordum ama sonra alistim canim.oohh ohhh kilolar gidiyo yavaş yavaş ne kadar güzel,bende dün sabah 75 çıktım karar verdim haftada iki gün tartılcam çünkü öbür türlü moralim çok bozuluyo motivasyon düşüyor bakalım tartı günüm perşembe inş değişim olur .. birde beni sütler mısır gevrekleri falan tutmuyor yaa ekmek yemezsem deli gibi acıkıyorum öğleye kadar böyle olanınız varmı değişiklik olsun diye bugun mısır gevreği ile süt yedim ama açlıktan kusacaktım öğle yemeğine kadar neyseki yemek yiyince geçti :)))
kunefeyi biturmedin dimi, yarim yeseydinyediklerim normal şeyler hatta bugun limitimi arttırdım :) ama yürüyüşle desteklediğimden sanırım düşük çıkıyor, bende regl öncesiyim ve acayip tatlıya sarılasım var bugun dayanamadım ve kunefe yedim
Kızlar ayran detoksumun ilk günüydü bugün... Öğleden sonra bfitte 1,5 saat sporumuda yaptım... Az önce 15-20 dakika pilatesimide yaptım... Kendimi çok iyi hissediyorum... Diyet ve spor bir arada olmadığı sürece kilo vermeyi unutun kızlar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yediklerim normal şeyler hatta bugun limitimi arttırdım :) ama yürüyüşle desteklediğimden sanırım düşük çıkıyor, bende regl öncesiyim ve acayip tatlıya sarılasım var bugun dayanamadım ve kunefe yedim
Et agirlikli olsada guzel menunkunefe mi o çok kalorili deil mii
Ben de bugün et ağırlıklı beslendim.
Sabah yumurta peynir domates salatalık zeytin ceviz ve pekmez
arada yeşil elma
öğle bir porsiyon köfte
akşam 1+1/4 lahmacun yedim.
1000 kalori civarı tamamladım. Mutluyum
Ayran detoksuyla kilo verebildi iz mi tarifini yazabilir misiniz
Ayran detoksunu sadece 1 gün yapabildim ve ertesi gün 600 gr gitmişti benden... Ama normal yemenize rağmen yine detokstan önceki kiloma geri döndüm... Bence kilo verdirmiyor sadece o günler için sizi rahatlatıyor ve bişey yemediğiniz için kilo verdiniz zannediyorsunuz... Yinede isterseniz tarifini veririm tabiki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sagolun ben genede alayim tarifini:)
oohh ohhh kilolar gidiyo yavaş yavaş ne kadar güzel,bende dün sabah 75 çıktım karar verdim haftada iki gün tartılcam çünkü öbür türlü moralim çok bozuluyo motivasyon düşüyor bakalım tartı günüm perşembe inş değişim olur .. birde beni sütler mısır gevrekleri falan tutmuyor yaa ekmek yemezsem deli gibi acıkıyorum öğleye kadar böyle olanınız varmı değişiklik olsun diye bugun mısır gevreği ile süt yedim ama açlıktan kusacaktım öğle yemeğine kadar neyseki yemek yiyince geçti :)))
yediklerim normal şeyler hatta bugun limitimi arttırdım :) ama yürüyüşle desteklediğimden sanırım düşük çıkıyor, bende regl öncesiyim ve acayip tatlıya sarılasım var bugun dayanamadım ve kunefe yedim
Hadi bakalim goreyim seni ekinss, sen yaparsan ben de gaza gelirimmmben dun aksam biraz cuku yedim a bugun iyi gidiyorum, haftasonuna kadar 70 olaydim iyiydi. Dogumgunum de
Hadi bakalim, basarilar, 10 kilo hoop diye gitsinama o kalori cok cok az, en ez 1200 kalori al bence.
Gunduz bakmadim da aksam biraz cuku yedim
Guzel menu, kizartmwyi az yemisin neyse
Ben ilk basta yapamiyordum ama sonra alistim canim.
kunefeyi biturmedin dimi, yarim yeseydin
kunefe mi o çok kalorili deil mii
Ben de bugün et ağırlıklı beslendim.
Sabah yumurta peynir domates salatalık zeytin ceviz ve pekmez
arada yeşil elma
öğle bir porsiyon köfte
akşam 1+1/4 lahmacun yedim.
1000 kalori civarı tamamladım. Mutluyum
Et agirlikli olsada guzel menun
Ben bu sabah yulaf
Ara 5 cubuk kraker
Oglen iki dilim tb ekmegi arasi peynir, yaninda ayran
Ara yarim muz, kucuk bi parca cuku
Aksam bibucuk porsiyon yesil mercimek ve cacik yedim
Arada bi ince dilim kek 100 kal biraz da fistik
1300 kal civari olmali
Yarinda karniyarik yapicam esime, ama kizartmicam, firinda kozlicem, bi de yayla corbasi yaparim tamamdir
kızlarr günaydın dün 300 kaloriyle kapattım günü aslında 138 di ama bir kase corba ve bir dilim ekmek yedim o yüzden 300e çıkmıs olabilir.
aslında 700 kalori almıstım öğleden sonraki yemeklede 1000 kaloriye gelecektim fakat eve gittim spor yaptım 70 dk yürüyüş 2 dk ip atlama 5 dk plates yaptm .
ve 500 kalori yaktım. dolayısıyla hepsi bitti gitti :)))
ama spordan sonra bir kase corba ve bugday ekmeği yedim.
bugün sabah yoğurt kürümü yaptım saat 6,30 da . 7,30 da bir elma yedim. şimdide 1 kupa çabuk corba yaptım içiyorum. 200 civarı bir kalori aldım.
yanımda yoğurt kürü getirdim iş yerime onu artık aksam üstü 4 giib yiyeceğim. yemekten 2 saat önce ara öğün gibi.
yeşil kahvemide midemi boş hissetttiiğim zaman içeceğim.
bugün sabah tartıldım 64,2 geldim kızlar :)))) 64.8 den inmiştim. 500 gr daha gitmiş :==)))
Cok guzel menu, ispanak severim ben degünaydınn dün yediklerim ;
sabah 1 elma
öğle azıcık çorba + cacık + yarım dilim ekmek
ara portakal
ara 3-4 çizi bizküvi
akşam çorba + az yoğurtlu ıspanak
ara nescafe şekersiz + 60 cal ufak bir parça çikolata
toplamda 950 cal.
gün içerisinde 3 kez 20 şer dakikalık yol yürüyorum ama bunu kaloriden düşmüyorum :)
Aman aman brownieee hehe bayilirim ben de. Burda paskalya var, evde de paskalya yumurtasi seklinde minik cukularkızlar size günah çıkarıyorum canınız çekmesin de browni yaptım akşama yicem sanırım günü 1 dilim keki 250 cal sayarsak tam 1200 ile kapatmış olcam bu sabah 74,5 geldim onu kutlıcam geri alarak :))))
Cok guzel menu, ispanak severim ben de
Aman aman brownieee hehe bayilirim ben de. Burda paskalya var, evde de paskalya yumurtasi seklinde minik cukularhergun bi iki parca yiyorum cok seVimli ya :) bitsede rahatlasam
Sabah yulaf yedim yine
Ara 5 cubuk kraker
Ogle yayla corbasi yapicam
bu kalori hesabıyla yaşamak zor değil mi ya :) az yiyelim sürpriz olsun kaç kalori gittiği :)evet canım ya yemeden olmuyo arada azcıkta olsa ymek nefsini köreltiyo insanın öbür türlü gördümmü saldırıyorum,bu arada araştırdım 1 dilimin kalorisi 120 miymiş çok mutlu oldum :))) bravo sana yulafla doyuyon yaa ben yiyince öğleyi nasıl ediyorum bilmiyorum...
bu kalori hesabıyla yaşamak zor değil mi ya :) az yiyelim sürpriz olsun kaç kalori gittiği :)
ben de mi bi kalori hesaplama indirsem tele ki :) herkes zayıflıyor ben kaldım :)zor valla yemeden önce kalori bakmaktan öğğ geldi ama hedefe ulaşmak için her yol mübah napcan :)))
ben de mi bi kalori hesaplama indirsem tele ki :) herkes zayıflıyor ben kaldım :)[/QUOTE
yediklerinin kalorisini bil yeter işe yarıyo denemeni tavsiye ederim,kaç kilosun?