kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Günaydınnn ,

Dün ki menüm :

Sabah : çokoprens
öğle : düğün çorbası + patates ve rus salatası karışımı bir salata yedim ama çok az + 1 dlm ekmek
akşam : 4 yk makarna + 5 yk kıymalı patates + 2 yk yoğurt
yemekten sonra sıcak çikolata sanırım 1100 filandır.. sabah tartıldım 61,5 oyy hadi az kaldı bugunlerde porsiyonlarımı hakikaten çok azalttım vee 38 beden pantolon öyle rahat oldu ki üstüme neredeyse bol gelecek :KK1:

kızlar size günah çıkarıyorum canınız çekmesin de browni yaptım akşama yicem sanırım günü 1 dilim keki 250 cal sayarsak tam 1200 ile kapatmış olcam bu sabah 74,5 geldim onu kutlıcam geri alarak :))))

ayy nasıl canımız çekmesin çekti bileee :KK14: :))

Cok guzel menu, ispanak severim ben de :KK56:

Aman aman brownieee hehe bayilirim ben de. Burda paskalya var, evde de paskalya yumurtasi seklinde minik cukular:KK1: hergun bi iki parca yiyorum cok seVimli ya :) bitsede rahatlasam:KK47:
Sabah yulaf yedim yine
Ara 5 cubuk kraker
Ogle yayla corbasi yapicam

sen o cukuları eşine ve oğullarına yedir hemen bitsin :KK70:

evet canım ya yemeden olmuyo arada azcıkta olsa ymek nefsini köreltiyo insanın öbür türlü gördümmü saldırıyorum,bu arada araştırdım 1 dilimin kalorisi 120 miymiş çok mutlu oldum :))) bravo sana yulafla doyuyon yaa ben yiyince öğleyi nasıl ediyorum bilmiyorum...

120 iyiymiş 2 dilim yeseydin :KK1:
arada yemek hakiketen çok iyi geliyor ama tabi aşmamak lazım önemli olan o

ya sanırım vucudumda hala ödem var :KK43: yada beklentim çok yüksek :) gunu 1200 kalori ile kapattım.Hoş tartıyla aklımı da bozmak üzereyim :) bugun de bitti su saatten sonra suya dayanma vaktidir.. herkese kolay gele. :KK16:

yemekten sonrası en zor zaman benim için resmen savaşıyorum birşeyler yememek için :)

bu kalori hesabıyla yaşamak zor değil mi ya :) az yiyelim sürpriz olsun kaç kalori gittiği :)

yoo hiç zor değil :KK56:

ben de mi bi kalori hesaplama indirsem tele ki :) herkes zayıflıyor ben kaldım :)

kesinlikle tavsiye ediyorum:KK34:

Ben dun kendimi aştım. Sabah dayanamadım 8 finger biaküvi+2 lokum.
Gündüz normal geçti hafif yedim.
Akşam dayanamadım extradan kocaman tabak fırında patates+ 1 kase yoğurt+ 1/2 kg çilek yedim.
Pişman mıyım? hayır değilim:KK52:
Günü 1500küsur kalori ile kapattım.

Ama şunu farkettim adet öncesi kontrol edilmez bir yeme isteğim oluyor. Bugün o istek bıçak gibi kesildi. Normal ilerliyorum:KK51:

ayy nasıl canımız çekmesin çekti bileee :KK14: :))

sen o cukuları eşine ve oğullarına yedir hemen bitsin :KK70:

120 iyiymiş 2 dilim yeseydin :KK1:
arada yemek hakiketen çok iyi geliyor ama tabi aşmamak lazım önemli olan o

yemekten sonrası en zor zaman benim için resmen savaşıyorum birşeyler yememek için :)

yoo hiç zor değil :KK56:

kesinlikle tavsiye ediyorum:KK34:

valla 1 bucuk yedim :21: kesti zaten yemeye yemeye bünye unutmuş tıka basa yemeyi kaldırmıyo ben bile şaşırdım yani :KK1:

Akşam dayanamadım extradan kocaman tabak fırında patates+ 1 kase yoğurt+ 1/2 kg çilek yedim.

Ama şunu farkettim adet öncesi kontrol edilmez bir yeme isteğim oluyor. Bugün o istek bıçak gibi kesildi. Normal ilerliyorum:KK51:

aynen öyle sana katılıyorum kontrol etmek çok zorlaşıyo adet öncesi ve bazen sonrasına bile sarkıyo,amaann olsun bişiycik olmaz afiyet olsun :KK1:

İŞTE BAŞARIM; Kızlar 7 Mart'ta 73,3 kiloyla başlamıştım bu yola ve 17 Mart'ta kilom 71,6 yken ölçülerim alınmıştı... Bugün 17 Nisan ve tam 1 ay sonunda 66,8 kilo geldim ama dahada önemlisi toplamda 76,1 cm incelmişim... Çok mutluyum çooookkkk... Herkesin başarısı panoya asılırken bnm başarım altın renklerle spor merkezinin tavanına asıldı bile... Örnek oldum herkese :KK66:

vesype7y.jpg

ade5ery3.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kalori cetveli ile yemeye alıştım cidden :) hatta diyette olan arkadaşlarıma bile diyorum en guzeli bu diyet diye :) istediğini yiyerek kendini frenliyorsun günü 659 kalori ile kapatıyorum, bugun yürüyüş ve ev temizliği ile asırı efor sarfettiğimi düşünüyorum. o yüzden ızgara köfte salata ve kacamak olarak yediğim tavuk gögsü tatlısını erittiğimi düşünüyorum :) sıvıya dayandığım saattir hadi bakalım inş hepiniz güzel bir gun geçirmissinizdir :)):KK52:

kalori cetveli ile yemeye alıştım cidden :) hatta diyette olan arkadaşlarıma bile diyorum en guzeli bu diyet diye :) istediğini yiyerek kendini frenliyorsun günü 659 kalori ile kapatıyorum, bugun yürüyüş ve ev temizliği ile asırı efor sarfettiğimi düşünüyorum. o yüzden ızgara köfte salata ve kacamak olarak yediğim tavuk gögsü tatlısını erittiğimi düşünüyorum :) sıvıya dayandığım saattir hadi bakalım inş hepiniz güzel bir gun geçirmissinizdir :)):KK52:

süper canım fakat kalorin çok düşük, biraz yükselt istersen. Yaptığın sporları çıkararak mı bu kalori? yoksa sadece yediklerin mi?

İŞTE BAŞARIM; Kızlar 7 Mart'ta 73,3 kiloyla başlamıştım bu yola ve 17 Mart'ta kilom 71,6 yken ölçülerim alınmıştı... Bugün 17 Nisan ve tam 1 ay sonunda 66,8 kilo geldim ama dahada önemlisi toplamda 76,1 cm incelmişim... Çok mutluyum çooookkkk... Herkesin başarısı panoya asılırken bnm başarım altın renklerle spor merkezinin tavanına asıldı bile... Örnek oldum herkese :KK66:

tebrik ederim canım:KK76:

günaydın kızlar,güne yulaf ezmesi süt yumurta ve çeşitli otlarla başladım buna rağmen 247 cal oldu :KK43:( inş acıkmam öğleye kadar arada bi meyve yesem idare eder heralde öğlende karnabahar yicem bakalım bugunu hafif tutmaya çalışcam inş başarırım ..

günaydınnn:)
sabah nesfit+ pekmez+ceviz+ çilek yedim. 300 kalori oldu. Fena deil sanki.
Sağlıklı bir menü diye düşünüyorum:KK76:

ohh ohhh :KK53: 1500 uzun zamandır göremediğim bi kalori :KK1:

vesype7y.jpg

ade5ery3.jpg

tebrikler canım spora destekleyince kilolar çok daha çabuk gidiyor :KK34:

ben de dünakşam yemeğinden sonra 2 saate yakın alışveriş yapıcam diye gedim durdum umarım işe yaramıştır :KK1::KK1::KK1:

günaydın kızlar,güne yulaf ezmesi süt yumurta ve çeşitli otlarla başladım buna rağmen 247 cal oldu :KK43:( inş acıkmam öğleye kadar arada bi meyve yesem idare eder heralde öğlende karnabahar yicem bakalım bugunu hafif tutmaya çalışcam inş başarırım ..

yulaf süt yumurta hep tok tutan şeylar canım acıkmazsın :KK34:

evet gayet sağlıklı olmuşşş :KK34:

Kızlar diyet ve spordan önceki halim yani 73,3 kiloyken ve şuandaki halim yani 66,8 kiloyken... Tabi 1 ayda toplamda 76,1 cm inceldim... Ve sadece 40 günde başardım bunu :KK66:

dupumuqa.jpg

evet canım ya yemeden olmuyo arada azcıkta olsa ymek nefsini köreltiyo insanın öbür türlü gördümmü saldırıyorum,bu arada araştırdım 1 dilimin kalorisi 120 miymiş çok mutlu oldum :))) bravo sana yulafla doyuyon yaa ben yiyince öğleyi nasıl ediyorum bilmiyorum...
Yulaf cok tok tutuyor ya, bi de seftalili cilekli vs de var, onlar da sikilmadan yememi sagliyor.

ya sanırım vucudumda hala ödem var :KK43: yada beklentim çok yüksek :) gunu 1200 kalori ile kapattım.Hoş tartıyla aklımı da bozmak üzereyim :) bugun de bitti su saatten sonra suya dayanma vaktidir.. herkese kolay gele. :KK16:
Yok fazla takma tartiyi sonra bi bakican pitir pitir gidecek. Vucut kendini ayarlamaya calisiyor donem donem
bu kalori hesabıyla yaşamak zor değil mi ya :) az yiyelim sürpriz olsun kaç kalori gittiği :)
Kalori hesaplamasan bile yediklerini yazinca biryere, farkediyorsun ne kadar cok yedigini. Ben danalar gibi atistiriyormusum mesela, kalorileri sayinca daha da gozume batiyor. Disarda yerken ya da alisveris yaparken fiyatindan once kalorisine bakiyorum artik, alistim boyle.

Günaydınnn ,

Dün ki menüm :

Sabah : çokoprens
öğle : düğün çorbası + patates ve rus salatası karışımı bir salata yedim ama çok az + 1 dlm ekmek
akşam : 4 yk makarna + 5 yk kıymalı patates + 2 yk yoğurt
yemekten sonra sıcak çikolata sanırım 1100 filandır.. sabah tartıldım 61,5 oyy hadi az kaldı bugunlerde porsiyonlarımı hakikaten çok azalttım vee 38 beden pantolon öyle rahat oldu ki üstüme neredeyse bol gelecek :KK1:
Az kaldi 50 li kilolara canim, ha gayret:KK19: ben de bu sabah 70.2 oldum, 10 senedir 60 li kilolara inmemistim. Cok heyecanliyim cok :KK12:

Normal yemeye dondugune sevindim, obur tuu surekli bir savas, cok yoruyo insani:KK50:
Tebrikler canim. Ben de aksam yememeye calisiyorum, daha faydali sanki:KK31:
Hadi bakali, yuklen karnibahara, cok iyi oluyor ya super dusuk kalorili:KK76:
Cok super bir menu canim, tebrikler. 300 kalori super. Ben de cocuklarla kahvalti yaptim, bazlama peynir zeytin, Domates vee greyfurt. 400 olmustur heralde:KK53:
Kızlar diyet ve spordan önceki halim yani 73,3 kiloyken ve şuandaki halim yani 66,8 kiloyken... Tabi 1 ayda toplamda 76,1 cm inceldim... Ve sadece 40 günde başardım bunu :KK66:

dupumuqa.jpg

Aa cok incelmissin canim, cok tebrikler, cok guzelsin:nazar:

Arkadaşlar merhaba. Benim tartı günümdü bugün 53.6 kilo olmuşum şükür. Yaklaşık 2 ay 1 hafta yaptım diyeti(kafa diyeti). Malesef spor yapamadım. Sporsuz verdim arada sırada yürüdüm. 7 kg verdim. İlk önce hedefim 54-55 di. Sonra gaza gelip hedefimi 50-52 arası yaptım. Fakat bu kiloda herkes kalmAm gerektiğinden yana. 36 beden kıyafetler bol geliyor.Ben de memnunum şu anki kilomdan. 1.60 Boyum var 60.7 kilo ile başaldım 53.6 yım şu an. Ama 1 yıla kadar bebek düşünüyorum o yüzden 52 kilo olup bırakıcam diyeti. 1 aya yaydım bir ayda vermek istiyorum. O yüzden diyeti hafiflettim:KK53:
Bugün yediklerim
Kahvaltı portakal
Ara 3 kayısı 2 ceviz
Öğlen bir porsiyon kısır,ayran
Akşam bir tabak kuru fasulye bir dilim ekmek.
Şimdi yatana kadar bol sıvı:KK34:

dupumuqa.jpg

Tebrik ediyorum seni:KK34: Sanki 15 kilo vermişin gibi. Maşallah çok da güzelsin:nazar:Daha nice kilolara incelmelere canım:KK34:

süper canım fakat kalorin çok düşük, biraz yükselt istersen. Yaptığın sporları çıkararak mı bu kalori? yoksa sadece yediklerin mi?

tebrik ederim canım:KK76:

sporla birlikte canım aldığım kalori 1000 un ustunde genelde yürüyüş ve ektra durumları cıkartınca geriye kalan kalori bu :)

Tebrik ediyorum seni:KK34: Sanki 15 kilo vermişin gibi. Maşallah çok da güzelsin:nazar:Daha nice kilolara incelmelere canım:KK34:

Çok teşekkür ederim canım... Amacımız illaki kilo vermek ama bence daha önemlisi sıkılaşmak, incelmek... Ben toplamda 6,5 kilo verdim ama herkes daha çok vermişsin sanki diyor çünkü 1 ayda toplamda 76,1 cm inceldim... Yani spor varsa hayatınızda çok mutlu oluyorsunuz... Ben bunu bilir bunu söylerim :)

Yulaf cok tok tutuyor ya, bi de seftalili cilekli vs de var, onlar da sikilmadan yememi sagliyor.

Yok fazla takma tartiyi sonra bi bakican pitir pitir gidecek. Vucut kendini ayarlamaya calisiyor donem donem

Kalori hesaplamasan bile yediklerini yazinca biryere, farkediyorsun ne kadar cok yedigini. Ben danalar gibi atistiriyormusum mesela, kalorileri sayinca daha da gozume batiyor. Disarda yerken ya da alisveris yaparken fiyatindan once kalorisine bakiyorum artik, alistim boyle.

Az kaldi 50 li kilolara canim, ha gayret:KK19: ben de bu sabah 70.2 oldum, 10 senedir 60 li kilolara inmemistim. Cok heyecanliyim cok :KK12:

Normal yemeye dondugune sevindim, obur tuu surekli bir savas, cok yoruyo insani:KK50:

Tebrikler canim. Ben de aksam yememeye calisiyorum, daha faydali sanki:KK31:

Hadi bakali, yuklen karnibahara, cok iyi oluyor ya super dusuk kalorili:KK76:

Cok super bir menu canim, tebrikler. 300 kalori super. Ben de cocuklarla kahvalti yaptim, bazlama peynir zeytin, Domates vee greyfurt. 400 olmustur heralde:KK53:

Aa cok incelmissin canim, cok tebrikler, cok guzelsin:nazar:

Çok teşekkür ederim canım çok sağol :)

bugün yürüyüş yapamadım ama temizliğe devam :) bugünü 717 kalori ile kapatıyorum, az önce kepek ekmekle ceviz yedim tok tutsun diye, birazdan da brokoli salatamı yiyeceğim :) artık bu saat itibariyle sıvıya yüklenebilirim :KK70: umarım sizinde gununuz acıkmadan geçmiştir :KK76::KK76::KK76::KK76::KK16:

Selam arkadaslar ben sizi bayadir bi takip ediyorum. Su an hamileyim dogumdan sonra insallah araniza katilcam. Merak ettigim birsey var.bu kalori sayma sitelerinde kalori miktarlari yagsiz tuzsuzlar icinmi gecerli yoksa normal evde pisirdigimiz sekildemi verilmis kalori hesabi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum ama 64,3 64,9 arası gidip geliyorum valla bugünlerde sıkı tutacağım bu işi yoksa inemem bu gidişle.

Dün kaçırmadım öyle yemek filan sadece bir adet milka çikolatanın 1 karesini yedim. küçük bir kare varya minicik o işte :)))

1000 kaloriyide aşmıyorum pek hatta sporda yapıyorum ama gitmiyor gitmiyor.

Başka yöntemler mi denesem.

Dünde yoğurt sadece spordan sonra tükettim.

X