kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Benim kürün 2. ve son günü bugün sabah bir dilim ekmek ve domates yedim. Diğer öğünlerde devam küre. Fakat öğleden sonra bir bardak nescafe içtim çünkü hem şekerim düştü hemde çok uykum geldi:26: Hatta derste uyumamak için kendimi zor tuttumm:KK53:

Allahimm yasasin sonundaaa 64.8 i gordummm. 65.5 66.0 arasi gidip geliyordum. :)))

Bu sabah tartildim. 22 gun olsu tam ve 3 kilo 200 gr verdim.

Yesil kahvem hala gelmedi ama:KK43:(

Bu sabah yogurt yedim yine erken kalkip.

Kahvalti olarak sadece elma yedim

Bol su iciyorum suan.

Ogle yemeginde ne cikarsa bahtima :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gayet guzel kahvalti etmissin tatlim

Temizlikte cok kalori yaktiriyor.

Bende 1 saat oldu aksam yemegimi yiyeli.

Arpa sehriye Corbasi ve tavuk mantar sote yedim.

Yanindada domates ve biber.

Hic ekmek yemedim. Suanda su iciyorum bolbol.

Belki sonra bir elma ve aksam yatarken yogurt kuru yaparim yine

Aksam yemegin cok guzel, tebrikler :KK9:
Ben de aksam kiymali makarna yedim, bi bardak ayran ictim. Bi de yarim elma yedim acikinca. :KK56:
Net `1200 kal tutturdum heeeyooooo:KK24:

Kuru olarak 4 er kaşık sonra haşlıyorsun onları haşlanınca karıştırıyorsun.Yani ben ikisinde ıslattım bir gece önceden sonra haşaldım.

Canım deneme işte benimki. Bakıcam bu aralar kilo verme durdu. İnşallah dikkat edersem almam belki çünkü diyet içinde yapıyorum. Yani bunu yapıp diyete devam...

Bilmemki belkide bir şey olmaz:KK34: Azcık olabilir heralde. Regl beni de öyle şişiriyor sonra deprosyona giriyorum:44:
Yarın sabah bakıcaz artık bu detoks işe yaradımı
Sagol canim tarif icin, isallah geri almazsin, tartildinmi bugun, vermis misin kilocuklari :21:

Benim kürün 2. ve son günü bugün sabah bir dilim ekmek ve domates yedim. Diğer öğünlerde devam küre. Fakat öğleden sonra bir bardak nescafe içtim çünkü hem şekerim düştü hemde çok uykum geldi:26: Hatta derste uyumamak için kendimi zor tuttumm:KK53:
He he oyle uyutursa isim sakat, kim bakcak bebelere:KK53:

Allahimm yasasin sonundaaa 64.8 i gordummm. 65.5 66.0 arasi gidip geliyordum. :)))

Bu sabah tartildim. 22 gun olsu tam ve 3 kilo 200 gr verdim.

Yesil kahvem hala gelmedi ama:KK43:(

Bu sabah yogurt yedim yine erken kalkip.

Kahvalti olarak sadece elma yedim

Bol su iciyorum suan.

Ogle yemeginde ne cikarsa bahtima :)

Tebrikler canim ne guzel :KK9:

Ben de bugun taaaaam 70.7 kilo oldum, aman yarebbim, cok mutluyum:KK8:, hedefe 5,7 kilo kaldi insallah:nazar:

Bugün tartılma günüm. Bir çıktım veeee 62.7:KK76:
hedefe kalan 3.7 kg
Ama bugün arkadaslara kahvaltıya gittik diyeti bozmadım ama fena yedim:26:

Aksam yemegin cok guzel, tebrikler :KK9:
Ben de aksam kiymali makarna yedim, bi bardak ayran ictim. Bi de yarim elma yedim acikinca. :KK56:
Net `1200 kal tutturdum heeeyooooo:KK24:

Sagol canim tarif icin, isallah geri almazsin, tartildinmi bugun, vermis misin kilocuklari :21:

He he oyle uyutursa isim sakat, kim bakcak bebelere:KK53:

Tebrikler canim ne guzel :KK9:

Ben de bugun taaaaam 70.7 kilo oldum, aman yarebbim, cok mutluyum:KK8:, hedefe 5,7 kilo kaldi insallah:nazar:

Hadi bakalım inş vereceğiz kiloları tatlım :)))

Az kaldı senin ne güzel ben daha 101 kilo vereceğim :KK43:((

Bu arada dün kalorimi geçmedim sporda yapamadım etrafı toparlamaktan ütü yapmaktan fırsat olmadı.

Zaten griptim.

Kalorimi geçmedim ama.

Bu sbaahta güzel bir başlangıc yaptım daha 200 kalori civarı aldım sabah kahvaltısında.

Ve ilk defa 2,5 litre su içebildim bir günde :)))

Bu sabah tartıldım yine 64,8 çıktım.

Dün aksam geç saate kadar yedim sanırım onun etkisi var birde hastalandım vücutta ödem var galiba.

Ben 65 i yine görürüm dedim ama 64,8 çıktım ya ona da şükür :)))

Sanırım su dan değil yağdan gidiyor kilomki artık öyle aman aman bir şişme olmuyor galiba artık su toplamıyor vücudum .

Haziranın 15 ine hedef koydum kendime 54 e inmek için.

Umarım inebilirim...

Bugün tartılma günüm. Bir çıktım veeee 62.7:KK76:
hedefe kalan 3.7 kg
Ama bugün arkadaslara kahvaltıya gittik diyeti bozmadım ama fena yedim:26:

Ayyyy ne güzell tebrikler tatlım Allah nazardan saklasınnnn :nazar:

Darısı bizim başımıza.

Olsun o kadar :)))
Bak bende suan kola içiyorum light olanından 3 kaloricik :KK70:

Dün eşimde yanımda çikutula yedi ben yemedim mesela.

Ama çok az bira içtim :KK43:(( Neyseki barajı gecmedim :KK70: :KK56::nazar: içelim güzelleşelim :)))

Kızlar Merhaba. Benim kür bitti dün. Dün de bugün de hafif yemeye devam. Sadece dün akşam yemeğinde makarna yedim kepekli makarna bir porsiyon domates soslu. Ama 1000 oldu dün. Neyse dün sabah tartıldım 54.3 çıktım. Yani 2 günde 1 kilo 100 gram vermişim. Tabi bunda regl olup sonlarında olmanın etkisi de varmı bilmem. Alırmıyım geri onu da bilmiyorum zaman gösterecek. Yazıyorum zaten buraya. Eğer geri alırsam onu da yazarım.
Bugün yediklerim VE YİYECEKLERİM
Kahvaltı ; geç uyandığım için 12 de yaptım. Bir dilim ekmek küçük bir parça peynir 1 domates. 3 kuru kayısı 1 ceviz.
Ara; 1 elma yiycem.
Akşam da 1 dilim ekmek ve madımak yemeği.

kızlar size bir sorum olcak,bugun reglimin 2. günü dün tartıda 76,4 falandım bu sabah kahvaltıdan sonra cwden sonra tartıldım 75 çıktım az önce tartıldım 76,4 çıktım ben anlamadım bu işi acaba gün içinde içtiğim suların mı etkisi oluyo nerdeyse 3 ltye yakın su içtim acil cevap verin kızlar delirecem az kaldı oynatıyo bu tartı adamı :KK43:((

Ayyyy ne güzell tebrikler tatlım Allah nazardan saklasınnnn :nazar:

Darısı bizim başımıza.

Olsun o kadar :)))
Bak bende suan kola içiyorum light olanından 3 kaloricik :KK70:

Dün eşimde yanımda çikutula yedi ben yemedim mesela.

Ama çok az bira içtim :KK43:(( Neyseki barajı gecmedim :KK70: :KK56::nazar: içelim güzelleşelim :)))
Ahh ahh o çikolatalar, börekler ve daha nice lezzetli ama cıss olan şeyler...
Bazen o kadar zor oluyor ki
Ama hedefe az kaldı değil mi şekerim:KK16:

kızlar size bir sorum olcak,bugun reglimin 2. günü dün tartıda 76,4 falandım bu sabah kahvaltıdan sonra cwden sonra tartıldım 75 çıktım az önce tartıldım 76,4 çıktım ben anlamadım bu işi acaba gün içinde içtiğim suların mı etkisi oluyo nerdeyse 3 ltye yakın su içtim acil cevap verin kızlar delirecem az kaldı oynatıyo bu tartı adamı :KK43:((

Canım gün içinde bu kadar sık tartılma. Tabilki yediğimiz içtiğimiz şeyler oynatıyor kiloyu. En sağlıklısı sabah uyanıp wcden sonra olan. Hatta mümkünse haftada 1 tartıl. Fark daha net görülüyor

Bugün bende 1007 kalori ile tamamladım.
Sabah sahanda yumurta, ceviz ve pekmezi biraz fazla yedim ama hepsi yararlı şeyler:KK56:
akşam 2 adet fırında uskumru. Kalori yüksekti ama yararlı, zararı yoktur

Günaydın kızlar :)

dün 850 kaloriyle kapattım günü.

Öğlen ezogelin çorbası birazcık taze fasulye ve cacık yemiştim.

Aksam ise annemdeydim ve tavuk kızartma gibi yapmıştı çok yağlıydı o yüzden iki parca yedim sadece.

mercimek çorbası domates söğüş + yarım porsiyon gibi de pilaki yemiştim barbunya.

Aksam eve geldiğimde 55 dk yürüyüş yaptım 400 kalori yaktım. 6 km yol gittim :)

Bu sabah kalktığımda yoğurtlu kürümü yedim işe geldim burdada bir elma ile sabah kahvaltısı yaptım.

Arada yine yemeğe iki saat kala yoğurtlu kürümü yerim birde yeşil kahvemi içeceğim.
sabah yine 65,3 çıktım :KK43:((

Ama wc ye çıkmamıştım birde hastayım o yüzden sanırım.

uzun bir süre tartılmayacağım. Hastalığım bitsin öyle tartılacağım.

Dün 2 litre su içebildim sadece :) eh bari buna da şükür :KK14:

Naber fistiklar:KK16::KK16::KK16:
Yogun bi haftasonu ardindan merabaaa
C.tesi iyiydim, pazar patlattim kalorileri. Cok iyi oldu, zaten regl olmustum, iyi geldi:KK53:
Ama bugun de gozum yemekte, bol bol su iciyim bari:KK52::KK52:
Sabah kahvalti gevregi yedim, bal doktum biraz :26:
Neeese olur o kadar deyip geceyim.
Optum byesss

selamlaaarrr :KK3::KK3::KK3:

Ayyynenn yoğun programlı bir haftasonunun ardından ilk iş gününü bitirmeye çalışıyoruz :KK1:
pazar iyiydi benim de ama cumartesi faciiaa kuzenimin oğlanın doğumgünü vardı artık gerisini siz düşünü :KK1::KK1:

Bugun yediklerim
kahvaltı 1 elma
öğle azpilav + yarım kase cacık
ara portakal
ara şekersiz nescafe
akşam yağsız tavada 2 adet köfte + salata yada yoğurt o anki ruh halime bağlı :))

20 gün sonra oğlumun doğum günü 20 günde 3 kilovermeliyimmm bugunden itibaren sıkı yönetim başladı :KK51:

öncelikle herkese iyi ve keyifli zayıflamalar diliyorum:) Bende kalori sayımı yaparak zayıflamayı sizin sayenizde dün keşfettim ve bugün de başladım, günü 686 kaloriyle kapatıyorum:) umarım bana uğurlu gelirsiniz de yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım
70 kg 'um hedefim 60 hadi bismillah :):KK16:

öncelikle herkese iyi ve keyifli zayıflamalar diliyorum:) Bende kalori sayımı yaparak zayıflamayı sizin sayenizde dün keşfettim ve bugün de başladım, günü 686 kaloriyle kapatıyorum:) umarım bana uğurlu gelirsiniz de yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım

Canım pek 1000 kalorinin altına düşmemeye çalış. Tehlikeli olduğu söyleniyor.
Benimde limitim 1000 bugünü de 1000 kalori ile kapattım. Ama regl öncesi gözüm heeeep yemekte:KK56:

Naber fistiklar:KK16::KK16::KK16:
Yogun bi haftasonu ardindan merabaaa
C.tesi iyiydim, pazar patlattim kalorileri. Cok iyi oldu, zaten regl olmustum, iyi geldi:KK53:
Ama bugun de gozum yemekte, bol bol su iciyim bari:KK52::KK52:
Sabah kahvalti gevregi yedim, bal doktum biraz :26:
Neeese olur o kadar deyip geceyim.
Optum byesss

gozunu başka şeylerle meşgul et cicim :KK1::KK1:

Bugün bende 1007 kalori ile tamamladım.
Sabah sahanda yumurta, ceviz ve pekmezi biraz fazla yedim ama hepsi yararlı şeyler:KK56:
akşam 2 adet fırında uskumru. Kalori yüksekti ama yararlı, zararı yoktur

ohh afiyet olsun kalorin yerinde bence :KK34:

Öncelikle hoşgelldin :KK34: Aldığın kalori çok çok az ne yiyorsun gün içinde ? 1000 in altında almamaya bak canım :KK51:

Canım pek 1000 kalorinin altına düşmemeye çalış. Tehlikeli olduğu söyleniyor.
Benimde limitim 1000 bugünü de 1000 kalori ile kapattım. Ama regl öncesi gözüm heeeep yemekte:KK56:

regl benim bitti süküüürrr darısı başına :KK1:

Günaydıııınnnnn :KK16:

Dün akşam tavuk ve azıcık patates kızartması ve üstünede 1 çokoprens yiyerek 1010 cal ile kapattım :KK51:

Bugunn ki menüm ilerleyen saatlerde sizlerle olacak :KK1:

oohh ohhh kilolar gidiyo yavaş yavaş ne kadar güzel,bende dün sabah 75 çıktım karar verdim haftada iki gün tartılcam çünkü öbür türlü moralim çok bozuluyo motivasyon düşüyor bakalım tartı günüm perşembe inş değişim olur .. birde beni sütler mısır gevrekleri falan tutmuyor yaa ekmek yemezsem deli gibi acıkıyorum öğleye kadar böyle olanınız varmı değişiklik olsun diye bugun mısır gevreği ile süt yedim ama açlıktan kusacaktım öğle yemeğine kadar neyseki yemek yiyince geçti :)))

X