Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam yemegin cok guzel, tebriklerGayet guzel kahvalti etmissin tatlim
Temizlikte cok kalori yaktiriyor.
Bende 1 saat oldu aksam yemegimi yiyeli.
Arpa sehriye Corbasi ve tavuk mantar sote yedim.
Yanindada domates ve biber.
Hic ekmek yemedim. Suanda su iciyorum bolbol.
Belki sonra bir elma ve aksam yatarken yogurt kuru yaparim yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim tarif icin, isallah geri almazsin, tartildinmi bugun, vermis misin kilocuklariKuru olarak 4 er kaşık sonra haşlıyorsun onları haşlanınca karıştırıyorsun.Yani ben ikisinde ıslattım bir gece önceden sonra haşaldım.
Canım deneme işte benimki. Bakıcam bu aralar kilo verme durdu. İnşallah dikkat edersem almam belki çünkü diyet içinde yapıyorum. Yani bunu yapıp diyete devam...
Bilmemki belkide bir şey olmaz Azcık olabilir heralde. Regl beni de öyle şişiriyor sonra deprosyona giriyorum:44:
Yarın sabah bakıcaz artık bu detoks işe yaradımı
He he oyle uyutursa isim sakat, kim bakcak bebelereBenim kürün 2. ve son günü bugün sabah bir dilim ekmek ve domates yedim. Diğer öğünlerde devam küre. Fakat öğleden sonra bir bardak nescafe içtim çünkü hem şekerim düştü hemde çok uykum geldi:26: Hatta derste uyumamak için kendimi zor tuttumm
Tebrikler canim ne guzelAllahimm yasasin sonundaaa 64.8 i gordummm. 65.5 66.0 arasi gidip geliyordum. :)))
Bu sabah tartildim. 22 gun olsu tam ve 3 kilo 200 gr verdim.
Yesil kahvem hala gelmedi ama(
Bu sabah yogurt yedim yine erken kalkip.
Kahvalti olarak sadece elma yedim
Bol su iciyorum suan.
Ogle yemeginde ne cikarsa bahtima :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bugun taaaaam 70.7 kilo oldum, aman yarebbim, cok mutluyum, hedefe 5,7 kilo kaldi insallah
Aksam yemegin cok guzel, tebrikler
Ben de aksam kiymali makarna yedim, bi bardak ayran ictim. Bi de yarim elma yedim acikinca.
Net `1200 kal tutturdum heeeyooooo
Sagol canim tarif icin, isallah geri almazsin, tartildinmi bugun, vermis misin kilocuklari
He he oyle uyutursa isim sakat, kim bakcak bebelere
Tebrikler canim ne guzel
Ben de bugun taaaaam 70.7 kilo oldum, aman yarebbim, cok mutluyum, hedefe 5,7 kilo kaldi insallah
Bugün tartılma günüm. Bir çıktım veeee 62.7
hedefe kalan 3.7 kg
Ama bugün arkadaslara kahvaltıya gittik diyeti bozmadım ama fena yedim:26:
Ahh ahh o çikolatalar, börekler ve daha nice lezzetli ama cıss olan şeyler...Ayyyy ne güzell tebrikler tatlım Allah nazardan saklasınnnn
Darısı bizim başımıza.
Olsun o kadar :)))
Bak bende suan kola içiyorum light olanından 3 kaloricik
Dün eşimde yanımda çikutula yedi ben yemedim mesela.
Ama çok az bira içtim (( Neyseki barajı gecmedim içelim güzelleşelim :)))
kızlar size bir sorum olcak,bugun reglimin 2. günü dün tartıda 76,4 falandım bu sabah kahvaltıdan sonra cwden sonra tartıldım 75 çıktım az önce tartıldım 76,4 çıktım ben anlamadım bu işi acaba gün içinde içtiğim suların mı etkisi oluyo nerdeyse 3 ltye yakın su içtim acil cevap verin kızlar delirecem az kaldı oynatıyo bu tartı adamı ((
öncelikle herkese iyi ve keyifli zayıflamalar diliyorum:) Bende kalori sayımı yaparak zayıflamayı sizin sayenizde dün keşfettim ve bugün de başladım, günü 686 kaloriyle kapatıyorum:) umarım bana uğurlu gelirsiniz de yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım
70 kg 'um hedefim 60 hadi bismillah :)
Naber fistiklar
Yogun bi haftasonu ardindan merabaaa
C.tesi iyiydim, pazar patlattim kalorileri. Cok iyi oldu, zaten regl olmustum, iyi geldi
Ama bugun de gozum yemekte, bol bol su iciyim bari
Sabah kahvalti gevregi yedim, bal doktum biraz :26:
Neeese olur o kadar deyip geceyim.
Optum byesss
Bugün bende 1007 kalori ile tamamladım.
Sabah sahanda yumurta, ceviz ve pekmezi biraz fazla yedim ama hepsi yararlı şeyler
akşam 2 adet fırında uskumru. Kalori yüksekti ama yararlı, zararı yoktur
öncelikle herkese iyi ve keyifli zayıflamalar diliyorum:) Bende kalori sayımı yaparak zayıflamayı sizin sayenizde dün keşfettim ve bugün de başladım, günü 686 kaloriyle kapatıyorum:) umarım bana uğurlu gelirsiniz de yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım
70 kg 'um hedefim 60 hadi bismillah :)
Canım pek 1000 kalorinin altına düşmemeye çalış. Tehlikeli olduğu söyleniyor.
Benimde limitim 1000 bugünü de 1000 kalori ile kapattım. Ama regl öncesi gözüm heeeep yemekte