Tebrikler158 boyunda 68 kiloyum cnm ben... Spor ve diyetle 1 ayda 73,3 kilodan bu kiloya düştüm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O baslarda bana da oluyordu canim, ama cok az yememem gerekiyor diye ben yedim, zorladim kendimi.Bende 1100 civarinda geziyorum ama cok gibi geliyor.cok kalori almasam bile karnim tok olunca rahatsiz oluyorum biseyler yanlis gibi geliyor sizede oluyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kadar spor cok sanki canim ya, dengeli yapmn daha iyi olur bence. Surdurulebilir biseyler yani. Yoksa sporu birakinca kilo alabilirsin geri.günaydın kızlarrrrrr dün 469 kaloriyle günü kapattım :))
spor yapmıştım 800 kalori almıstım aslında sınırım 1019 kaloriydi ama spor yapınca 469 a düştü :))))
bu sabah ise aceleyle kalktım iş yerinde yaptım kahvaltımı
[1] Nescafe 3`ü 1 arada 0.5 PAKET 39
[2] Danone Activia Probiyotik Yoğurt 1 adet 77
[3] form kepekli 5 ADET 85
Toplam : 201 kal.
son durum bu :)
Regl oldugun icindir, bende olcam, 1 kilo fazla cikiyo benim de. 10 gune gecer yihuuui :)günaydınnn
haftasonu ve pazartesi hiç kalori sayamadım malesef haftasonu misafirlerim vardı zaten kahvaltıydı yemekti çaydı pastaydı facia gibi geçti
Dün ki menüm :
Sabah çok sağlıklı bir kahvaltı ; çeyrek simit + 6 zeytin + domates + salatalık + sekersiz çay = 130 cal.
öğle : yarım por. köfte + yarım kase cacık + 1 dl baklava = 400 cal.
ara : yarım simit : 137 cal.
akşam : 2 kp tel şehriye + 5 yk barbunya = 388
toplamda 1055 cal..
sabah regl oldum tartıldım 62,6 çıktımhaftasonu kaçamaklarından mıdır regl olduğumdan mı bilemedim cuma günü 61,6 idim ühühühüü
Uvvv tirstim valla, korkulur sendenah tatlımmmm baklava işi bozmuş olmasaymış iyiymiş . Önceki günler zaten pasta börek yemişsin keske yapmasaydın.
Bir daha o baklavalara hamur işlerine dokunmak yokkkk..
sen o baklavayı eritebilmek için 5 futbol sahası kosman gerekiyor en az biliyorsun değil mi??????????
Tebrikler devam devamkızlar maşl. diyim kenidemede ben bu kalori sayma yöntemiyle kilo vermeye başladım :)
emzirdiğim için çok sert bir diyet yapmıyorum. ama 1 haftada 1.5 kilo vermişim. 60 dım 58.5 olmuşum.
Isallah canim hosgeldin. Bende emziriyorum, toplamda 15,5 kilo verdim 5 ayda. Bi 6 kilo daha vermeyi planliyorum yaza kadarslm bayanlar, bu topikte yeniyim,bende kalori sayarak 9 kilo verdim şimdiye kadar arada takılmalarım oldu ama geçti şükür toplamda 3 ay gibi bir süreyi aldı,hamilelikte 20 kilo almış ve zaten kilolu hamile kalmıştım şimdi yavaş yavaş kiloların gittiğini görünce çok mutlu oluyorum inş böyle devam eder ve hepimiz isteğimiz kiloya ineriz
amaaaa :18::18::18::18::18::18::18: ama tek kaçamağım oydu :18::18::18: yani yemeseydim iyiydi tabi ama yinede kalori miktarım iyi
akşamları leslie yapıyorum ama inan kaç futbol sahasıdır bilmiyorum bir de ben yaptığım yürüyürüşü leslie kalori miktarımdan düşmüorum..