kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

158 boyunda 68 kiloyum cnm ben... Spor ve diyetle 1 ayda 73,3 kilodan bu kiloya düştüm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tebrikler
Bende 1100 civarinda geziyorum ama cok gibi geliyor.cok kalori almasam bile karnim tok olunca rahatsiz oluyorum biseyler yanlis gibi geliyor sizede oluyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O baslarda bana da oluyordu canim, ama cok az yememem gerekiyor diye ben yedim, zorladim kendimi.

O kadar spor cok sanki canim ya, dengeli yapmn daha iyi olur bence. Surdurulebilir biseyler yani. Yoksa sporu birakinca kilo alabilirsin geri.
Regl oldugun icindir, bende olcam, 1 kilo fazla cikiyo benim de. 10 gune gecer yihuuui :)
Uvvv tirstim valla, korkulur senden
kızlar maşl. diyim kenidemede ben bu kalori sayma yöntemiyle kilo vermeye başladım :)
emzirdiğim için çok sert bir diyet yapmıyorum. ama 1 haftada 1.5 kilo vermişim. 60 dım 58.5 olmuşum.
Tebrikler devam devam
Isallah canim hosgeldin. Bende emziriyorum, toplamda 15,5 kilo verdim 5 ayda. Bi 6 kilo daha vermeyi planliyorum yaza kadar

Bugün 998 kalori ile kapandı inşallah.1 saatte tempolu yürüyüş yaptım ama aldığım kaloriden düşmedim onu.
Kilomu çooook merak ediyorum haftada 1 tartılmaya karar verdim de
Yeşil kahve gördüm bugün bir dükkanda. Kullanan faydasını gören var mı ki?

Günaydınn ,

Dün 1100 cal ile kapattım

sabah : eti puf ve iki adet minik kurabiye yedim kalorilerini bilmiyorum ama 200 cal olsun toplamda o kadar değildir aslında :)
öğlen : az ezogelin çorbası + cacık : 225 cal.
akşam : taze fasulye + makarna

toplam kalori yok bugun

sabah 20 dk yürüdüm az tempolu bu sabah ki kilom 62,4

sabah aç karnına wcden sonra tartıldıgın kilonu baz al canım
ben 62,4 üm 58 de bırakıcam inşallah doğuma 67 ile kalori sayarak vermeye başladım ama öncesinde 85 ile doğuma girdim dikkat ederek yediklerime 2 senede 67 oldum çok kasmadım çünkü emziriyordum emzirme işi bitince kalori saymaya başladım öyle işte benim hikaye uzun ve karışık

Bugunu 1432 kal kapattim, 232 kal de yuruyus yapmisim.
Tam 1200 kal oldu yani

lilyum10 tebrikler canım yürüyüş süper olmuş 1000 cal diyelim düz hesap gayet güzel.

cydkns yürüyüşler hız kazanmış durmakk yokkk

bende 75 le hamile kaldım 92 ile doğuma gittim en son 85 te kaldım dana gibiydim :)) neyseki şimdi veriyorum benim olmak isteğim kilodasın canım bende bir 60 görsem rahatlıycam kaloriyi biraz artırcam ama verene kadar 1200le devam :)) kolay gelsin bize :)))

Ben burda duyuorum yesil kahve, tadi nasil acaba :44:
Ay sahane bir kilo, masallah sanaaa
Bosver toplami cok yememisin zaten

lilyum10 tebrikler canım yürüyüş süper olmuş 1000 cal diyelim düz hesap gayet güzel.

cydkns yürüyüşler hız kazanmış durmakk yokkk
Hehe devam edersem evde isyan cikabilir ama, aksam pestilim cikiyodu evde. Uyuyacaktim oturdugum yerde
Verirsin isallah, kolay gelsin canim

Bu arada dun 1400 kal civari yedim, bugunseoglen saat 1 civari 1200 u gordum, hic durmadan aburcubur yedim aksam bi kase yayla corbasi icicem, baska bise yemicem, bu da bana ceza olsun

Merhaba canım. Akşama az yedin mi bari
Detoksu anlatayım canım sana bugün başaldım yarında yapıcam. Benim kuzenim diyetisyen onun bana önerdiği bir detoks bu. Kahvaltı da bir bardak ayran ve bir dilim tam buğday ekmeği. Daha sonra bir litre ayran yapıyoruz az yağlı yoğurtla içine 4 yemek kaşığı nohut,4 yemek kaşığı buğday yaptım ben haşlayıp. Nane az da pul biber yaptım. gün içinde 1 er kase yedim onu. 5 kez yedim kahvaltıdan sonra,öğlen,ara,akşam ve biraz önce tekrar yedim. Bir kase kaldı bile. Yarın devam gene. Sadece tuz olmayacak bunda. Ben kahvaltıda ayran ve tam buğday ekmeği yedim. Onu önerdi bana kilom az olduğu için direnç arttırması açısından. Yarında yapıcam ve c.tesi günü tartıya çıkıp bakıcam size de durumu bildiririm. Ayda bir kezden fazla yapılmıyor fakat kilo vermenin durduğu dönemlerde faydası oluyormuş bakalım...Bu sabah tartıldığımda 55.4 çıktım.

Merhabalar canım. Daha önce kaç çıkmıştınki yani ne kadar vermişsin? Ben de çok yediğim günler fittongoya falan hiç uğramıyorum

Pekii, kac gun yapiliyormus en fazla, bi deee 4 kasik haslamadan once mi sonra mi. Yani kac kasiklik suya atmam gerekir ki:44:

Bu arada o gun aksam sadece corba ictim evet. Galba yarim da armut yedim gerci, hatirlayamadim simdi.

Canım ben bunu yapmıştım 2 günde 1.7 kg verdim. Fakat daha sonra verdiğimi az yediğim halde geri aldım

Bugün fena geçmedi. Sabah nesfit yedim farklılık olsun diye. Öğlen çorba.
Akşamüstü arkadaşa gitmiştim. O kadar nefis bir börek ve tatlı vardı ki... Ama çok az yedim.
Akşamda kabak haşlama zaten oldukça hafif bir yiyecek.
834 ile gün bitti. Biraz düşük oldu ama arttırmak için akşam bişeyler yemenin de anlamı yok.
Yarın inşallah 1000 civarı olur

Kaç gün yapılıyor bu ? Bir de azıcık tuz atsak içine olmamııı :)

Merhabalar canım. Daha önce kaç çıkmıştınki yani ne kadar vermişsin? Ben de çok yediğim günler fittongoya falan hiç uğramıyorum

61 leri görmüştüm ama 2 gün önce regl oldum şimdi durum bu sabah 62,1 sanırım reglden dolayı şişkinlik oldu ooyy şu 58 i görsem artık ama herkes çok zayıfladığımı söylüyor zaten elbise ve pantolonlarım üzerimden dökülüyo

Canım ben bunu yapmıştım 2 günde 1.7 kg verdim. Fakat daha sonra verdiğimi az yediğim halde geri aldım

Birden bırakınca çok mu yedinde geri aldın acaba yoksa normal dikkat ederek mi geri aldın

yemekle iyi yapmışsın canım kalorin yinede çok az çünkü keşke azıcık fazla yeseydin o tatlıdan şaka şaka çok yi yapmışsın

Dün akşam kek yaptım malzemelerinin kalorisini şimdi hesapladım 2145 cal çıkıyor ve 20 dilim kek çıkıyor. dilim başı 108 cal bence gayet iyi ..

Tarifim ;

3 yumurta = 225 cal.
1 + çeyrek bardak şeker = 960 cal
3 sb un = 300 cal.
yarım bardak sıvı yağ = 464 cal.
1 su bardağı yarım yağlı süt = 100 cal.
kakao = 36 cal.
vanilin = 40 cal.
kabarma tozu = 20 cal.

sabah kahvaltım
1 dilim kek 108 cal + şekersiz çay
öğle
brokoli corbası 115 cal. + yarım tiramisu 192 cal.
akşam
taze fasulye + salata : 300 cal.
Yemekten sonra 1 dilim kek ve şekersiz çay keyfiiiiiiiiiiiiii

toplamda 900 cal..

Kizlarr ben gecen gun kacirmistim 66 ya cikmistim ama sukr topladim ve 65.4 e feri dondum. Bu arada yogurt kurune basladim gunde iki yadaa uc defa. Bir arkadasimda yapmisti o sekilde zayiflamisti.

Gunde 300 500 gr verdiren diyende var ama beb metabolizmam calissin diye basladim.

Zencefil zerdecal ve tarcin birer cay kasigi iki kasik yogurta koyuyorum yemeklerden iki saat once.

Bu arada bu sabah kahvalti yaptm 300 kal civari almistim izinliydim diye.

Spor yaptim ve suan - 165 kalorideym 465 kal yaktim sporla :))

O kadar spor cok sanki canim ya, dengeli yapmn daha iyi olur bence. Surdurulebilir biseyler yani. Yoksa sporu birakinca kilo alabilirsin geri.

Demeeee n olur geri almak istemiorum ben bu kilolarii ( timam artik dengeli yapacagim.

Ben de duraklamaya girince yapiyim diyodum, kafam karisti simdi:44:

Kendini tutmana sevindim. Eksuk kalanlari ben hep doldurdum valla, aglamasinlar arkamdan diye
Hhe yoo cook guzzzeell. Acele etmene gerek yokki, yaza kadar havada karada verirsin sen

Bende kek yapiyorum haftada ya da iki haftada bir. Iki ginde bitiyo eline saglikkk
Demeeee n olur geri almak istemiorum ben bu kilolarii ( timam artik dengeli yapacagim.

Ben de o yuzden soyledim canim benim. Zayiflayinca nasi olsa verdim kiloyu diyip birakinca kilo aliniyormus. Ben yuruyus ya da leslie yapiyorum o nedenle, sonra yapmam spor biliyorum yani kendimi

Bu arada sabah bir dilim ekmek, cok az recel ve bir sahanda yumurta yedim.
Ara buyuk bi muz.
Bi dee birsuru temizlik yaptim, pestilim cikti

Gayet guzel kahvalti etmissin tatlim

Temizlikte cok kalori yaktiriyor.

Bende 1 saat oldu aksam yemegimi yiyeli.

Arpa sehriye Corbasi ve tavuk mantar sote yedim.

Yanindada domates ve biber.

Hic ekmek yemedim. Suanda su iciyorum bolbol.

Belki sonra bir elma ve aksam yatarken yogurt kuru yaparim yine

Pekii, kac gun yapiliyormus en fazla, bi deee 4 kasik haslamadan once mi sonra mi. Yani kac kasiklik suya atmam gerekir ki:44:

Bu arada o gun aksam sadece corba ictim evet. Galba yarim da armut yedim gerci, hatirlayamadim simdi.

Kuru olarak 4 er kaşık sonra haşlıyorsun onları haşlanınca karıştırıyorsun.Yani ben ikisinde ıslattım bir gece önceden sonra haşaldım.

Canım deneme işte benimki. Bakıcam bu aralar kilo verme durdu. İnşallah dikkat edersem almam belki çünkü diyet içinde yapıyorum. Yani bunu yapıp diyete devam...

Bilmemki belkide bir şey olmaz Azcık olabilir heralde. Regl beni de öyle şişiriyor sonra deprosyona giriyorum:44:
Yarın sabah bakıcaz artık bu detoks işe yaradımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…