ben eylül ayından beri aldığım kalorilere dikkat etmeye başladım..şu ara işte bi haftayı geçeli düzenli spor yapıyorum 75-76 ile başladım en son 67yi gördüm tartıda devam ediyorum ilk olarak 58 sora bi kaç kilo daha vermeyi planlıyorum sen neler yapıyosun :101:Artik dengelemenin bi yolunu bulursun
Cok da kasma, yemek yemeyince ben daha cok atistiriyom, o da kotu. Nohut cok yagli degilse ye bence.
Sen nezmandir diyet yapiyosun peki, baya kilo vermisin sanirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?
- Konu Sahibi cydkns
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kızlar, ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım. 5 ayda 5 kilo nasıl ama
hedefim 5 kiloyu geri vermek. şuan 62 kiloyum boyum 167cm. yediklerime dikkat ediyordum ama kalori saymaya karar verdim.
Bugün iş yerinde kötü yemek çıktığından sabah yediklerimden yedim ve sırf hamur işi yemişim şuan farkettim.
buraya yazmak bile istemiyorum o derece kötü ama akşama telafi edicem sadece haşlanmış yumurta yemeyi planlıyorum.
Hepimize kolay gelsin.
hedefim 5 kiloyu geri vermek. şuan 62 kiloyum boyum 167cm. yediklerime dikkat ediyordum ama kalori saymaya karar verdim.
Bugün iş yerinde kötü yemek çıktığından sabah yediklerimden yedim ve sırf hamur işi yemişim şuan farkettim.
buraya yazmak bile istemiyorum o derece kötü ama akşama telafi edicem sadece haşlanmış yumurta yemeyi planlıyorum.
Hepimize kolay gelsin.
1200 den az kalori alma canim, surdurebilir bisey degil o kadat dusuk kalori. Bol bol su ic, ben nezman artorsam suyu kilolar pitir pitir gidiyo, unutunca druyo kilolar.
Baslarda biraz yavas gider belki ama su cok onemli.
Hareket de haftada en az uc yapmalisin ki metabolizman hizlansin, bir gun cok az
Kendi kafama gre ypinca hic protein almdgmi frkttim onceden dukan yaptığım da cok iyi kilo verms insanların yadrgamasi snucu birktim pismanm keske birkmsydin tekrr baslicam yarin.
Bende once yuruyuslere basladim ekim gibi, sonra kalori saymaya karar verdim.ben eylül ayından beri aldığım kalorilere dikkat etmeye başladım..şu ara işte bi haftayı geçeli düzenli spor yapıyorum 75-76 ile başladım en son 67yi gördüm tartıda devam ediyorum ilk olarak 58 sora bi kaç kilo daha vermeyi planlıyorum sen neler yapıyosun :101:
Ben 86.5 civaro basladim, su anda 76 civari olmam lazim. 12 hafta olacak neredeyse, duzenli olmasa da leslie yapiyorum. Havalar isininca yuruyise de baslarim. O daha zevkli geliyor bana. Temiz hava ohh Mis
Hedefim 65, ama baslamisken 63 u denemek istiyorum. Diyete baslamak cok zor oluyor bende, baslayinca veriyorum ama, ilk zamanlar cok zorlaniyorum, birde su icmem hic normalde, ona da alismak filan zaman aliyor. Evdeyim simdi, kizima bakiyorum ucretsiz izindeyim, yaza kadar rahat veririm herlde kiloyu. Bi de sacim icin genel vitamin aliyorum, emzirdigim icin de kalorimi artirdim, 1200 ken 1400 e cikardim. Iyi gidiyorum simdilim, sacimi da cozersem tamamdir
Yaza citir olalim, istedigimiz elbiseyi alalimmmmm
Evlendikten sonra kilo almayan varmi kiMerhaba kızlar, ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım. 5 ayda 5 kilo nasıl ama
Hepimize kolay gelsin.
Ama isi bastan tutman cok guzel, ben 58 dim 65 oldum68 oldum 75 oldum hamile kaldim ooo jooo hic dikkat etmedim. Keske sadce 5 kilo alinca tutsaydim kendimi de bole olmasaydim. Ama yani o kadar yemeye gene iyi 150 kilo almamisim, vucudumuz mukemmel bir makine. Once yedigimin 2/3 ile doyuyormusum megerse, ne gerek var dimi.
Ben de 76.2 ye dustum, hedefime az kaldi cook mutluyummmm
Ekinsshelloooo
Of ne zaman toparlıcam desem dahada çok kalori alıyorumm biri bana duuurrrr desinnnnn lütfen lütfewn lütfen
Lutfen dikkat et kendine, hem zaten senin cok fazla kilon yotu sanirim, az sik disini, yaza fistik giBi ol tamam mi
Bence dukan da cok iyi degil, surekli protein de faydali degil ki vucut icin. Kalori sayiminda istedigini yiyebiliyorsun ama dikkat etmrn lazim tabi, 1400 kalorinin hepsini abur cubutla doldurmak da olmaz. Diyetlistelerinden faydalansan, hepsi adagi yukari ayni seyi soyluyor, oglen et aksam sebze ya da tam tersi. Birde disardan insanlari fazla takmamak lazim, kilo alsan cok almisin dikkat et derler versen cok zayiflama bole iyisin derler. Bitmez yaniKendi kafama gre ypinca hic protein almdgmi frkttim onceden dukan yaptığım da cok iyi kilo verms insanların yadrgamasi snucu birktim pismanm keske birkmsydin tekrr baslicam yarin.
canımm maşallah sana çocukla birlikte birde iyi kilo vermişsin hedef 65se boyun uzun o zaman ben 1.59 olunca hedef aşağılarda biraz daha zaten evlenmeden önce 58-60larda gezerdim hep bi 58 olayım devamını o zaman düşüncem ay varya aynennnn yaza kadar incecik olmak istiyorumBende once yuruyuslere basladim ekim gibi, sonra kalori saymaya karar verdim.
Ben 86.5 civaro basladim, su anda 76 civari olmam lazim. 12 hafta olacak neredeyse, duzenli olmasa da leslie yapiyorum. Havalar isininca yuruyise de baslarim. O daha zevkli geliyor bana. Temiz hava ohh Mis
Hedefim 65, ama baslamisken 63 u denemek istiyorum. Diyete baslamak cok zor oluyor bende, baslayinca veriyorum ama, ilk zamanlar cok zorlaniyorum, birde su icmem hic normalde, ona da alismak filan zaman aliyor. Evdeyim simdi, kizima bakiyorum ucretsiz izindeyim, yaza kadar rahat veririm herlde kiloyu. Bi de sacim icin genel vitamin aliyorum, emzirdigim icin de kalorimi artirdim, 1200 ken 1400 e cikardim. Iyi gidiyorum simdilim, sacimi da cozersem tamamdir
ceyda tebrik ederim bende yılbaşı ve eşimin doğum günü sebebiyle tam 1 aydır 64 te sayıyodum ama şiükür bugün 63.7 yi gördüm çok yavaş veriyorum ama bundanda memnunum allah kolaylık versin hepimizeBende once yuruyuslere basladim ekim gibi, sonra kalori saymaya karar verdim.
canımm maşallah sana çocukla birlikte birde iyi kilo vermişsin hedef 65se boyun uzun o zaman ben 1.59 olunca hedef aşağılarda biraz daha zaten evlenmeden önce 58-60larda gezerdim hep bi 58 olayım devamını o zaman düşüncem ay varya aynennnn yaza kadar incecik olmak istiyorum
Tesekkur ederim
Boy cok uzun sayilmaz bende de 168 sanirim. Bende onceden 58 dim kiyafetle filan, ama artik sanmam o kadat ince olamam. Annem esim filan da 65-67 olsan super olursun zayif olma zaten diyolar da senelerin hirsi birikmis, gozum aslinda 60 ta:26: ama 65 ten sonra zorlanirsam fazla da kasmam, o yeter bana 86 dan sonra ruya gibi bi kilo tabi
Yaza citir olcezzz, bem biraz kalin bi citir da olsam raziyim
Sagol canimm, tesekkur ederimmceyda tebrik ederim bende yılbaşı ve eşimin doğum günü sebebiyle tam 1 aydır 64 te sayıyodum ama şiükür bugün 63.7 yi gördüm çok yavaş veriyorum ama bundanda memnunum allah kolaylık versin hepimize
Send e birakmamissin tebriklerr onemli olan birakmamak Bence, hem zaten devamlilik esas olmali, diyet bitince kilo korumaya gecmek lazim mesela bi de bu var. 2 sene sabit tutmak lazimmis kiloyu, ozman sabitleniyormus metabolizma da. Yaza is bitmiyor yani. Ama olsun vazgecmek yokkk, azmedip zayiflayacazz ve de kilomuzu korucazzzz
Tebrikler, bendeevet bu gün için 1067 kalori ve 2 saat leslie tabi 2-2.5 lt su
Kahvaltida gevrek
Ara diyet bar
Oglen mantarli tavuk sote ve yogurt
Ara elma
Aksam da sutlu kabak corbasi yapicam, bi kase ondan biraz da tavuk yerim
Leslie yaptim 2 mil bende, sen de 2 mil mi yaptin 2 saat mi :44:
bir turlu 66.9 u goremedigim icin birseyde yazasim gelmiyor haftalardir adeta. 67.7 ye kitlendi
67.9 oluyor 67.3 oluyor hatta. 67.1 oldu ama 66.9 olmuyor.
bugunlerde kilom cok dengesiz.oglum kizamik asisi oldu bir hafta sonra ateslenirmis.tam o asamadayiz sabahlara kadar uyumuyor tabi.bende uyyamiyorum acaba diyorum asiri uykusuzluk siskinlik yapar mi
bugunlerde kilom cok dengesiz.oglum kizamik asisi oldu bir hafta sonra ateslenirmis.tam o asamadayiz sabahlara kadar uyumuyor tabi.bende uyyamiyorum acaba diyorum asiri uykusuzluk siskinlik yapar mi
ben 2 saat yaptım canım ya..2 defa 4 mil yaptım yani iyice terledimmm menün çok iyiymiş bu arada cidden hafif gözüküyo baya benim 1100 oldu sanırım bi kupa sütlü nescafe içtim 2 şekerliTebrikler, bende
Kahvaltida gevrek
Ara diyet bar
Oglen mantarli tavuk sote ve yogurt
Ara elma
Aksam da sutlu kabak corbasi yapicam, bi kase ondan biraz da tavuk yerim
Leslie yaptim 2 mil bende, sen de 2 mil mi yaptin 2 saat mi :44:
ya kalın çıtır olayım yeterki rahatça istediğimi giyeyim yakışsın da.. bide ben kalp ağrıları yaşıyodum kilo verdikçe geçiyo..sağlığımda iyi olsun daha ne isterim
Tesekkur ederim
Boy cok uzun sayilmaz bende de 168 sanirim. Bende onceden 58 dim kiyafetle filan, ama artik sanmam o kadat ince olamam. Annem esim filan da 65-67 olsan super olursun zayif olma zaten diyolar da senelerin hirsi birikmis, gozum aslinda 60 ta:26: ama 65 ten sonra zorlanirsam fazla da kasmam, o yeter bana 86 dan sonra ruya gibi bi kilo tabi
Yaza citir olcezzz, bem biraz kalin bi citir da olsam raziyim
ben 2 saat yaptım canım ya..2 defa 4 mil yaptım yani iyice terledimmm menün çok iyiymiş bu arada cidden hafif gözüküyo baya benim 1100 oldu sanırım bi kupa sütlü nescafe içtim 2 şekerli
Birseni gectin sporda yaniiii
Ben 2 milde bile terliyorum cok ya, siz nasi yapiyonuz 4 mil 5 mil
Ben 1400 kaloriye ulasamadim sanirim, toplamadim ama, 1300 civaridir heralde.
Bakalim yarin ne yiceeeem:26:
bir turlu 66.9 u goremedigim icin birseyde yazasim gelmiyor haftalardir adeta. 67.7 ye kitlendi
Benim kilom surekli degisiyo, ben hep en az ne yazdiysa ony baz aliyorum, zira bagirsaklarim hic duzgun calismiyor.
Uykusuzluk siskinlik yapar mi bilemiyorum, hic dikkat etmedim. Bebegin huzursuzsa uyku duzeni bozulmasin diye ates dusurucu verseydin birsencim, tabi sen bilirsin de, o da eziyet cekmesin yazik.
Ama topige gel ya, ariyorum ya ben seni, merak ediyorum