Topigin sporcusu birsenn
Ben acayip halsizdim, pek yapamadim spor , ama vicdan azabi gibi coktu ustume. Bugun regl oldum, her tarafim agriyo gene. Ama stresin de azaliyo spor yapinca ya, usenmeyip yapmak lazim.
Ya cok atistirdim, hatirlamiyorum bile ne yedigimi. Bunlar hatirladiklarim. Acayip bi tatli istegi var hala gecmedi, kek istiyorum, ama yapmicam. Haftaya yaparim onu da.
Bence de 67,70 filan degilsindir, bazen sabah ben de sis kalkiyorum, butun gun su icince aksam daha hafif cikiyorum.
Hosgeldin tekraarr,
Madlen cikolata ince bisey sonucta, olabilir belki, bitter yemeye calisin bir de kalp dagligi icin cok faydaliymis.
Sen de avrupalilar gibisin, onlar kahvaltida hep tatli yerler ya, o geldi simdi aklima enerji toplamak lazim
Mekik illa faydalidir, hic yapmamaktan da iyidir bence. Iki kez 20 dak yurumek de guzel, ben cok severim yurumeyi, havalar isinsa kizi alip bende gezerim 1-2 saat.
Benim bi arkadasim dogumdan sonra gobegi vardi, spora gitmisti, 1000 tane mekik cektim ben, alisiliyo demisti ama kocaman bi gobegi vardi, ve inanilmazdi ise basladiginda, gormeniz lazimdi. Dumduzdu karni, dogum yapmamis gibiydi. Benimki hala kocaman, eski hasmetni yitirse de bi 70 olayim, ben de 10-20-50-100-200 diye gidecem
Vakit bulamıyorum ki canım aslında bi simit poğça aaalmaya vaktim oluyo ama onlarda hamur işi diye vazgeçiyorum hem böylece günlük tatlı alımımı kullanıyorum
1000 mekik miiii allahım ben dün akşam 34 de filan perte çıkmıştım ama gün geçtikce arttırıyorum :) bende de göbek çok yoktur ama bacaklarım kalın ve ben uyuz oluyorum bu duruma