- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 29
Tartılmadan duramıyorum. Ama senle motıve olursam tartılmam
Masallah Allah bağışlasın bende epeydir istiyorum ama olmadi hayırsli artıkVe iki küçük bebek annesiyim emziriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartılmadan duramıyorum. Ama senle motıve olursam tartılmam
Masallah Allah bağışlasın bende epeydir istiyorum ama olmadi hayırsli artıkVe iki küçük bebek annesiyim emziriyorum
Smdi ölçülelim ayın 20.ye kdar beraber yapalm. Ogun haberleselm olmazmı hem morel cok etkıliAynen bende tüm gün hafif besleniyodum bu saatlerde aşırı abur cubur isteği oluyodu halada arada oluyo ama dinlemiyorum artık kendimi cunku kesinlikle kilo vermeye cok buyuk engel abur cuburlar.hafta da bir cok az kaçamak yeterli diye düsnyorum
Sagol canm olur olur morelını bozma Allahım kucagını doldursun insallahMasallah Allah bağışlasın bende epeydir istiyorum ama olmadi hayırsli artık
Benim boyumda 163 kilom 72 daha once bende 10 kilo verdim bu vermis halim yani:) daha 54 olmaya cok var ama kararliyim1.64 senn kılon boy kaç ... Ben 8 ayda versm yavas yavas . mesele bi ay diyet yaptm dger ay misafırler falan derken braktm sonra bdaha yaptm. Her yaptgmda 3 kg verdm
Aminn inşallahSagol canm olur olur morelını bozma Allahım kucagını doldursun insallah
Aminn inşallahSagol canm olur olur morelını bozma Allahım kucagını doldursun insallah
49 kilomu olcan cok zayif olmaz misn o zman ?70 den 53.8 e düştüm . suan son 4 kılom kaldı
Tabi moral motivasyon çok önemli ben 72.2 ile basladim galiba tartilmadim 20 nisanda tartilcam bakalım sonuc ne olcak en azindan 69 olsam bile motive olurum devami gelir yaniSmdi ölçülelim ayın 20.ye kdar beraber yapalm. Ogun haberleselm olmazmı hem morel cok etkıli
Canım ben gıbısın . emin ol sıkı bi diyet ve sporla 4 ayda istedgn gıbı olursun.Benim boyumda 163 kilom 72 daha once bende 10 kilo verdim bu vermis halim yani:) daha 54 olmaya cok var ama kararliyim
Nasıl gecti günün canım?Bol acili yogurt yedim
Tamam bnde 53.8 . 20 de tartılalımmmTabi moral motivasyon çok önemli ben 72.2 ile basladim galiba tartilmadim 20 nisanda tartilcam bakalım sonuc ne olcak en azindan 69 olsam bile motive olurum devami gelir yani
Evdeyim surekli cok hareketli bir hayatim yok ama arada egzersiz ve evimde bisiklet sürmeye çalısyorumCanım ben gıbısın . emin ol sıkı bi diyet ve sporla 4 ayda istedgn gıbı olursun.
Aminn inşallah
49 kilomu olcan cok zayif olmaz misn o zman ?
Aynen ben ip atlıyorm bazen 200 bazen 300. Yapmadgm zamanlarda oluyor ev işi zaten yoruyor.. Gece yatmadan yogurt pulbıber lımon yapıyorum sabahları eksi 5 goruyorm en az.Evdeyim surekli cok hareketli bir hayatim yok ama arada egzersiz ve evimde bisiklet sürmeye çalısyorum
Tabiki hırs yapinca daha iyi olur.ama bence kendin icin ver kiloyu aynada kendini nasıl güzel goruyosan en onemlisi nasil saglkli olacaksan oyle olmak olsun niyetinEvet canım cunku kiloluyken kuzenler arkadaslar cok dalga gectiler
Onlardan zyıf olmann verdıgı gaz işte
Bende sabah ılik limonlu su ile gune basliyorun en gec 19:00da yemek yemis oluyorum .ip atlamayi seviyorum bende ama bebek düsundügum icin ip atlamamın sakincali olabilecegini duydumAynen ben ip atlıyorm bazen 200 bazen 300. Yapmadgm zamanlarda oluyor ev işi zaten yoruyor.. Gece yatmadan yogurt pulbıber lımon yapıyorum sabahları eksi 5 goruyorm en az.
Bu arada yaşını sormusmuydum ?Tamam bnde 53.8 . 20 de tartılalımmm
Bu arada yaşını sormusmuydum ?Tamam bnde 53.8 . 20 de tartılalımmm
Atlama o zaman cnm . insallah bebiş yola ckmış geliyordurBende sabah ılik limonlu su ile gune basliyorun en gec 19:00da yemek yemis oluyorum .ip atlamayi seviyorum bende ama bebek düsundügum icin ip atlamamın sakincali olabilecegini duydum
23 sen ?Bu arada yaşını sormusmuydum ?
Bende 23 kac yasinda evlendin ikizmi bebeklerin yaşin kücuk cunku:)23 sen ?