• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Kizlarrr kare seklinde kesilmis iki dilim kek kac kaloridir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dilimli hazır kekler varya onların 1 dilimi 30 gr ve 113 kalori sen karşılaştır artık ölçülerini

Sagol tatlim bugun biraz kacirdim 1400 civari aldim ama eve gelince spor yaptim ve 350 kal harcadm. Simdi yesil kahve icicem dengelerm hedhalde.

Sagol tatlim bugun biraz kacirdim 1400 civari aldim ama eve gelince spor yaptim ve 350 kal harcadm. Simdi yesil kahve icicem dengelerm hedhalde.

arada olur öyle bizimkide can demi ne kadardır diyettesin kaç kilo verdin ?

arada olur öyle bizimkide can demi ne kadardır diyettesin kaç kilo verdin ?
En guzel yanida o ya. Kaloriyi sinirlayarak istedigimi yiyip iciyorum tabi abartmamak kosuluyla ve yasaklara uyarak.

Valla yaklasik bir bir bucuk hafta olmustur canim. 67.5 lerdeydim bu sabah 65.5 ciktim. Hedef 54.

Senn ne kadardir yapiyorsun kac kilo verdin.

En guzel yanida o ya. Kaloriyi sinirlayarak istedigimi yiyip iciyorum tabi abartmamak kosuluyla ve yasaklara uyarak.

Valla yaklasik bir bir bucuk hafta olmustur canim. 67.5 lerdeydim bu sabah 65.5 ciktim. Hedef 54.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
valla ben geçen ağustostan beri yapıyorum 2 kere salıp sonradan toparlamak üzere toplam 14 kilo verdim 74 ten 60 a :9:

Veeee sonunda vucudum direnmekten vazgectiii veee 66.5 lerden 65.7 65.5 leri gordum . Iki gundur boyleyim dun kendimi odullendirdimmm

Tebrikler :nazar:
Ayy ben de 60li kilolari gormek istiyorum yakinda:2:
Sabah 71,5 olmusum az kaldiiiii:10::10::10:

Kizlar dun istemeden cok az kalori aldim 800 hesapladim 100de yanlis hesaplama desek 900.hizli kilo vermek gibi bi amacim yok nasil olsa aksam dayanamam tamamlarim diye ustunde durmamistim.gerci hani su icme programlari varya her gun 2.ltsu iciyorum onunla birde dun aclik animi yatmadan once cagla ile filan atlattim ama yemekler cok orantiliydi.ama yinede dikkat edicem cok kalori nasil.zararsa az kaloride zarar.:rolleyes:

Evet canim aynen oyle, metabolizmamizi yavaslatmadan vermemiz gerek, yoksa surekli boyle dusuk kalorili de yasnanmaz. Ben bugun veya yarin yuksek kalori alicam, 1500-1600 planliyorum.

Kizlarrr kare seklinde kesilmis iki dilim kek kac kaloridir.

Karenin buyuklugune gore degisir. Anne porsiyonuysa tanesi 300 kalori bile olabilir :26:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
valla ben geçen ağustostan beri yapıyorum 2 kere salıp sonradan toparlamak üzere toplam 14 kilo verdim 74 ten 60 a :9:
Uvv beybi, 60 demek ha :23:
Tebriklerr :nazar:

Ben dun sabah yulaf
Oglen omlet, bir dilim ekmek bir bardak sut
Ara cips :18:
Aksam iki yarim porsiyon pilav bir tavuk but, ve salata yedim
Toplam 1200 u tutturdum:12:

Selam kızlar misafir ağırladım bugun diyet gitti 1700 kalori aldim ya ev sahibi olunca yememezlikde olmuyor:(

Sent from my SmartTab10 using Kadınlar Kulübü mobile app

Selam kızlar misafir ağırladım bugun diyet gitti 1700 kalori aldim ya ev sahibi olunca yememezlikde olmuyor:(

Sent from my SmartTab10 using Kadınlar Kulübü mobile app
Sasirt bunyeyi dostum, bende yarin sasirtacam :27:
Ben bugun 1200 kal yedim, evdekilere de yedirmedim bise :22::22::22:

Sasirt bunyeyi dostum, bende yarin sasirtacam :27:
Ben bugun 1200 kal yedim, evdekilere de yedirmedim bise :22::22::22:

En güzelini sen yapmissin,biz ac kaliyorsak onlarda azicik ac kalsin:D

Evet canim aynen oyle, metabolizmamizi yavaslatmadan vermemiz gerek, yoksa surekli boyle dusuk kalorili de yasnanmaz. Ben bugun veya yarin yuksek kalori alicam, 1500-1600 planliyorum.

Karenin buyuklugune gore degisir. Anne porsiyonuysa tanesi 300 kalori bile olabilir :26:
Tebriklerr :nazar:

teşekkür ederim tatlım :))

bünyem bu 65 li kilolardada direniyor. Bir 65,8 oluyor bir 65.4 oluyor inş şu işin bacağını kırarımda bir 64 ü görürüm bir haftaya..

Bugün ki başlangıcım :

2014-04-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] danone activia çilekli yoğurt 1 adet 105

[2] Elma 1 ADET 60

[3] uno sofra tam buğday 1 dilim 56

[4] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 24

[5] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 24

Tam buğday ekmeği uno değil başka marka ve üzerinde kalori değeri yazmıyor unonun tam buğday ekmeğini gördüm ve onu işaretleedim :)

Lor peynire gelince sadece 4-5 çatal aldım kaç gr olur ki tahmini. Hadi 40 gr olsun dedim.

Bugün öğle yemeğinde ne var bilmiyorum en son haber ederim.

Ayrıca spor programı oluşturdum kendime :)

Haftada üç gün 30 dk yürüyüş + koşu beraber olarak başladım.

ilk hafta hergün 100 adet ip atlayacağım her hafta başında + 50 arttıracağım.

birde haftanın iki günü plates yapacağım.

1 ay sonra haftada 3 gün yerine 5 gün 45 dk ya çıkartacağım sonraki ay ise 1 saate çıkartacağım.

Bakalım bu tempoda kilo verebilecekmiyim :))

sağol canım valla hala inanamıyorum başardığıma çok mutluyum hiç bişeyden mahrum kalmamak tatsız tuzsuz şeyler yemeden zayıflamak harika sakın vazgeçmeyin

Bugün meyve haric 1000kc aldim

miaselina .!.:
teşekkür ederim tatlım :))

bünyem bu 65 li kilolardada direniyor. Bir 65,8 oluyor bir 65.4 oluyor inş şu işin bacağını kırarımda bir 64 ü görürüm bir haftaya..

Bugün ki başlangıcım :

2014-04-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[2] Elma 1 ADET 60

[3] uno sofra tam buğday 1 dilim 56

[4] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 24

[5] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 24

Tam buğday ekmeği uno değil başka marka ve üzerinde kalori değeri yazmıyor unonun tam buğday ekmeğini gördüm ve onu işaretleedim :)

Lor peynire gelince sadece 4-5 çatal aldım kaç gr olur ki tahmini. Hadi 40 gr olsun dedim.

Bugün öğle yemeğinde ne var bilmiyorum en son haber ederim.

Ayrıca spor programı oluşturdum kendime :)

Haftada üç gün 30 dk yürüyüş + koşu beraber olarak başladım.

ilk hafta hergün 100 adet ip atlayacağım her hafta başında + 50 arttıracağım.

birde haftanın iki günü plates yapacağım.

1 ay sonra haftada 3 gün yerine 5 gün 45 dk ya çıkartacağım sonraki ay ise 1 saate çıkartacağım.

Bakalım bu tempoda kilo verebilecekmiyim :))
Verirsin tabi, az degilki. Ben de haftada 3-4 kez birer saat yuruyus yapmayi planliyorum, sonunda havalar biraz isindi.
Bugun kalorileri patlattim, 1850 kal:30: bi de yuruyus yaptim. Bu kadaar planlamistim ama hesaplayinca bole cikti. Pisman degilim, yarin 1300 yapicam. Ama alisik degilim ya, nasi midem rahatsiZ oldu:50:

sağol canım valla hala inanamıyorum başardığıma çok mutluyum hiç bişeyden mahrum kalmamak tatsız tuzsuz şeyler yemeden zayıflamak harika sakın vazgeçmeyin
Ay cok guzel ya cok sevindim. 60 kilo mukemmelll :)
Bugün meyve haric 1000kc aldim

:46:
Bi de koca bi karpuz yedim deermisin :-D

kızlarrr ben dün baya abarttım ve 1400 1500 lü kalorileri gördüm sanırım. Abarttım dediysem iki milfoy hamuru yedim içi muzlu.

ama aksam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası + salata marul + iki adette tavuk ızgara beyaz eti.

o kadarcık.

dengeler diye düşündüm biraz olsun ama sonuc kötü. ve bu sabah 65 lerde olmayı isterken 66,0 çıktım. :(((

neyse bugün düşük kalorili besleneceğim ve spor yapacağım inş.

sabah kahvaltımı 6,30 da yaptım saat 9 gibi de aktivia yedim.

Son durum :

2014-04-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[2] uno sofra tam buğday 1 dilim 56

[3] Süt 0.200 LİTRE 136

[4] Sütaş Lor Peyniri 40 GRAM 47

toplam 344 kalori :)

Son düzenleme:
Günaydınn
Ben kalori sayımı ile yaklaşık 10 kg vermiştim. Kalan 5.4 kg için yine kalori sayımına başlıyorum. kaç kalori alıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Ben de kalori saymaya başladım bir haftadır. Ama ancak 800 gr gitti. Galiba çok alıyorum kaloriyi. Günlük ortalama 1300 falan oluyor :17: Sayfaların hepsine de göz atamadım maalesef çok uzun. Bana da bir yardım etseniz çook mutlu olurum :16:

Merhaba arkadaşlar. Ben de kalori saymaya başladım bir haftadır. Ama ancak 800 gr gitti. Galiba çok alıyorum kaloriyi. Günlük ortalama 1300 falan oluyor :17: Sayfaların hepsine de göz atamadım maalesef çok uzun. Bana da bir yardım etseniz çook mutlu olurum :16:

Aldığın kalori gayet iyi bir rakam. Verdiğin miktarda ortalamaya göre normal.
Hedefiniz ne kadar? Kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz?

Back
X