• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

ben bugun diyetime dikkat ettim bi alkış da kendime yapıyorum :46::46::46:

sabah yulaf ezmesi,
ara 4 kuru kayısı
öğlen karnıbahar haşlanmış, üstüne yoğurt,
ara 6 kadar çubuk kraker, yarım muz (kız yemeyince ben hüplettim)
akşam borçka mı borç çorbası mı, annem söyledi tam bilmiyorum, ondan yaptım etli türlü benzeri bi çorba, 1.5-2 kase civarı, salata
gece ders çalışcam, bi dilim arası üçgen peynir yedim bi de :24:
toplam 1000- 1100 civarı olmalı, haftasonu dibini delmiştim, ona saydım artık.

yarında etsiz pirinçsiz kapuskaaaaa :52::52::52: yoksa 72 in altını göremicem, sıkılmaya başladım çünkü :26:

kahvaltıda portakal yesem ben doymam ya :27: iyice açılmış demekki iştahım :52:
öğlen ve akşam çok güzel ben cok beğendim

ooo süper sporr, ertesindeki profiterol da sporları sıfırlamış sanki :31:

uzun süredir diyette olan biri olarak, tavsiyem o 1100 kalori civarında kaloriyi alman yönünde olur canım, ama anlamadığım da bir şey var, sen bundan sporu çıkardın sanırım dimi:23: ozman gayet iyi, süper hatta:46:

Aynen öyle cnm çıkardığım için o sonuç çıkıyor... Spor o tatlıyı yok ediyor ama beni sıkılaştırmaya devam ediyor :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar bende son 1 haftadır kalori sayarak diyet yapıyorum. 67.7 iydim filan sanırım bugün 66.7 ile 66.4 arası gidip geliyorum. Gündüz yine 67 leri görüyorum sabah 66.4 leri görüyorum. Sabahki kilom galiba gerçek olan. tartı sürekli farklı tartıyor.

Önceden 55 kiloydum 65 ten düşmüştüm dukan filan yaptım sporla. Şimdi tekrar kilo vermek istiyorum. Kilo almamın sebebine gelince hamileydim ve düşük yaptım ileri döneminde ondan kalma kilolar.

Bugünden itibaren spora da başlayacağım.

İnş veririz kilolarımızı.

Kızlar fırın köfte patates yemeği kaç kaloridir bir çok yere baktm hep farklı farklı yazıyor... Eğer bilen varsada söyleyeceğiniz kalori yaklaşık kaç köfte ve patates yenildiğinde o kaloriyi yapar yardımcı olur musnz? Öğle yemeği olarak yemeyi düşünüyrm ona göre 😋

En zor sorulardan biri :) ben de geçen bayagı bir araştırdım ama yok yok yok :50: hele dışarda yiyorsan hiç hesaplayamazsın :1:
kafadan 350 - 400 dür bence :)

çok şükür şu an zorlanmıyorum uyumlu çocuklar çok problemli deiller

oh ne güzel 2. benim gözümde çok büyüyor ki oğlum da ne uyku ne gaz sorunu çekmedik yinede zor geliyor :)) sanırım azıcık ara vericez biz..

Hosgeldiiin

Ben patatesleri yagi kiymayi. Tek tek toplayip tabak sayisina boluyorum canim. Yoksa hepsi farkli soyluyo, guvenemiyorum o yuzden:32:

Yok en sisko benim:27: boy 168 kilo 72:37:
En guzeli bence de bebeklerin yakin olmasi. Anneye eziyet kucukken ama, biraz buyuyunce hep beraber oynarlar ne guzel. Benim de 20 aylik olcak kizim, cok yalniz kaliyo. Abisiyle arasi baya var:52:

kaç yaş var aralarında canım ?

ama boy 168 miş canımmmm ben 163 üm:50: ewt yaş farkları iyi bence ikiside oğlan olduğu için iyi anlaşırlar gibi yeğenlerimden biliorum:)) hoşbuldum bu arada:))

Anladım canım. İyi veriyorsun o zaman maşallah. sON surat DEVAM:34:

Hoşgeldin canım. Ben kalori hesabını fittingodan yapıyorum 3 aşağı 5 yukarı oluyor:34:

Sağol canım bu sabah tartıldım 61,6 çıktı sporla destekleyince dha hızlı gidiyor kilolar :16:

Bugün yediklerim;
Kahvaltı bir portakal.
Ara bir elma
Öğlen 8 tane etsiz çiğ köfte marulla yedim.
Ara türk kahvesi orta.
Akşam 2 kepçe tavuk çorbası,5 kaşık kuru fasülye bir küçük dilim ekmek. Bugün 1100 olur bir kaç tane kuru kayısı yiycem çünkü.
Bir arkadaşta bildirim olmuyor falan demiş elimizden geldiğince bildirim yapıyoruz. Sonuçta herkes çocuk değil bildirim yapıp yapmayacağına kendi karar verir isteyen yapıyor isteyen yapmıor bu kadar basit. Sizleri öpüyorum:54:

yeşim sen de benim gibi çiğköfte hastasısın sanırım :1:

Kahvaltı
Eti form kepekli bisküvi (yarım paket) 84 kcal

Öğlen
Fırında köfte patates 379 kcal
2 dilim kepekli ekmek 132 kcal

Spor ( bfit 1 saat) yaklaşık 327 kalori yaktm

Spor sonrası
200 gr profiterol 432 kcal

Akşam (18:30)
Zeytinyağlı taze fasulye 177 kcal

Günlük kalori ihtiyacım; 1064 kcal
Bugünki kalori miktarım; 878 kcal

Günlük su tüketimim 3-4 lt su ve 1 yada 2 bardak yeşilçay

ohh süpersin hem spor hem tatlı iyi dengelenmiş :)

sabah yulaf ezmesi,
ara 4 kuru kayısı
akşam borçka mı borç çorbası mı, annem söyledi tam bilmiyorum, ondan yaptım etli türlü benzeri bi çorba, 1.5-2 kase civarı, salata

yarında etsiz pirinçsiz kapuskaaaaa :52::52::52: yoksa 72 in altını göremicem, sıkılmaya başladım çünkü :26:

kocaman bir alkışda benden sana gelsiiinnnnnnnn :21::21::21::21::21:

Merhaba arkadaslar bende son 1 haftadır kalori sayarak diyet yapıyorum. 67.7 iydim filan sanırım bugün 66.7 ile 66.4 arası gidip geliyorum. Gündüz yine 67 leri görüyorum sabah 66.4 leri görüyorum. Sabahki kilom galiba gerçek olan. tartı sürekli farklı tartıyor.

Önceden 55 kiloydum 65 ten düşmüştüm dukan filan yaptım sporla. Şimdi tekrar kilo vermek istiyorum. Kilo almamın sebebine gelince hamileydim ve düşük yaptım ileri döneminde ondan kalma kilolar.

Hoşgeldin ,
Öncelikle geçmiş olsun canım :( beraberce vericez kilolarımızı inşallah :16:

En zor sorulardan biri :) ben de geçen bayagı bir araştırdım ama yok yok yok :50: hele dışarda yiyorsan hiç hesaplayamazsın :1:

oh ne güzel 2. benim gözümde çok büyüyor ki oğlum da ne uyku ne gaz sorunu çekmedik yinede zor geliyor :)) sanırım azıcık ara vericez biz..

Sağol canım bu sabah tartıldım 61,6 çıktı sporla destekleyince dha hızlı gidiyor kilolar :16:

Hoşgeldin ,

Sagol tatlim. Ins istedigimiz kiyafetlern icine girecegiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar bende son 1 haftadır kalori sayarak diyet yapıyorum. 67.7 iydim filan sanırım bugün 66.7 ile 66.4 arası gidip geliyorum. Gündüz yine 67 leri görüyorum sabah 66.4 leri görüyorum. Sabahki kilom galiba gerçek olan. tartı sürekli farklı tartıyor. Önceden 55 kiloydum 65 ten düşmüştüm dukan filan yaptım sporla. Şimdi tekrar kilo vermek istiyorum. Kilo almamın sebebine gelince hamileydim ve düşük yaptım ileri döneminde ondan kalma kilolar. Bugünden itibaren spora da başlayacağım. İnş veririz kilolarımızı.
canım boyun kaç kilolar aynı sayılır yarış yapak sennen:27: yarış yapınca daha motive oluıyorum ben:)

canım boyun kaç kilolar aynı sayılır yarış yapak sennen:27: yarış yapınca daha motive oluıyorum ben:)

Boyum 1.62 tatlim ideal kilom 54 52 ama ben 54 olsam yetiyor. Yarisalim madem :)) senin boyun kac

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyum 1.62 tatlim ideal kilom 54 52 ama ben 54 olsam yetiyor. Yarisalim madem :)) senin boyun kac Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 163 üm yaaa bak aynyıyz sennen ben 67 nin son demlerindeyim bi kaç güne 66 ları görürüm umarım.58 olcam benimde 55 ideal kilo ama o zaman çok zayıf olur gibi ben biras etli seviyom:27:

bu arada şimdiden 800 kalori aldım ama emziriyorum ben bide akşamları 45 dk leslie yapıyorum sen napıyosun?6 dan sonra yemek yemiyorum ama bazen ufak kaçamaklarım olabiliyo:)

bugun ki menüm :

sabah 1 çokoprens : 153 cal.
öğle : beşamel soslu tavuuk : 351 cal.
yarım dilim ekmek : 35 cal.
akşam : 2 kpçe kıymalı tarhana + 5 yk patlıcan musakka + 2 yk kaşığı yoğurt

981 cal ediyor...yarım porsiyon puding yiyebilirim :1:

Aynen öyle cnm çıkardığım için o sonuç çıkıyor... Spor o tatlıyı yok ediyor ama beni sıkılaştırmaya devam ediyor :D

Masallah masallah. Ben de gaza geldim bi leslie yapiyim simdi :52:

Hosgeldiiiin, vericez kilolarimizi evettt.
Gecmis olsun, insallah hersey istedigin gibi olur.
Spor grrcekten cok fayda ediyor, yedigin kacamaklari da pismanlik duymadan yiyebiliyorsun o zaman:23:

Hoşgeldin ,
Tesekkur ederim :16:
Bu arada bence cok bekleme canim ya, oynayabilsinler birbirleriyle. Bizimkilerin arasinda 8.5 yas var, biRI KIZ biri oglan. Surekli bana sariyolar:27: boyle surekli ilgi gostermek lazim, ama obur turlu takilabiliyorlar, oynuyorlar beraber, cok hosuma gidiyor oyle kardesleri gorunce.

bu arada şimdiden 800 kalori aldım ama emziriyorum ben bide akşamları 45 dk leslie yapıyorum sen napıyosun?6 dan sonra yemek yemiyorum ama bazen ufak kaçamaklarım olabiliyo:)
Emziriyorsan en az 300-500 kalori de ordan gidiyor canim. Onu da hesaba kat.
bugun ki menüm :

:56::56::56:
Nam nam nam:27:
Ben de sabah gevregimi yedim, biradan kahvemi icerim:46:

Yaptim leslie mi. 1 mil gerci ama, nezmandir yapmiyodum, bunaltmadan basliyim dedim:8:

sabah yulaf ezmesi,
ara 4 kuru kayısı

Süpersin canım alkışlar alkışlar...etsiz bulgursuz kapuska harika bi şey iki gün ye tartı acaip fark ediyor.

Hoşgeldin canım aramıza.İnşalalh hepimiz vercez kiloları..

Teşekkür ederim cnm en azndan kilo almıyrm :) dün sabahla bu sabah arasında 100 gr daha azım hatta :D

Tabiki de canım sonuçta tatlıyı yemişsin ama diğer öğünleri dengelemişsin 1000-1200 kcal arası almışsan yediğinin çok da önemi yok. Afiyet olsun.

bugun ki menüm :

Güzeelll aferin sana 1000 bile olmuyor. Bu arada çiğ köfteyi seviyorum evet senin gibi:))

Benim yediklerim şöyle ;
Kahvaltı elma
Ara portakal
Öğlen 2 üçgen peynir 2 dilim ekmek 3 domates çay
Ara çay 2 bisküvi yulaflı
Akşam koca bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği(kıyma falan yok) ve de yağsız marul salata. Bugün 1000 oluyor. Yarın okul çıkışı gün var dua edin bana yemek istemiyorum fazla:43: Korkuyorum:43:

Benim yediklerim şöyle ;
Kahvaltı elma
Ara portakal
Öğlen 2 üçgen peynir 2 dilim ekmek 3 domates çay
Ara çay 2 bisküvi yulaflı
Akşam koca bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği(kıyma falan yok) ve de yağsız marul salata. Bugün 1000 oluyor. Yarın okul çıkışı gün var dua edin bana yemek istemiyorum fazla:43: Korkuyorum:43:
Yesimcim sen okuldan sonra yolda bi ayran icip gitsene o gune. Yarim saat filan once. Boylece fazla yiyemezsin:34:
Bugunku menunu de begendim, tebrikler
Ben de kapuskayi yarin yapicam, bugun mercimek yapmaya karar verdim, yesil mercimek :16:

Yesimcim sen okuldan sonra yolda bi ayran icip gitsene o gune. Yarim saat filan once. Boylece fazla yiyemezsin:34:
Bugunku menunu de begendim, tebrikler
Ben de kapuskayi yarin yapicam, bugun mercimek yapmaya karar verdim, yesil mercimek :16:

Evet çok mantıklı ayranmı olur bir damacana su mu olur şişip gitmeliyim:27: Malum günlerin menülerinin hepsi bomba...Çok severim yeşil mercimeği mmm:56:
Ya ben haftada 300-400 gr vermeye başladım artık.Yani az yiyorum ama az kilo veriyorum. Acaba kilom azaldı zaten ondan mı yani 55 im işte 2-3 kilom fazla, yoksa spor yapmadığımdan yoksa bu normal mi :44:

Kızlar bugünki mönüm;

Kahvaltı:
1 kase tutmaç çorbası 105kcal

Ara Öğün:
5 adet Çiğ Badem 33 kcal

Öğle:
Fırında Köfte Patates 379 kcal

1 saat Spor 269 kcal harcadım

Ara Öğün:
1 paket EtiForm Çörekotlu Bisküvi 115 kcal
12 adet Çiğ Badem 79 kcal

Akşam(19:00):
1 kase Yeşil Mercimek Çorbası 187 kcal
2 yemek kaşığı Pirinç Pilavı 114 kcal

Bugünki kalorim; 743 kcal

Evet çok mantıklı ayranmı olur bir damacana su mu olur şişip gitmeliyim:27: Malum günlerin menülerinin hepsi bomba...Çok severim yeşil mercimeği mmm:56:
Ya ben haftada 300-400 gr vermeye başladım artık.Yani az yiyorum ama az kilo veriyorum. Acaba kilom azaldı zaten ondan mı yani 55 im işte 2-3 kilom fazla, yoksa spor yapmadığımdan yoksa bu normal mi :44:
Spor yapsan kesin daha cabuk verirsin ama boyle de gayet iyi gidiyorsun bence. Ideal kilona yaklastigin icin boyle yavas gidiyor kilolar. En fazla iki ay sonra tamamdir bu is :)
Kızlar bugünki mönüm;

Kahvaltı:
1 kase tutmaç çorbası 105kcal

Ara Öğün:
5 adet Çiğ Badem 33 kcal

Öğle:
Fırında Köfte Patates 379 kcal

1 saat Spor 269 kcal harcadım

Ara Öğün:
1 paket EtiForm Çörekotlu Bisküvi 115 kcal
12 adet Çiğ Badem 79 kcal

Akşam(19:00):
1 kase Yeşil Mercimek Çorbası 187 kcal
2 yemek kaşığı Pirinç Pilavı 114 kcal

Bugünki kalorim; 743 kcal

Gayet guzel, hemde spor da yapmissin. Belki araya bi meyve sikistirabilirsin, ben de unutuyorum hep:31:

Dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı yapmadım sıfır kalori

2014-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Haydari 1 KAŞIK 18

[2] Dalyan Köfte 0.25 PORSİYON 125

[3] Tavuk Kanat 2 ADET 180

[4] Dil 30 GRAM 40

[5] Beyaz Şarap 1 KADEH 79

[6] Duble Rakı 1 adet 250

[7] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 113

[8] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135

[9] Yoğurt (yağsız) 150 GRAM 75