• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Yaptim leslie mi. 1 mil gerci ama, nezmandir yapmiyodum, bunaltmadan basliyim dedim:8:

:32::32::32::32: spor candır :32::32:

Tabiki de canım sonuçta tatlıyı yemişsin ama diğer öğünleri dengelemişsin 1000-1200 kcal arası almışsan yediğinin çok da önemi yok. Afiyet olsun.

Güzeelll aferin sana 1000 bile olmuyor. Bu arada çiğ köfteyi seviyorum evet senin gibi:))

sırf kendimi kaybederim diye eve almayı o kadar çok zaman oldu kii :14:

Benim yediklerim şöyle ;
Kahvaltı elma
Ara portakal
Öğlen 2 üçgen peynir 2 dilim ekmek 3 domates çay
Ara çay 2 bisküvi yulaflı
Akşam koca bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği(kıyma falan yok) ve de yağsız marul salata. Bugün 1000 oluyor. Yarın okul çıkışı gün var dua edin bana yemek istemiyorum fazla:43: Korkuyorum:43:

menü süperr :) cumartesi günüde ben 2 güne davet edildim o gün napıcam bilmiyorummm :53::53::53:

Yesimcim sen okuldan sonra yolda bi ayran icip gitsene o gune. Yarim saat filan once. Boylece fazla yiyemezsin:34:
Bugunku menunu de begendim, tebrikler
Ben de kapuskayi yarin yapicam, bugun mercimek yapmaya karar verdim, yesil mercimek :16:

ayran mantıklıı tok tutarr :34: yeşil mercimeği severim aslında ama hiç pişirmedim :56:

Evet çok mantıklı ayranmı olur bir damacana su mu olur şişip gitmeliyim:27: Malum günlerin menülerinin hepsi bomba...Çok severim yeşil mercimeği mmm:56:
Ya ben haftada 300-400 gr vermeye başladım artık.Yani az yiyorum ama az kilo veriyorum. Acaba kilom azaldı zaten ondan mı yani 55 im işte 2-3 kilom fazla, yoksa spor yapmadığımdan yoksa bu normal mi :44:

son kilolar diye canım boşver yavas gitsin de bir daha geri gelmesin inşallahhh :1:

Kızlar bugünki mönüm;

Kahvaltı:
1 kase tutmaç çorbası 105kcal

Ara Öğün:
5 adet Çiğ Badem 33 kcal

Öğle:
Fırında Köfte Patates 379 kcal

1 saat Spor 269 kcal harcadım

Ara Öğün:
1 paket EtiForm Çörekotlu Bisküvi 115 kcal
12 adet Çiğ Badem 79 kcal

Akşam(19:00):
1 kase Yeşil Mercimek Çorbası 187 kcal
2 yemek kaşığı Pirinç Pilavı 114 kcal

Günlük kalori ihtiyacım; 1064 kcal
Bugünki kalorim; 743 kcal

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

spor olayı süper ya menünde güzel :34:

Dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı yapmadım sıfır kalori

2014-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Haydari 1 KAŞIK 18

[2] Dalyan Köfte 0.25 PORSİYON 125

[3] Tavuk Kanat 2 ADET 180

[4] Dil 30 GRAM 40

[5] Beyaz Şarap 1 KADEH 79

[6] Duble Rakı 1 adet 250

[7] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 113

[8] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135

[9] Yoğurt (yağsız) 150 GRAM 75

toplam 1015 kalori.

gramlarını tam bilmediğimden hadi olsun olsun 1100 kalori :D

rakı olmayaymış süper olacakmış ve kahvaltısız durma bence canım :34:

Dün 980 demiştimm azıcık cips yedim 1150 cal oldu :1:
bugun ki menüm :

kahvaltı : kakaolu kek 40 gr : 190 cal :53::53::53::53::53::53::53::53::53:
öğle : etli nohut yarım porsiyon + cacık = 310 cal.
akşam ıspanaklı börek 200 gr 290 cal imiş ama 200 gr ne kadar yapıyo acaba bu gidişle eve bir hassas tartı alıcam :1::1::1:

şimdilikk bu kadaar :33:

menü süperr :) cumartesi günüde ben 2 güne davet edildim o gün napıcam bilmiyorummm :53::53::53:

ayran mantıklıı tok tutarr :34: yeşil mercimeği severim aslında ama hiç pişirmedim :56:

son kilolar diye canım boşver yavas gitsin de bir daha geri gelmesin inşallahhh :1:

Evettt ama n yapayim acik bufeydi aksam eglence vardi ortami diye ictim :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünkü menümü yazıyorum

kahvaltı yapmadım sıfır kalori

2014-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Haydari 1 KAŞIK 18

[2] Dalyan Köfte 0.25 PORSİYON 125

[3] Tavuk Kanat 2 ADET 180

[4] Dil 30 GRAM 40

[5] Beyaz Şarap 1 KADEH 79

[6] Duble Rakı 1 adet 250

[7] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 113

[8] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135

[9] Yoğurt (yağsız) 150 GRAM 75

toplam 1015 kalori.

gramlarını tam bilmediğimden hadi olsun olsun 1100 kalori :D
Kaloriyi tutturmusun tebrikler. Keske kahvaltiyi atlamasan, herkes yapin diyo, hic olmazsa bi meyve yiyebilirsin :34:
Ickinin kalorisi cok malesef, arada olunca tolere edilir de , 300-500 kalori:27:

Dün 980 demiştimm azıcık cips yedim 1150 cal oldu :1:
bugun ki menüm :

kahvaltı : kakaolu kek 40 gr : 190 cal :53::53::53::53::53::53::53::53::53:
öğle : etli nohut yarım porsiyon + cacık = 310 cal.
akşam ıspanaklı börek 200 gr 290 cal imiş ama 200 gr ne kadar yapıyo acaba bu gidişle eve bir hassas tartı alıcam :1::1::1:

şimdilikk bu kadaar :33:
Hassas tarti iyi olur da ona da yer lazim, tezgah dar yerim dar :9: salla gitsin, 250 kal de gec bi dilime. Hazirsa daha yagli olur da ev yapimi daha da azdir.

Evettt ama n yapayim acik bufeydi aksam eglence vardi ortami diye ictim :(((

Acik bufe cok tehlikeli bisey, ben kesin emin oldum, insana eziyet resmen. Gunler filan da oyle. Ondan biraz bundan biraz derken bi tabak doluyo, gozun doymuyo :53:

Kahvemi iciyim de bu gazla bi leslie daha patlatiyim :9:
Yesil mercimek super kolay canim ya, hem de cok besleyici. Bol soganli biberli yapiyorum ben. Kavurup salca ekleyip mercimegi koyuyorum, 2-3 parmak gececek kadar da su, hopp hazirr:32:

Ben dun sabah yulaf,
Ara cibik kraker 8 tane, kahveyle
Oglen tb ekmek arasi light peynirli sandvic
Ikindi bors corbasi bi kase
Aksam buyuk bi tabak mercimek yemegi (2 degilse de 1.5 porsiyon vardi), yaninda bir kase cacik
10 gibi yarim kase light yogurt, icine bi kasik recel:30:
Net 1200 kal

merhaba kızlar..ben burada yeniyim şimdiden bir hatam olursa affola:17:bende bugün size katılıyorum 70 kiloyum hedef 52.öncedende 78 den 53 e Kalori hesabı yaparak düşmüştüm Kpss stresi ile yine aldım Malesef :( günlük aldığım kaloriyi yazmayı düşünüyorum.ben uygulama ile hesaplıyorum gerçi.şimdiden kolay gelsin hepimize :8:

Kızlar bugün aldığım kalori sadece 652 kcal tabiki yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda :)

merhaba kızlar..ben burada yeniyim şimdiden bir hatam olursa affola:17:bende bugün size katılıyorum 70 kiloyum hedef 52.öncedende 78 den 53 e Kalori hesabı yaparak düşmüştüm Kpss stresi ile yine aldım Malesef :( günlük aldığım kaloriyi yazmayı düşünüyorum.ben uygulama ile hesaplıyorum gerçi.şimdiden kolay gelsin hepimize :8:
hoşgeldiiin :29:
kpss noldu peki, kazandın dimi, boşa almadın kiloları :18:
boy, yaş, evlilik ve de kaç kalori alıcan günlük merak ettim :3:
Kızlar bugün aldığım kalori sadece 652 kcal tabiki yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda :)

vuhaaaaa, çok az değil mii, bari 900 kal filan alsaydın :30:

ben bu sabah yulaf gevreği,
ara bissürü çıbık kraker saysını şimdi unuttum, yarım muz
öğlen light peynirli sandviç ve bi miktar kapuska
ara cips 150 kal:26:
akşam kapuska yine ve yoğurt yedim, ha bi de 3 tane incir hüplettim, çok istiyo canım tatlı şeyler dayanamıyorum, bi de doymadım bi muz daha yedim,

neyse Allahtan leslie yapmıştım net 1200 kal civarında durdum yani
bu evde diyet yapmak imkansız ya, ya eşim ya oğlum sürekli bişeyler yiyolar kiler fareleri :52:
bakalım kapuska işe yarıcak mı, yarında var birsürüüü:52:

akşam kapuska yine ve yoğurt yedim, ha bi de 3 tane incir hüplettim, çok istiyo canım tatlı şeyler dayanamıyorum, bi de doymadım bi muz daha yedim,

bu evde diyet yapmak imkansız ya, ya eşim ya oğlum sürekli bişeyler yiyolar kiler fareleri :52:

Canım sende abur cuburdan uzak dur mutlaka ;) bnmde eşim her akşam kahvesini çekirdeğini vs vs eksik etmez... Ben ise yanında sadece bitki cayı içebiliyrm :p

Kahvemi iciyim de bu gazla bi leslie daha patlatiyim :9:
Yesil mercimek super kolay canim ya, hem de cok besleyici. Bol soganli biberli yapiyorum ben. Kavurup salca ekleyip mercimegi koyuyorum, 2-3 parmak gececek kadar da su, hopp hazirr:32:

dün akşam bende 20 dk leslie yaptım kaç kalori yakmışımdır ??? ohh afiyet olsun bende yapıyım bir gün :1:

Ben dun sabah yulaf,
Ara cibik kraker 8 tane, kahveyle
Oglen tb ekmek arasi light peynirli sandvic
Ikindi bors corbasi bi kase
Aksam buyuk bi tabak mercimek yemegi (2 degilse de 1.5 porsiyon vardi), yaninda bir kase cacik
10 gibi yarim kase light yogurt, icine bi kasik recel:30:
Net 1200 kal

1200 :kkk: :72: :1:

hoşgeldinn :) daha önce başarmışsın yine başarırsınn canım :32:

az mı sanki nee :20:

evdekiler kapuskaya isyan ediyor mu :1::1::1::1:

Canım sende abur cuburdan uzak dur mutlaka ;) bnmde eşim her akşam kahvesini çekirdeğini vs vs eksik etmez... Ben ise yanında sadece bitki cayı içebiliyrm :p

iradene hayran kaldım benimde eşim öyle ama ben az buçuk tırtıklıyorum yediklerinden :14:

hu huuuuuu dün börek yapmadım yumurtalı ıspanak yaptım hayatımda ilk defa miss gibi oldu ve kendimde ilk defa ıspanak yemeğini severek yedim annem duymasın çok kızar ne ısrarlarla yedirmeye çalışırdı ahh ahh :1::1:
yemekten sonra puding yedim ya keşke yemeseydim 1200 oldu gene dün :(( ama 20 dk leslie yaptım -- züğürt tesellisi :1::1::1: leslie kaç kalori yaktırıyo acabaa

hoşbuldum:34: yaş 23 evli degilim, boyum 150 zaten bu boyla hiç zayıf olamıyorum ama böyle tam yuvarlak vaziyetteyim:9:kpss ye bu yıl giriyorum az aldı umarım kazanırım.1000 kaloriden yukarı almayı düsünmüyorum egzersiz yapmıyorum çünkü.gerçi dün 1100 aldım :26:yesil çay bir mucize tavsiye ederim çok etkisi olmustu. günde 3 bardak içmek iyi oluyor.ben biraz zorlanıyorum cünkü az yemek taraftarıyım yani salatanın yag konulmazsa kalorisi cok yok ama bir kase yenilirse o mide kücülmez hep ac kalınır.ben böyle kilo vermiştim önceden.

dün akşam bende 20 dk leslie yaptım kaç kalori yakmışımdır ??? ohh afiyet olsun bende yapıyım bir gün :1:

iradene hayran kaldım benimde eşim öyle ama ben az buçuk tırtıklıyorum yediklerinden :14:

hoşbuldumm:3:umarım hep beraber başarırız:7:

Kızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü ;)

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Kızlar cok mutluyum cok :))) tam 4 haftada 5 kilo 100 gr vermişim :d

:18::18::18::18:
Ya ole bole degil, yanina alip cerezini yese biraksa tamam. Surekli yani. Bi meyve, bi cerez, bi cips, bi bilmem ne. Doymuyo bi sandvic bi diyet gazoz, bende 5 audir diyetteyim, sikildim zaten, o da iyice abartti.

1 mil 100 kal civari diyor ekinscim
Kapuskayi onlar yemiyo ki, ben yiyorum. Oglan zaten ifrit oluyo. Ben de yapmicam bi sure, cok zor yiyorum cok yedim bu aralar :31:
hu huuuuuu dün börek yapmadım yumurtalı ıspanak yaptım hayatımda ilk defa miss gibi oldu ve kendimde ilk defa ıspanak yemeğini severek yedim annem duymasın çok kızar ne ısrarlarla yedirmeye çalışırdı ahh ahh :1::1:
yemekten sonra puding yedim ya keşke yemeseydim 1200 oldu gene dün :(( ama 20 dk leslie yaptım -- züğürt tesellisi :1::1::1: leslie kaç kalori yaktırıyo acabaa
Tebrikler tebrikleerr ellerine saglik. Az oncede yazdim 1mil 100 kal

hoşbuldum:34: yaş 23 evli degilim, boyum 150 zaten bu boyla hiç zayıf olamıyorum ama böyle tam yuvarlak vaziyetteyim:9:kpss ye bu yıl giriyorum az aldı umarım kazanırım.1000 kaloriden yukarı almayı düsünmüyorum egzersiz yapmıyorum çünkü.gerçi dün 1100 aldım :26:yesil çay bir mucize tavsiye ederim çok etkisi olmustu. günde 3 bardak içmek iyi oluyor.ben biraz zorlanıyorum cünkü az yemek taraftarıyım yani salatanın yag konulmazsa kalorisi cok yok ama bir kase yenilirse o mide kücülmez hep ac kalınır.ben böyle kilo vermiştim önceden.

hoşbuldumm:3:umarım hep beraber başarırız:7:
Ya icemiyorum ben yesil cay, bol bol siyah cay iciyom aksamlari:52:
Birde arkadaslar youtube yok malum lessie yi nereden izliyorsunuz:confused:
Ben yurtdisindayim o yuzden acik bizde canim
kalori sayımına bende başladım 4 gündür
1 kilo gitmiş
dün 1400 kalori almıştım
Tebrikler, devam devam.:3:

Kızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü ;)

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Kızlar cok mutluyum cok :))) tam 4 haftada 5 kilo 100 gr vermişim :d

Superr, ben de ilk ay 6 kilo vermistim ama simdi gitmiyorrrr, yapisti resmennnn.:50:

Veeee sonunda vucudum direnmekten vazgectiii veee 66.5 lerden 65.7 65.5 leri gordum . Iki gundur boyleyim dun kendimi odullendirdimmm

Kizlar dun istemeden cok az kalori aldim 800 hesapladim 100de yanlis hesaplama desek 900.hizli kilo vermek gibi bi amacim yok nasil olsa aksam dayanamam tamamlarim diye ustunde durmamistim.gerci hani su icme programlari varya her gun 2.ltsu iciyorum onunla birde dun aclik animi yatmadan once cagla ile filan atlattim ama yemekler cok orantiliydi.ama yinede dikkat edicem cok kalori nasil.zararsa az kaloride zarar.:rolleyes:

Back