• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Aldığın kalori gayet iyi bir rakam. Verdiğin miktarda ortalamaya göre normal.
Hedefiniz ne kadar? Kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz?

52 kiloyum boyum 1,53 ve 46 kilo olmayı hedefliyorum. Ama doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim. :17:

Ha ha yok :Dbi yarim portakal yedim:o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınn
Ben kalori sayımı ile yaklaşık 10 kg vermiştim. Kalan 5.4 kg için yine kalori sayımına başlıyorum. kaç kalori alıyorsunuz?
Herhesin kalori ihtiyaci farkli oluyor canim, o nedenel boyu yasin kilonu filan girip hesaplayan sitelerden birbak bence. Ben 1200-1400 arasi aliyorum, haftada 1-2 gun 1700 civari yiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben de kalori saymaya başladım bir haftadır. Ama ancak 800 gr gitti. Galiba çok alıyorum kaloriyi. Günlük ortalama 1300 falan oluyor :17: Sayfaların hepsine de göz atamadım maalesef çok uzun. Bana da bir yardım etseniz çook mutlu olurum :16:

52 kiloyum boyum 1,53 ve 46 kilo olmayı hedefliyorum. Ama doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim. :17:
Senin kilon zaten az o yuzden ayda 6 kilo veremezsin ki. Bence gayet iyi vermissin
Ha ha yok :Dbi yarim portakal yedim:o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:9::9::9:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben vukaatliyimm:43: Çok yedim cuma,cumartesi,pazar günleri. 1800-2000 i buldummm:43: Sabah tartıya çıktım ki tartı günüm değildi 400 gr almışımm:43: 55.400 oldum tekrardan çok canım sıkıldı bugün yarın regl olcam acaba onun şişliği de var mıdır ??? Offf
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara bir portakal
Öğle bir lavaş ekmek 2 dilim üçgen peynir domates salatalık
Akşam koca bir kase salata yağsız tuzsuz,bir kase mercimek çorbası.
Bugün 850 kcal aldımmm bir hafta aç gezsem müsthk bana :43:

Merhaba kızlar ben vukaatliyimm:43: Çok yedim cuma,cumartesi,pazar günleri. 1800-2000 i buldummm:43: Sabah tartıya çıktım ki tartı günüm değildi 400 gr almışımm:43: 55.400 oldum tekrardan çok canım sıkıldı bugün yarın regl olcam acaba onun şişliği de var mıdır ??? Offf
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara bir portakal

adet öncesi çok rahat 1 kg artıyorum ben. Adetin bitiminde yine 1 kg azalıyorum. Belki de seninde öyledir canım:34:

Merhaba kızlarrr :)) Günaydın heppinize

Dün 876 kalori ile kapattım günü :)))

Aslında 1200 küsür almıştım ama spor yaparak 876 ya indim ve aksam yemeği yemedim.

Bu sabah ise :

[1] danone activia çilekli yoğurt 1 adet 105

[2] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35

[3] uno sofra tam buğday 0.5 dilim 28

[4] Dost Yoğurt 50 GRAM 40

toplam : 268 deyim :)

Aslında yoğurttan 3 çorba kaşığı aldım ve bir elma püresiyle karıstırdım yedim baktım doymadım yarım dilim ekmek ile 4-5 çatal lor peyniri aldım. Bastırdı midemi.

Ara öğün olarak işe aktvia getirdim saat 9,30 gibi onu yerim.

saat 10 gibide yeşil kahvemi yapacağım.

Öğlen artık yemekte ne çıkarsa bahtıma :)

inş salata çıkarda bir çorbayla salata yerim.

Ama halaaaa 65.9 65.5 lerda gidip geliyorum .

şu 64 ü bir göremedim henüz :(((

Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara bir portakal

canım takma kafana arada böyle şaşırtmak lazm bünyeyi. Belkide regl öncesi vücudun su tutuyordur .

kahvaltı yapmamakla büyük hata ediyorsun. Metabolizmanı hızlandıran şeylerden biri de sabah kahvaltısı unutma ;)

Herhesin kalori ihtiyaci farkli oluyor canim, o nedenel boyu yasin kilonu filan girip hesaplayan sitelerden birbak bence. Ben 1200-1400 arasi aliyorum, haftada 1-2 gun 1700 civari yiyorum.

Senin kilon zaten az o yuzden ayda 6 kilo veremezsin ki. Bence gayet iyi vermissin

:9::9::9:

Benim boyum kısa o yüzden ideal kilom 46 canım. 1500 günlük kalori ihtiyacım. Ama kilo vermem için ne kadar almam gerek ya da sağlıklı olanı hangisi onu bilmiyorum. 1 haftada 800 gr gitti. Çok su içtiğimden ödem mi attım yoksa kalori saymak işe mi yaradı onu bilemedim :19:

Cevap için lilyum10 arkadaşıma da sana da çok teşekkür ederim canım bu arada :16:

Günaydınnnn:16:
Kahvaltımı 365 kalori ile tamamladım. Dolu dolu bir kahvaltı yaptım.
Bugün planladığım alacağım kalori miktarı 965. Hadi inşallah bakalım:8:

an itibariyle 105 kalori daha almadım ara öğündeki hakkımı kullanmadım. Onun yerine yeşil kahve yaptım içtim french presste.

tok tuttu açıkçası aktiviaya gerek duymadm şuan için.

Regli günlerim basladi tatli istiyorum

Sent from my SmartTab10 using Kadınlar Kulübü mobile app

bu kalori saymaya yardımcı bir program var mı adı nedir varsa burden yasaksa özelden göndereblir misiniz:)

Back
X