Aldığın kalori gayet iyi bir rakam. Verdiğin miktarda ortalamaya göre normal.
Hedefiniz ne kadar? Kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz?
52 kiloyum boyum 1,53 ve 46 kilo olmayı hedefliyorum. Ama doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığın kalori gayet iyi bir rakam. Verdiğin miktarda ortalamaya göre normal.
Hedefiniz ne kadar? Kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz?
Herhesin kalori ihtiyaci farkli oluyor canim, o nedenel boyu yasin kilonu filan girip hesaplayan sitelerden birbak bence. Ben 1200-1400 arasi aliyorum, haftada 1-2 gun 1700 civari yiyorum.Günaydınn
Ben kalori sayımı ile yaklaşık 10 kg vermiştim. Kalan 5.4 kg için yine kalori sayımına başlıyorum. kaç kalori alıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar. Ben de kalori saymaya başladım bir haftadır. Ama ancak 800 gr gitti. Galiba çok alıyorum kaloriyi. Günlük ortalama 1300 falan oluyor Sayfaların hepsine de göz atamadım maalesef çok uzun. Bana da bir yardım etseniz çook mutlu olurum
Senin kilon zaten az o yuzden ayda 6 kilo veremezsin ki. Bence gayet iyi vermissin52 kiloyum boyum 1,53 ve 46 kilo olmayı hedefliyorum. Ama doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim.
Ha ha yok bi yarim portakal yedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar ben vukaatliyimm Çok yedim cuma,cumartesi,pazar günleri. 1800-2000 i buldummm Sabah tartıya çıktım ki tartı günüm değildi 400 gr almışımm 55.400 oldum tekrardan çok canım sıkıldı bugün yarın regl olcam acaba onun şişliği de var mıdır ??? Offf
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara bir portakal
Öğle bir lavaş ekmek 2 dilim üçgen peynir domates salatalık
Akşam koca bir kase salata yağsız tuzsuz,bir kase mercimek çorbası.
Bugün 850 kcal aldımmm bir hafta aç gezsem müsthk bana
Merhaba kızlar ben vukaatliyimm Çok yedim cuma,cumartesi,pazar günleri. 1800-2000 i buldummm Sabah tartıya çıktım ki tartı günüm değildi 400 gr almışımm 55.400 oldum tekrardan çok canım sıkıldı bugün yarın regl olcam acaba onun şişliği de var mıdır ??? Offf
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara bir portakal
Öğle bir lavaş ekmek 2 dilim üçgen peynir domates salatalık
Akşam koca bir kase salata yağsız tuzsuz,bir kase mercimek çorbası.
Bugün 850 kcal aldımmm bir hafta aç gezsem müsthk bana
Herhesin kalori ihtiyaci farkli oluyor canim, o nedenel boyu yasin kilonu filan girip hesaplayan sitelerden birbak bence. Ben 1200-1400 arasi aliyorum, haftada 1-2 gun 1700 civari yiyorum.
Senin kilon zaten az o yuzden ayda 6 kilo veremezsin ki. Bence gayet iyi vermissin
an itibariyle 105 kalori daha almadım ara öğündeki hakkımı kullanmadım. Onun yerine yeşil kahve yaptım içtim french presste.
tok tuttu açıkçası aktiviaya gerek duymadm şuan için.
yeşil kahvenin faydasını görüyor musunuz?
Bugun ikinci gunum henuz . Bir ay sonra anlarim sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu kalori saymaya yardımcı bir program var mı adı nedir varsa burden yasaksa özelden göndereblir misiniz:)
bu kalori saymaya yardımcı bir program var mı adı nedir varsa burden yasaksa özelden göndereblir misiniz:)
kalorisepeti diye birşey var google amcadan bakabilirsiniz. ben iki gündür yapıyorum bakalım :)
ben aldım yeşil kahveyi içemedimmmmm ya tadını hiç beğenmedimmmmmmmm
sonuçu paylaşırsan sevinirmmmm