mslh diyeyim onceArkadaslar merhaba kalori hesabi yaparak 3 ayda 12 kilo verdim. Boyum 1.70 suan 53 kiloya indim. Canim istedigi seyleri yedim fakat kalorilerini hesapladim. Gunde 1200 kaloriyi gecmedim. Hic spor yapmadan bunu basarabildim. Size de tavsiye ediyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mslh diyeyim once
bende 2 ay olmak uzere 5 kg verdim.son zamanlar duraklamam oldu.bende kalori hesabi yapmaya basladim gunde 800 kal gecmiyorum buna gore haftada 2 kg vermem lazim ama gr oynamiyor.sen hangi siteden takip ettin kalorileri?farkliliklar olabiliyor cunku
yani herseyden yedin ama az yedin dimi canım 2 kasık 3 kasık gibi?Arkadaslar merhaba kalori hesabi yaparak 3 ayda 12 kilo verdim. Boyum 1.70 suan 53 kiloya indim. Canim istedigi seyleri yedim fakat kalorilerini hesapladim. Gunde 1200 kaloriyi gecmedim. Hic spor yapmadan bunu basarabildim. Size de tavsiye ediyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar androidde hangi programdan kalori hesabi yapabilriz?
Canm mesaji yazdgm aksam ben de fatsecreti indirmistimm:)),memnunum:))) oraya yazicam diye cogu seyi yemiyorumAlintilimayi unutmusum fatsecret cok güzel bir uygulama canim tamamen ucretsiz ama int paketi gerektiriyor iste. Benim her zaman internetim oldugu icin avea sagolsun :))) sorunum yok umarim seninde surekli internetin vardir.
Canm mesaji yazdgm aksam ben de fatsecreti indirmistimm:)),memnunum:))) oraya yazicam diye cogu seyi yemiyorum
Canm 1200u gecmemeye calisiyorum gram gram veriyorum fakat cinku spora agirlik veemiyorum ama bu aksam tekrar spora basliyorumNasil gidiyor peki o verebildin mi. Umarim veririz cok rahatsiz oluyorum. Gobegim cok var
Canm 1200u gecmemeye calisiyorum gram gram veriyorum fakat cinku spora agirlik veemiyorum ama bu aksam tekrar spora basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?