Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir uğur böceği görüp peşine düştüm, biraz müstehcen oldu ama uğur böceğini yakalamaya uğraşırken davetsizde olsa misafirlerimiz hoş görüntü sergilediler
E be kadın!.. a.s.
Bir işe bulaş da elinden gelmesin..
Şahsım adına börtü böcekten ziyade manzara fotoğraflarını ve/ya konulu fotoğrafları sevmekle beraber, ilk mesajın 2 no.lu fotosu da içimde bir şeyleri kıprdatmadı değil..
ıçimden akıverdi:
"Ufuk bulanık, sarıl bana kırmızı.."
E be kadın!.. a.s.
Bir işe bulaş da elinden gelmesin..
Şahsım adına börtü böcekten ziyade manzara fotoğraflarını ve/ya konulu fotoğrafları sevmekle beraber, ilk mesajın 2 no.lu fotosu da içimde bir şeyleri kıprdatmadı değil..
İçimden akıverdi:
"Ufuk bulanık, sarıl bana kırmızı.."
Hıı benimde yüreğimde o var Püsküütüm Hem kırmızı hsatalığı hemde gelincikler fevkalade hele burada görülesi bir manzara var tarla tarla gelincik..a.s.
Bende manzarayı severim ama onu çekmeye biraz beceri istiyor, kızımın yanında sönük kalırım diye korkuyorum, karizma gider ben böücükle uğraşayım dedim:roflol: İdare edin çakma Ayça'yı:sm_confused: