• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalliste'nin gözüne ve yüreğine takılanlar...

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
363
55
Eskişehir
dsc223.jpg

dsc224.jpg

Bir uğur böceği görüp peşine düştüm, biraz müstehcen oldu ama uğur böceğini yakalamaya uğraşırken davetsizde olsa misafirlerimiz hoş görüntü sergilediler:utangac:

dsc256.jpg

dsc260.jpg

dsc259b.jpg

Son düzenleme:
E be kadın!.. a.s.
Bir işe bulaş da elinden gelmesin..

Şahsım adına börtü böcekten ziyade manzara fotoğraflarını ve/ya konulu fotoğrafları sevmekle beraber, ilk mesajın 2 no.lu fotosu da içimde bir şeyleri kıprdatmadı değil.. :utangac:

ıçimden akıverdi:
"Ufuk bulanık, sarıl bana kırmızı.."

Çok güzeller hele son fotoğrafa bayıldım. :D
Son fotorafa bayılanlardan şüphe ediyorum:roflol:
harika resimler .yeşil yeşil insanın içi açılıyor yerimseniben
emeğine sağlık a.s.
Teşekkür ederim, yüreğiniz güzelliğe açılmaya müsait her kıpırtıda galibaa.s.

E be kadın!.. a.s.
Bir işe bulaş da elinden gelmesin..

Şahsım adına börtü böcekten ziyade manzara fotoğraflarını ve/ya konulu fotoğrafları sevmekle beraber, ilk mesajın 2 no.lu fotosu da içimde bir şeyleri kıprdatmadı değil.. :utangac:

İçimden akıverdi:
"Ufuk bulanık, sarıl bana kırmızı.."
Hıı:utangac: benimde yüreğimde o var Püsküütüm:utangac: Hem kırmızı hsatalığı hemde gelincikler fevkalade hele burada görülesi bir manzara var tarla tarla gelincik..a.s.
Bende manzarayı severim ama onu çekmeye biraz beceri istiyor, kızımın yanında sönük kalırım diye korkuyorum, karizma gider ben böücükle uğraşayım dedim:roflol: İdare edin çakma Ayça'yı:sm_confused:

Fotoğrafcılık yönünle 10 parmakta 10,5 marifet oldu maaşallah..:nazar:
Ah canım nasıl teşekkür etsem, her şeyden az buçuk ama bir alana bağımlılık yok buda marifetleri sıfırlıyor:bbo:

Back