E Edihaan Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2019 29 7 1 29 13 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eleonora #21 mutsuzumutsuzarzu .!.: Aynı problem bendr bende de var burnum yüzüme göre kısa olmuş ve ameliyattan önce olan sorunlarım tekrarladı.çirkinleşmek için olmuşum diyorum.Sizce revizyonda başarılı doktor kim? Burnumun uzaması lazim yoksa kafayı yicem Genişletmek için tıkla... Cnm burnunu uzatabildin mi bende aynı sorunları yaşıyrum
mutsuzumutsuzarzu .!.: Aynı problem bendr bende de var burnum yüzüme göre kısa olmuş ve ameliyattan önce olan sorunlarım tekrarladı.çirkinleşmek için olmuşum diyorum.Sizce revizyonda başarılı doktor kim? Burnumun uzaması lazim yoksa kafayı yicem Genişletmek için tıkla... Cnm burnunu uzatabildin mi bende aynı sorunları yaşıyrum
D dusunceli Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2009 13 0 286 İstanbul 24 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eleonora #22 mutsuzumutsuzarzu .!.: Lady bayağı bilgilisin sence bu konuda başarılı doktor kim?Güncel Öztürk ü düşünüyorum. Fikrin var mı? Genişletmek için tıkla... Emre ilhanı da dusunebılırsınız çok iyi arastırmalısınız burun ucunu uzatma konusubda bassrı gostermeş bir doktor bulmalısınız
mutsuzumutsuzarzu .!.: Lady bayağı bilgilisin sence bu konuda başarılı doktor kim?Güncel Öztürk ü düşünüyorum. Fikrin var mı? Genişletmek için tıkla... Emre ilhanı da dusunebılırsınız çok iyi arastırmalısınız burun ucunu uzatma konusubda bassrı gostermeş bir doktor bulmalısınız
R refuze59 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 7 0 1 47 1 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi eleonora #23 bendede durum aynı ne yaptınız revizyon oldunuz mu son durumunuz nedir ben delirmek üzereyim