merhaba 1ay kadar önce estetik ameliyat oldum.burnum aşırı kalkık ve kavisli çok mutsuzum.mutsuzluğumu anlatamam.resmen depresiyona girdim.bende burun zamanla inecek durumu yok resmen ucu havada yani kavisi çok. burnum doğal hale gelirmi.böyle kalkık ve özellikle çok kavisli burnu olup normal doğal bir burna kavuşan varmı varsa hangi doktora ameliyat oldular.bu burun nasıl büyür ve aşağıya iner.çok mutsuzum
Lady bayağı bilgilisin sence bu konuda başarılı doktor kim?Güncel Öztürk ü düşünüyorum. Fikrin var mı?
bnde ayni dertten muzdaribim gerci 4 ay oldu benim ama duzelicegi yok:) revizyonda en iyi doktor kim oneriniz kim daha dogru Allah icin yardm edin krizler geciyiorum burda hergun:))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bnde ayni dertten muzdaribim gerci 4 ay oldu benim ama duzelicegi yok:) revizyonda en iyi doktor kim oneriniz kim daha dogru Allah icin yardm edin krizler geciyiorum burda hergun:))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
burun çok kalkıksa ve burunda kullanılacak kıkrdak kalmamışsa, uzatma işlemi için kulaktan ya da kaburgadan kıkırdak alınması gerekebilir...
ilk ameliyata göre daha fazla iş gerektirdiğinden fiyatıda daha pahalı olur...
ancak ameliyat sonrası yeteri kadar beklediğinizden emin misiniz?
karar verebilmek için ameliyat üzerinden en az 6 ay geçmiş olması gerekiyor...
ben burda 6 ay sonra burnum indi diye yazanlarıda okudum....
merhaba 1ay kadar önce estetik ameliyat oldum.burnum aşırı kalkık ve kavisli çok mutsuzum.mutsuzluğumu anlatamam.resmen depresiyona girdim.bende burun zamanla inecek durumu yok resmen ucu havada yani kavisi çok. burnum doğal hale gelirmi.böyle kalkık ve özellikle çok kavisli burnu olup normal doğal bir burna kavuşan varmı varsa hangi doktora ameliyat oldular.bu burun nasıl büyür ve aşağıya iner.çok mutsuzum
Cnm sen naptin oldun mu revizyon ameliyati? İstedigin sonuca kavusabildinmi bende burnumu büyütmek istiyorum..Aynı problem bendr bende de var burnum yüzüme göre kısa olmuş ve ameliyattan önce olan sorunlarım tekrarladı.çirkinleşmek için olmuşum diyorum.Sizce revizyonda başarılı doktor kim? Burnumun uzaması lazim yoksa kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?