Masallah yaren cok guzel clsyo.bugnki hedfm mahcup olmamakyarenDL smykmy cok guzel calisiyosunuz masallah ya hem konu hem soru. ben kendimi saldim kizlar ya yetismiycek diye hicbisey yapmiyorum oglumda artik birakmiyo pesimi ders calisayim egitim ve alana hic baslamadim turkce duruyo. tarih cog vat bitti sadece ama unutmusum tekrar etmedigim icin. olmuycak bu is diye erken kalkmama ragmen alamiyorum elime kitabi
Cezayi veren 1. Olan yaren canim kafami kirdi
Evet kalkamadm bend gece 3 te yattm .acaba soru bitis saatini 5 mi yapsak ya.gece 1 zor oluyo sbh kalkmak icn gec olyo.soru sayisni tamalayan uyur yatar tamamlayamayn bebekte uyudugu icn gece kendini zorlar misal bensabah 4 te kalkmayı denedim beceremedim saati kapatıp geri yatmışım.. oyüzden gece oturmam gerekiyor.
kizlar danismam lazim size ben muh den tek ders sinavina kaldim daha once teknikerligi bitirdim..muh 91 le kapatti sizce tek dersi vermeyio onlisanstan hazirlansam daha mi avantajli olurum ???
Hanımlar moralim çok bozuk sizin enerjinizide düşürmek istemiyorum ama saatlerdir oğlumu sallıyorum ayaklarım su topladi resmen bir türlu uyutamiyorum ağlıyo sallanmak istemiyo küçük de hasta oldu tam oldu bi yandan da dış sıkıntımız var. oğlum anne ders çalışma diyo hasta olduğu için ilgi istiyor haliyle birde bana kızdıgi için kitapligi dokmuş kitapların hepsini bana taşıdı tek tek neden yaptın dediğimde sen kitap istedin diyor bana hedefimi tamamlayamiyorum kızlar bu nedenle sizi de olumsuz etkilemek istemem asla isterseniz beni dahil etmeyin listeye
Hanımlar moralim çok bozuk sizin enerjinizide düşürmek istemiyorum ama saatlerdir oğlumu sallıyorum ayaklarım su topladi resmen bir türlu uyutamiyorum ağlıyo sallanmak istemiyo küçük de hasta oldu tam oldu bi yandan da dış sıkıntımız var. oğlum anne ders çalışma diyo hasta olduğu için ilgi istiyor haliyle birde bana kızdıgi için kitapligi dokmuş kitapların hepsini bana taşıdı tek tek neden yaptın dediğimde sen kitap istedin diyor bana hedefimi tamamlayamiyorum kızlar bu nedenle sizi de olumsuz etkilemek istemem asla isterseniz beni dahil etmeyin listeye
16 aylık 1 Kere uyuyo sabah çok erken kalktığı için erken uyumustu hemen uyandı 2 saat geçtikten sonra tekrar uyutmaya calistim ama uyumadi anca uyudu.az uyuyor bence yaa arkadaşimin çocuğu var aynilar mesela o günde 2 kere uyuyor akşam 8den sonra yatıp sabah 9 gibi kalkiyormus benim ikisi de uykuyu sevmiyor hiç bana cekmemislerCanim belki uykusu yoktur kac aylik ve gunde kac kere uyuyor kac saat ???
Eger dis sancisi varsa bu bebek caylari var ya rezeneli eczanede gece yatmadan ver bi 60 cc lik hem rahatlatir onu hemde uyutur..
16 aylık 1 Kere uyuyo sabah çok erken kalktığı için erken uyumustu hemen uyandı 2 saat geçtikten sonra tekrar uyutmaya calistim ama uyumadi anca uyudu.az uyuyor bence yaa arkadaşimin çocuğu var aynilar mesela o günde 2 kere uyuyor akşam 8den sonra yatıp sabah 9 gibi kalkiyormus benim ikisi de uykuyu sevmiyor hiç bana cekmemisler
Teknikerlikten muhendislge nasl gecis yapcksn yaren.eger kolaysa bu ddgn tbiki onlisansa gr.muhendis olarak atanman seni daha cok mtlu edr tbki.knu hakkında bi bilgm olmadgndan senin kafani karistrmak istemem iyi arastrmak lazımkizlar danismam lazim size ben muh den tek ders sinavina kaldim daha once teknikerligi bitirdim..muh 91 le kapatti sizce tek dersi vermeyio onlisanstan hazirlansam daha mi avantajli olurum ???