Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

Yeni topigin hayırlı olsun canım seni taktir ediyorum yanlış hatirlamiyorsam 2 çocuğun vardı olmaz diye bişey yok yeter ki insan istesin h
epimize örneksin

tesekkurler evet 2 kucugum var ..rabbim hepimize yardim etsin ..ak bir sekilde kurtulalim ..savas olarak goruyorum kpss yi

motıvasyon eksikligi var bende de biraz askla sevkle calısıyorum sonra sonuyor o ask:KK43: Burada sizlerle ınsallah o azmi sınava kadar goturebilmeyi basarırım kızlar..

motıvasyon eksikligi var bende de biraz askla sevkle calısıyorum sonra sonuyor o ask:KK43: Burada sizlerle ınsallah o azmi sınava kadar goturebilmeyi basarırım kızlar..

yazarken bile umutsuzsun sevk aliriz birbirimizden merak etme..calisma ortamin vsr mi bugun ne yaptin?

kapanis;400 soru ve turkiye geneli dershane denemesine girdim totalde 60 net..gelecek ay aciklarimi kapatacagim ins
:KK55:

yazarken bile umutsuzsun sevk aliriz birbirimizden merak etme..calisma ortamin vsr mi bugun ne yaptin?
gunde ortalama bes saat calısıyorum soru cozme asamasına gecmedim henüz konulardayım , onceleri evde calısamam diyordum ama su an ıcın iyi sayılır sukur..

90 ustunu gormemız lazım:KK43:

90 ustu ben ise suan 60 seviyedeyim mat cog konularimiz eksik gerci ...bugun mat hocasina 18 net yaptim denemede iyi mi diye ...muh icin kotu 25 in altina kesin dusmemelisin dedi bu ay konulari toparlama ayim ...yarin yeni bir gun yeni bir bakis acisi ve heyecanla uyanmak icin ben kacar

X