Son denemem de bilgi vermediler kalitesiyle ilgili ama onceki denemelerde iyiydi 3.gunden sonra yavas yavas bozuluyorPeki 3. Gün kalitesi ne oluyor embriyonun benim de 3. Gün birinci kalite olup 4. Gün bozuldu embriyom
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalitesiz 5. gün embriyosu ile hamile kalan var mı?
- Konu Sahibi ilurbe07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2bc kalite 5. gün blastosist kalitesiz embriyo
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2015
- 216
- 142
- 103
Ben de aynı sorunu yaşadım 3. Güne kadar iyi sonra bozuluyor. Doktor size sebebi ile ilgili bir şey söyledi mi?Son denemem de bilgi vermediler kalitesiyle ilgili ama onceki denemelerde iyiydi 3.gunden sonra yavas yavas bozuluyor
Antalya IVF’de Murat Bey’de tedavi görüyorum. 30 yaşındayım rezerv problemim yok az dozla 7 yumurta elde etti 5’i döllendi ve 5. güne 1 tane kaldı. Dediğin gibi yalnızca 5. gün dondurulmuş embryo transferi yapıyorlar. Beslenme çok önemliymiş ben hiç 5. güne gitmeme gibi problemimiz olacağını düşünmemiştim tecrübesizlik. şeker kesin kullanmayın arı sütü kullanın bir de. Ben tekrar tedavi olursam bunlara dikkat edeceğimBende Antalya ivf de Kemal beye başlayacağım yöntemleri biraz farklı yalnızca 5. Gün embriyosu transfer ediyoruz dedi yaşım 29 ama rezervim az acaba 5. Güne gidecek yumurtam olacak mı bilmiyorum
Evt.canm
Maalesef yumurta kalitesizligiBen de aynı sorunu yaşadım 3. Güne kadar iyi sonra bozuluyor. Doktor size sebebi ile ilgili bir şey söyledi mi?
- 19 Mart 2015
- 677
- 378
- 103
canım uygulanan tedaviler hep iğnelimi ?Benim ki rezerv azligi amh 1.28 cikti ki cok kotu bir deger degil nette okuduklarima gore ama iste olmuyo 3.gun transferide oldum yine olmadi dr da 5.gune kadar bekleyelim diyor ama iste ulasmiyo sizin sorun ne
- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Cnm gecmis olsun. Ya bu embriyonun 5. Gune ulasmamasinin sadece senin yumurtanla ilgisi yokki. Tup bevek merkezleri ogrenmis herseyi kadina baflamayi onlar icin spermin disardan saglikli gozukmesi yeterli. Yumurta kalitesiz deyip duruyolar. Bak canim ürologlarin yazilarini okudum. Embriyoyu ilk 3. Gun yumurta gelistirir ama 3. Gunden sonrasinda sperm hucreleriyle gelisimine devam eder.Sorununuz neydi acaba.benim 5.gune ulasmayinca dr bi daha yapmayalim olmuyor dedi yumurtam kalitesizmis
Yani sperm disardan iyi goxuksede dna hasari olabilir buda kaliteyi ve gelisimi etkiliyormus. Bence iyi bi ürologda tedavi esliginde tüp bebek deneyin farki gorursunuz. Burda öyle arkadaslar oldu. 3. Gunden sonra embriyolari olüyordu eşleri 6 ay kadar tedavi gorup oyle denediklerinde dna hasarlari dustugunden 5. Gune gitti embriyolar ve hamilelik oldu halada devam ediyor.
Bizimde tutuyo gelismiyo bizde artik urologa gidip oyle sifirdan basliycaz. Dondurulmusu deniycez olmazsa sil bastan ikimiz tedaviye basliycaz. Acil sifalar diliyorum. Pes etmeyin kendinizin doktoru olun ve esin mutlaka sperm dna hasarjna baktirsin tabi sperm cikisi varsa yapiliyor bu test.
Merhaba, ben 39 eşim 42 yaşında. 1 senedir tüp bebek tedavısi görüyoruz. Eşime%100 globozoosperm teşhisi konuldu. Tedavisi olmayan bir rahatsızlık. Nette arama yaptığınızda erkek kısırlığında son nokta dıye çıkıyor. 10 ay boyunca sperm DNA hasarını aza indirmek için ilaçlar ve vitamınler kullanıldı. Benimde amh değerim 0.49 du, bende eşimi beklerken yumurta sayı ve kalitesini arttıran ilaçlar ve vitamınler kullandım. 2 denememiz oldu her seferinde işlem için uygun 1 yumurta çıktı. Döllenme sorunu yaşanmamızı beklerken ikiside döllendi. Hem yaş faktörü hemde spermden kaynaklanan nedenlerle cgh testi istedim. Sadece 1 tanesi 5 güne gitti şuan test sonucunu bekliyoruz . Yumurta kalitesizliğinden bahsedilmiş ama 3 günden sonra sperm faktörü devreye giriyor. Sizin yumurtanız ne kadar sağlıklı olursa olsun bir yere kadar tölere edebılıyor. Sorunun yarısından fazlası erkek kaynaklı.