- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
İNŞALLAH cnimBir kere dış gebelik geçirdim canım ama tüpler normal gözüküyor. Her ay farklı olabilirmiş yumurta kalitesi bi de yüzde 25 de sperme bağlıymış umarım bir dahakine olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH cnimBir kere dış gebelik geçirdim canım ama tüpler normal gözüküyor. Her ay farklı olabilirmiş yumurta kalitesi bi de yüzde 25 de sperme bağlıymış umarım bir dahakine olur canım
Anladim cnm.cok zor Allah yardimcimiz olsun insallah kac yasindasinAnladım canım.Bizim sebebsiz infertilite,görünüşte her şey çok normal ama ta ki laboratuvara kadar...
ilkinde kalitesiz embiriyo,2.hiç bir tane bille dollenmedi
Amin canim inşallah..))yeni 27 oldum.Anladim cnm.cok zor Allah yardimcimiz olsun insallah kac yasindasin
Kaç hucreliydi sizin embriyonuzBen kalitesiz 5. gün embriyosu ile hamile kalanlardanim hemde 8. deneme de şimdi kızım 20 aylık darısı basiniza
Aynı durumdayız cnn bende bosversimAnladım canım.Bizim sebebsiz infertilite,görünüşte her şey çok normal ama ta ki laboratuvara kadar...
ilkinde kalitesiz embiriyo,2.hiç bir tane bille dollenmedi
Allah yardımcımız olsun inşallah. ...kendimi hiç bukadar elim kolum bağlı hissetmemiştimAynı durumdayız cnn bende bosversim
Merhaba, yazışma geçmişini tam okuyamadım. Eşinize globozoosperm teşhisi konulmuştu değil mi? Son durumunuz nedir? BiZde aynı sorunla tüp bebek tedavisine başlayacağız daAynı durumdayız cnn bende bosversim
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun sizin de. İnşallah bizim de olurSanırım ben varım. Belki söylemek için biraz erken ama bugün (transferin 9.günü) pozitifi gördüm.
İlk tedavimden 5 yaşında bir oğlum var. O tedaviden kalan 4 embriyomuz dondurulmuştu. 2 si iyi kalite, 2 si kötü/orta kaliteydi. Geçen mart ayında önce iyileri denedik, olmadı. Son kalanlar da bu sefer transfer edildi ve pozitif. Umarım sağlıkla devamı gelir
Diyeceğim şu ki her şey embriyo kalitesine bağlı değil, moralleri yüksek tutmak, inancı kaybetmemek gerek
Evet yüzde 50 globozoosperm ama tüp bebekte sorun değil diolar zaten tüp bebek denedik iki kere olmadı asıl sorunun yumurta kalitesizliği olduğu soyleniyoMerhaba, yazışma geçmişini tam okuyamadım. Eşinize globozoosperm teşhisi konulmuştu değil mi? Son durumunuz nedir? BiZde aynı sorunla tüp bebek tedavisine başlayacağız da
Günaydın, nerede tedavi oldunuz ?Evet yüzde 50 globozoosperm ama tüp bebekte sorun değil diolar zaten tüp bebek denedik iki kere olmadı asıl sorunun yumurta kalitesizliği olduğu soyleniyo
Büyük umut oldunuz çok teşekkür ederim inşallah Size de bu sefer kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de 6. gün embriyosu 2 bc iki tane embriyom temmuzda transfer edildi o aşamayı görmesi çok iyi hücreler tamamlanmış oluıyor ama 2 bc dediğimiz o harfler plasenta ve bebeği oluşturacak hücrelerin kalitesi ve orada biraz hasar var demek bu ancak bu tutmayacağı anlamına gelmiyor ki benimki tuttu gebelik testinde pozitifi gördüm ama sonraki gün silikleşti beta hcg de gününe göre düşük çıktı kimyasal gebelik oldu yani. Sizinki devam edebilir şans blast embriyo olduğu için çok yüksek. Yine yeni tedavimde 5 tane 5. gün 2. kalite embriyolarım var ama tam kalite demediler telefonda donduruldu ohss olduğum için. Ama bunlar yavaş gelişmedi günüyle uyumlu donduruldu
Kasım sonunda inşallah ben yazabilirim canımKızlar benimde cb yumurta kalitem doktorumu aradım bugün bana yumurta kalitemin ne iyi nede kötü dedi işter istemez kafayı takıyorum işte yumurta kalitesi cb olupta hamile kalan arkadaşlar lütfen yaza bilirmi
Peki 3. Gün kalitesi ne oluyor embriyonun benim de 3. Gün birinci kalite olup 4. Gün bozuldu embriyomBenim ki rezerv azligi amh 1.28 cikti ki cok kotu bir deger degil nette okuduklarima gore ama iste olmuyo 3.gun transferide oldum yine olmadi dr da 5.gune kadar bekleyelim diyor ama iste ulasmiyo sizin sorun ne
Merhaba ben iyi kalite de 5. Günle de kalamadım tabi bana söylenen iyiydi tam olarak sınıfı ne idi hatırlamıyprım nerede tedavi görüyorsunuzArkadaşlar merhaba, ilk tüp bebek denemem olacak 5. güne 2bc kalitede tek embriyomuz kaldı. Kalitesiz embriyo ile hamile kalan var mı?
Bende Antalya ivf de Kemal beye başlayacağım yöntemleri biraz farklı yalnızca 5. Gün embriyosu transfer ediyoruz dedi yaşım 29 ama rezervim az acaba 5. Güne gidecek yumurtam olacak mı bilmiyorumKasım sonunda inşallah ben yazabilirim canım