Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalitesiz 5. gün embriyosu ile hamile kalan var mı?
- Konu Sahibi ilurbe07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2bc kalite 5. gün blastosist kalitesiz embriyo
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Normal olarak bir dış gebelik geçirdim ondan sonra hamile kalamadım teşhis amaçlı laparoskopi yapıldı tüpler normal gözüküyor. Eşimin sayı ve hareketi iyi ancak morfolojisi %2 ancak doktorlar pek sorun olmaz zaten daha önce hamile kalabilmişsiniz diyorlar yani görünürde pek problemimiz yokSorununuz ne acaba transfer ettiler mi bende 3 kez tup yaptirdim 5.gune kadar gelemiyor ya da kalitesiz oluyor dr transfer bile etmedi.
Sizinkiler kaliteliymiş iyi dediklerine göre rahat olun zaten 10 tane5.güne gelen kaliteli olmuyomuydu ya anlamadım pek beni 5.gün aradılar yumurtalar iyi 10 tane dondurduk dediler bc yi anlamadım kalitesiz olsayfı söylerlermiydi acaba
Ben kalitesiz 5. gün embriyosu ile hamile kalanlardanim hemde 8. deneme de şimdi kızım 20 aylık darısı basiniza
Çok büyük umut oldunuz çok teşekkürler inşallahÇok büyük u
m
- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
Transfer sırasında kalitesiz olduğunu söyleyince doktor bende çok umutsuzdum bide bünye alışmış olumsuza tabi kesin bu seferde tutmaz dedim hatta eşime boşuna transfer yaptirmayalim demiştim ama o kabul etmemişti 2 embriyomuz kalmıştı ikiside kaliteli değildi ama birisi tutundu çok şükür vakti zamanı geldiyse oluyor değilse çok iyi kalitede bile olumsuz oluyor sabır ve dua gerek bu işlerde rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseÇok büyük umut oldunuz çok teşekkürler inşallah
Aynen ben de transfer ettirmesek mi diye düşünmüştüm. İnşallah bizimkisi de tutar ve bizi şaşırtır. Sizinkine de Allah hayırlı ömürler versinTransfer sırasında kalitesiz olduğunu söyleyince doktor bende çok umutsuzdum bide bünye alışmış olumsuza tabi kesin bu seferde tutmaz dedim hatta eşime boşuna transfer yaptirmayalim demiştim ama o kabul etmemişti 2 embriyomuz kalmıştı ikiside kaliteli değildi ama birisi tutundu çok şükür vakti zamanı geldiyse oluyor değilse çok iyi kalitede bile olumsuz oluyor sabır ve dua gerek bu işlerde rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Sorununuz neydi acaba.benim 5.gune ulasmayinca dr bi daha yapmayalim olmuyor dedi yumurtam kalitesizmisBen kalitesiz 5. gün embriyosu ile hamile kalanlardanim hemde 8. deneme de şimdi kız 20 aylık darısı basiniza
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
canim benimde senin gibi 5.güne gelen 5adet kalitesiz embiriyom vardı.dr. dedi ki eğer bu embiriyolari sana transfer edersem senin hakkına girerim.onun için hepsi çöp oldular. İNŞALLAH senin kisi sende can bulur canim....sorununuz neydi?Arkadaşlar merhaba, ilk tüp bebek denemem olacak 5. güne 2bc kalitede tek embriyomuz kaldı. Kalitesiz embriyo ile hamile kalan var mı?
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
aynısını malesef banada söyledi doktorum...sizin sorun nedir?Sorununuz neydi acaba.benim 5.gune ulasmayinca dr bi daha yapmayalim olmuyor dedi yumurtam kalitesizmis
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
aynısını malesef banada söyledi doktorum...sizin sorun nedir?Sorununuz neydi acaba.benim 5.gune ulasmayinca dr bi daha yapmayalim olmuyor dedi yumurtam kalitesizmis
Bir problemimiz gözükmüyor bi kere dış gebelik geçirdim ama tüplerim normalmiş. Neden öyle demiş ki doktorunuz umarım yanılıyordurSorununuz neydi acaba.benim 5.gune ulasmayinca dr bi daha yapmayalim olmuyor dedi yumurtam kalitesizmis
bana 5. gün 2 tane embriyo transfer edilmişti.dışardan bayada kaliteli olduğunu idda ediyorlardı.belki görünüşen öyle idi.birinin nasibi varmış o tuttu.[/QUOTE
Öncelikle hayırlı olsun Kaliteli gözüken her embriyo kesin sağlıklı demek değilmiş canım
Bir kere dış gebelik geçirdim canım ama tüpler normal gözüküyor. Her ay farklı olabilirmiş yumurta kalitesi bi de yüzde 25 de sperme bağlıymış umarım bir dahakine olur canımaynısını malesef banada söyledi doktorum...sizin sorun nedir?
Benim ki rezerv azligi amh 1.28 cikti ki cok kotu bir deger degil nette okuduklarima gore ama iste olmuyo 3.gun transferide oldum yine olmadi dr da 5.gune kadar bekleyelim diyor ama iste ulasmiyo sizin sorun neaynısını malesef banada söyledi doktorum...sizin sorun nedir?
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Anladım canım.Bizim sebebsiz infertilite,görünüşte her şey çok normal ama ta ki laboratuvara kadar...Benim ki rezerv azligi amh 1.28 cikti ki cok kotu bir deger degil nette okuduklarima gore ama iste olmuyo 3.gun transferide oldum yine olmadi dr da 5.gune kadar bekleyelim diyor ama iste ulasmiyo sizin sorun ne
ilkinde kalitesiz embiriyo,2.hiç bir tane bille dollenmedi