• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

canım zaten 22 giyiyor benim sıpa şimdi
hatta küçük geliyor sanki ayakkabıları
daha kontrol etmedim ama sürekli çıkarmak istiyo çünkü gerçi yürürken bi sıkıntısı yok ama
ben 23 numara falan sunray arıyorum bi türlü bulamadım, ben arıyorum ya kimsede yok :))

EveT ya sundan ker cok guzel bende buyuge alcam 25 numara:) duyurulur 23 ve 25 numara Sunray aranıyor :))) burdan ısımız gorulsun

EveT ya sundan ker cok guzel bende buyuge alcam 25 numara:) duyurulur 23 ve 25 numara Sunray aranıyor :))) burdan ısımız gorulsun

aynen :)))
kız kalıpları dar diyolar sunraylerin ona göre numara iste yanlış olmasın :))

ee benim seçtiklerimden hangileri duruyor

bide valenza takımlar neler canım
aptal oldum ya resmen :))

bu arada bu seçtiklerimin kullanım durumu ne canım?
kanz ceket vardı ince penye mi o, öyle gibi geldi de öyle bişi arıyorum çünkü

bide mont kışlık mı baharlık mı?

kışlıksa kışın olur mu bizim sıpaya acep, hızlı uzuyor çünkü maşallah :)

kışlıksa kışın olur mu bizim sıpaya acep, hızlı uzuyor çünkü maşallah :)
Canim mont baharlik digerlerinden salopet satildi hirka Yelek duruyor yazlıkların cogu valenza ozaman numaralar 24 ve 26 olsun

Hırka dediğin salopetin yanındaki dimi? Bide o nası kalınmı baharlık mı kullanım durumu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hırka dediğin salopetin yanındaki dimi? Bide o nası kalınmı baharlık mı kullanım durumu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim o cok hoş bir hirka ben iki tane almıştım biri küçük biri buyuk o iki yas hic kullanılmadı TAO Tape oil markası cok guzel sezon geçişlerinde monta alternatif cok guzel montumuz var ama biz kullanıyoruz :)

Canim o cok hoş bir hirka ben iki tane almıştım biri küçük biri buyuk o iki yas hic kullanılmadı TAO Tape oil markası cok guzel sezon geçişlerinde monta alternatif cok guzel montumuz var ama biz kullanıyoruz :)

canım onun fiyatı neydi bu arada?

kızlar bu sunrayler rahatmı kullandınızmı daha önce..
bende karar veremedim crocs mu alsam sunray mi diye ?

Canim kullanmadım ama gecen sene tatile giderken alacaktım büyüğe ayakları cok tombikti dar geldi olmadı bu sene biraz daha zayıfladı belki bu sene olur cok hafif taşıması da yürümesinde guzel gibi gorunuyor

canım ben kullanmadım ama yorumları okudum herkes çok memnun suda falan da rahatça kullanılıyormuş
bazı anneler crocslardan şikayetçi bile olmuş düştü çocuğum diye hatta

ama sunrayler çorap gibi ya görünümü falan rahattır diye düşünüyorum ben

Canim kullanmadım ama gecen sene tatile giderken alacaktım büyüğe ayakları cok tombikti dar geldi olmadı bu sene biraz daha zayıfladı belki bu sene olur cok hafif taşıması da yürümesinde guzel gibi gorunuyor

canımmm:21: benim ufaklığın ayaklarda tombik tombik denetmek lazım o zman bi yerde olmaz belkide benimkinede..

canımmm:21: benim ufaklığın ayaklarda tombik tombik denetmek lazım o zman bi yerde olmaz belkide benimkinede..

Ayy canim yaa sende bendensin valla istegim ayakkabıyı giydiremedim söyle zevkime göre :))) new balance hastalığım var kirmizi valla artık n11 den iki numara buyuk aldım cocuga napim newbalace kalıpları dar oluyor ya zaten giydiriyorum zorla:)))

canım ben kullanmadım ama yorumları okudum herkes çok memnun suda falan da rahatça kullanılıyormuş
bazı anneler crocslardan şikayetçi bile olmuş düştü çocuğum diye hatta

ama sunrayler çorap gibi ya görünümü falan rahattır diye düşünüyorum ben

hımm anladım canım.. ben en iyisi dediğim gibi deneteyimde olursa tombik ayaklarına ondan alayım bu sefer değişiklik olsun bari.. suda da kullanılıyosa süper ben crocsları o yüzden tercih ediyordum hep tatildede rahat oluyodu.. ya bende bi yerde okudum geçenlerde crocs için yürüyen merdivene takılmış güya tabanı falanda kalın nasıl olmuş anlamadım gerçi...

Ayy canim yaa sende bendensin valla istegim ayakkabıyı giydiremedim söyle zevkime göre :))) new balance hastalığım var kirmizi valla artık n11 den iki numara buyuk aldım cocuga napim newbalace kalıpları dar oluyor ya zaten giydiriyorum zorla:)))

hahha:)) ya aynen ayağına olsada cırt cırtı üstten kapanmıyo komedi gibi:)) new balanceın 574 modeli iyi onun kalıcı büyük o oluyo bak:))

kışlıksa kışın olur mu bizim sıpaya acep, hızlı uzuyor çünkü maşallah :
http://s1274.photobucket.com/user/a...25d3d96c902b679fa3da0cb7_zpsd1996804.jpg.html
http://s1274.photobucket.com/user/a...b101e3cf66deb156418013ea_zpsd27b6060.jpg.html
Canim bunlar valenza guzel takim birde kirmizi sor var valenzanin onuda sonra koyayim

hımm anladım canım.. ben en iyisi dediğim gibi deneteyimde olursa tombik ayaklarına ondan alayım bu sefer değişiklik olsun bari.. suda da kullanılıyosa süper ben crocsları o yüzden tercih ediyordum hep tatildede rahat oluyodu.. ya bende bi yerde okudum geçenlerde crocs için yürüyen merdivene takılmış güya tabanı falanda kalın nasıl olmuş anlamadım gerçi...

canım bide sunrayler fiyat olarak da baya uygun crocslara göre :)))))

asagacım tamam canım
sen ekle bende karar vericem de 20 olmaz mı o cekett?

hahha:)) ya aynen ayağına olsada cırt cırtı üstten kapanmıyo komedi gibi:)) new balanceın 574 modeli iyi onun kalıcı büyük o oluyo bak:))

Canim baktım bağcıkli o yaa ben nefes alamıyorum egilirken bu kiloyla :):)) cirtcirt en iyisi :) öyuzden iyidir Adidas'ın aynı modelii alıyorum :1: sıkıldım ondan kırmızıyı aldım valla

kızlar ben size 23 numara adidas vereyim:))) boşverin nike ı :)))

sandalet canım?
foto koysana

yazlık bişi olsun pişmesin ayakları, zaten şimdiki ayakkabıları terletiyor ayaklarını çorapları hemen ıslanıyor sıpanın

Canim baktım bağcıkli o yaa ben nefes alamıyorum egilirken bu kiloyla :):)) cirtcirt en iyisi :) öyuzden iyidir Adidas'ın aynı modelii alıyorum :1: sıkıldım ondan kırmızıyı aldım valla

yok canım cırt cırtlı bak benimkinin fotosunu koyayım sana ama kışlık tabi bendeki..

Back