- 3 Nisan 2014
- 36.157
- 147.486
- 798
sandalet canım?
foto koysana
yazlık bişi olsun pişmesin ayakları, zaten şimdiki ayakkabıları terletiyor ayaklarını çorapları hemen ıslanıyor sıpanın
koydum canım sarı crocs konusunda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sandalet canım?
foto koysana
yazlık bişi olsun pişmesin ayakları, zaten şimdiki ayakkabıları terletiyor ayaklarını çorapları hemen ıslanıyor sıpanın
Eki Görüntüle 1166239 bak bu canım..
AAa bu tam benlik:) bunları satiyomusun yoksa giydiriyomusun?
AAa bu tam benlik:) bunları satiyomusun yoksa giydiriyomusun?
çok tatlıymış yaa
kaç numara kız bunlar:))
ay nevrim döndü bi ordan bi burdan:)))
aslında kışlık bunlar canım ama şu anda mecbur giydiriyorum alamadım daha yazlık bişe .. sarı crocsları zorladım işte ama olmadı malesef .. yarın inşallah çıkıcamda bakıcam şu sunray bulursam deniycem ayağına bunları satarkende ilk sana haber edecem:))
bunlar 26 numara canım sana büyük oldukça):)
tüh yaa
çok tatlıymış ama rengi falan:))
24 bile olsa alırdım kışın giyerdi ama 26 büyük, kim bilir ne zaman olur, gerçi babasına çekerse işimiz var, 45 numara giyiyor benim eşim![]()
canım ya evet 24 olsa olurdu kışada şimdi alsan 26 numara yaza denk gelirse giydiremezsin hiç belli olmuyo çabucak büyüyüveriyo ayaklar..
canım ya evet 24 olsa olurdu kışada şimdi alsan 26 numara yaza denk gelirse giydiremezsin hiç belli olmuyo çabucak büyüyüveriyo ayaklar..
yani ne kadar zamanda ayakları büyür bilmiyorum
o yüzden o biraz riskli olabilir benim için
senin oğlan şimdi kaç yaşında ?
3,5 canım.. mesaja kısa dedi diye bunuda yazayım uzasın bari:)))
hmm
ozaman oranlarsak seneye yaza değil de anca bidahaki kışa olabilir, ozaman 2.5 yaşında olcak, ayaklarının babasına çekme ihtimaline göre yazdım tabi ben bunu :)))
neyse o zamana daha çoook var
ne ciciler gelir karşımıza
siz alın eskitmeyin biz de kullanalım :)))
bencede asaga eskitmesin :)) seninki kaç yaşında şu an ?
canım benimki 13 aylık daha
minnak biraz :))
evet evet eskitmeyelim lütfen :)))