istediklerinizi söyleyebilirsiniz....pazartesi kargoya gidecegimmmmmmmmmm(cocuklardan fırsat bulamıyorum belli gunler kargo öyuzden)
canım kıyafetlerden neler kaldı elinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istediklerinizi söyleyebilirsiniz....pazartesi kargoya gidecegimmmmmmmmmm(cocuklardan fırsat bulamıyorum belli gunler kargo öyuzden)
canım kıyafetlerden neler kaldı elinde
İpadden mail atamıyorum resimleri canım yapamadım yani ama 2-3 ihtiyacın varsa pantolonlarımiz cok guzel ve kaliteli buyuk biraz tombis olduğu icin 3-4 kere ancak giyebilmistir cok giyemedik yepyeni dürüyor
Eki Görüntüle 1162045 Eki Görüntüle 1162044 Eki Görüntüle 1162046 Eki Görüntüle 1162047 Eki Görüntüle 1162048
canım bunlar fiyatlaını tek tek ve toplu olursa da ne kadar olabileceğini yazarsan sevinirim.
Canim kirmizi kazak satıldı digerleri 10 ardan 40 tl sana 35 olsun ok? zaten kirmizi tulum hic giyilmedi yıkanmadı bile
cnm msj
atmıssın bana galiba posta kutum doluymus gorunmuyordun one zamandır
Canim andwawa takim 100 tlye alındı yikadim benim oğlan 2 yaşındaydı ozaman oda 2 yas giydicektim süprizimiz küçük geldi :) e yıkamış bulundum değiştirmedim de öyle kaldı 30 tl soobenin tulumlari var ama onu bir arkadas sordu beklemedeyim bikac yazlık sort askili var onlarida takim 15 den veriyorum ilgilenirsen resim koymaya calisacagimCnm benim oğlum şimdi 81 cm ve 11 kilo, ona göre neler var elinde bide andy wawa takım vardı kullanmadık demiştin sanırım o duruyormu, fiyatlarını da yazarsan sana zahmet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim kirmizi kazak satıldı digerleri 10 ardan 40 tl sana 35 olsun ok? zaten kirmizi tulum hic giyilmedi yıkanmadı bile
Canım 30 olsa 5 kargo 3 te eft parası derken artıyor desem çok mu ayıp etmiş olurumolmaz dersen yapacak bir şey yok beğendim ben bunları şimdiden çok teşekkür ederim. Pazartesi ödemeyi yaparım sende ona göre kargoya verirsin olur mu? mail adresim emine.kececi61@gmail.com burdan banka bilgilerini yollarsan.
Cnm bana foto eklicektin
Kız vallahi benden ürün alan menunda ah bide hemen alsa:)) cocuklardan fırsatım olmuyor öyuzden bikac kargo iplikte yolluyorum:) cocuklari unutup yatırıyim ekilmem sim canim eger bayilmazsamsen bak begenirsen bana hemen haber verirsin bende Pazartesi cikacak bir kargom daha var onunla birlikte yollarım seninkinde PTT kargoyla
Merhaba. Özel msj attım. Bakabilir misin cnm.
Simdİ yazıyorum size![]()
galiba yukleyemuyorum yaaBekliyorummm...
Cnmbenim için de eklicenmiiiiii 😳