• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

$9787880937b380fcaa71768ea1bdd62f_zps62aa480e.jpg $17de06126b6f420f23bb256d4ecd2000_zpse2a1ac22.jpg $th_6f15efadf19a495dfd4bfb741ba69404_zps43246ee0.jpg $th_920facb4f16e983ef8103883806c4c86_zpsa64eaa6a.jpg $th_537051aeb8a44ae9c305ac96e6343480_zps2cb3660b.jpg
canim size ne lazım hepsini ayirtan arkadas la anlaşamadık cogu duruyor?

canım bunlar fiyatlaını tek tek ve toplu olursa da ne kadar olabileceğini yazarsan sevinirim.

İpadden mail atamıyorum resimleri canım yapamadım yani ama 2-3 ihtiyacın varsa pantolonlarımiz cok guzel ve kaliteli buyuk biraz tombis olduğu icin 3-4 kere ancak giyebilmistir cok giyemedik yepyeni dürüyor

Canim kirmizi kazak satıldı digerleri 10 ardan 40 tl sana 35 olsun ok? zaten kirmizi tulum hic giyilmedi yıkanmadı bile

Cnm benim oğlum şimdi 81 cm ve 11 kilo, ona göre neler var elinde bide andy wawa takım vardı kullanmadık demiştin sanırım o duruyormu, fiyatlarını da yazarsan sana zahmet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm benim oğlum şimdi 81 cm ve 11 kilo, ona göre neler var elinde bide andy wawa takım vardı kullanmadık demiştin sanırım o duruyormu, fiyatlarını da yazarsan sana zahmet

Canim andwawa takim 100 tlye alındı yikadim benim oğlan 2 yaşındaydı ozaman oda 2 yas giydicektim süprizimiz küçük geldi :) e yıkamış bulundum değiştirmedim de öyle kaldı 30 tl soobenin tulumlari var ama onu bir arkadas sordu beklemedeyim bikac yazlık sort askili var onlarida takim 15 den veriyorum ilgilenirsen resim koymaya calisacagim

Cnm sana zahmet eklersen resimli görmek farklı oluyo çünkü 😊

Canim kirmizi kazak satıldı digerleri 10 ardan 40 tl sana 35 olsun ok? zaten kirmizi tulum hic giyilmedi yıkanmadı bile

Canım 30 olsa 5 kargo 3 te eft parası derken artıyor desem çok mu ayıp etmiş olurum :( olmaz dersen yapacak bir şey yok beğendim ben bunları şimdiden çok teşekkür ederim. Pazartesi ödemeyi yaparım sende ona göre kargoya verirsin olur mu? mail adresim emine.kececi61@gmail.com burdan banka bilgilerini yollarsan.

Canım 30 olsa 5 kargo 3 te eft parası derken artıyor desem çok mu ayıp etmiş olurum :( olmaz dersen yapacak bir şey yok beğendim ben bunları şimdiden çok teşekkür ederim. Pazartesi ödemeyi yaparım sende ona göre kargoya verirsin olur mu? mail adresim emine.kececi61@gmail.com burdan banka bilgilerini yollarsan.

Canim 35 de kalsin olurmu malum bende bu ara oyuncaga para yatiriyorum:) ama cok memnun kalirsin bunlardan sadece yelege 60 tl vermistim ben zamaninda tertemizler hayirli olsun simdiden o mavili tulumu giymisti benim oglum okadar tatliki aslinda satmayip kucuge kaldiracaktim ama oyuncak almam gerek cocuklara evde pinekliyor zavallilqrim zaten. Cikilmiyor iki kucukle disariiiin..hayirli olsu. Can:34:im simdiden

Cnm bana foto eklicektin

Cnm bana foto eklicektin

Kız vallahi benden ürün alan menunda ah bide hemen alsa:)) cocuklardan fırsatım olmuyor öyuzden bikac kargo iplikte yolluyorum:) cocuklari unutup yatırıyim ekilmem sim canim eger bayilmazsam:1: sen bak begenirsen bana hemen haber verirsin bende Pazartesi cikacak bir kargom daha var onunla birlikte yollarım seninkinde PTT kargoyla

Tmm cnm anlıyorum ben seni 😁 bende bitane var annemle zor başediyoruz 😊

Kız vallahi benden ürün alan menunda ah bide hemen alsa:)) cocuklardan fırsatım olmuyor öyuzden bikac kargo iplikte yolluyorum:) cocuklari unutup yatırıyim ekilmem sim canim eger bayilmazsam:1: sen bak begenirsen bana hemen haber verirsin bende Pazartesi cikacak bir kargom daha var onunla birlikte yollarım seninkinde PTT kargoyla

Merhaba. Özel msj attım. Bakabilir misin cnm.

Cnmbenim için de eklicenmiiiiii 😳

Back