• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

canım bu kanz takım ne kadar
bi türlü ince penye ceket bulamadım bizimkine, buluyorum 60-70 lira giyeceği kaç sefer zaten yaz mevsiminde, yazık yani

Canim daha yeni gördüm mesajini 20 tl düşündüm takıma ama cok kullanisli bir takim incecik zaten tam yazlik yaz aksamlari inçecik terlemeden giymesi icin ideal sen ne yaptın bana bı liste verecekmisin:)

Son düzenleme:

Bunlar duruyor istediginiZi sorabilirsiniz.toplu alımda indirim yapacagım kıyafetlerimiz tertemiz ayakkabı icin 21-22-24 nolar mevcut ilgilenirseniz resim koyabilirim

Son düzenleme:
Cnm yeşil ceket satıldımı salopetli üçlü resimdeki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm yeşil ceket satıldımı salopetli üçlü resimdeki

Canim yesil hirkayle yelek duruyor o ne kiz acik arar gibi hemen resimdeki 7 farki bulmussun:))) canim Benim onu salopetten ayirmak icin koymamistim sen sevdin onu o senin:)))) seni. Icin bir araya topladim cnm hadi rahat inc2leyebilirsin burdan :)

Son düzenleme:
Cnm bideb bu şortlu takımların yaşı kaç ?
Bizşmki 12 kilo 81 cm belki uzamıştır biraz daha 😊

Cnm bideb bu şortlu takımların yaşı kaç ?
Bizşmki 12 kilo 81 cm belki uzamıştır biraz daha 😊

Canim beyaz sortlu kucuk gelir size ama lacivert sortlu takim olur 10 tl d3n veric3m onu

Fish yazan dimi laci dediğin

Cnm o zaman yeşil ceket kanz takım andy wawa takım bide bu yazlık olan hem ayrı ayrınhem topluca ne kadar yazarmısım

Cnm o zaman yeşil ceket kanz takım andy wawa takım bide bu yazlık olan hem ayrı ayrınhem topluca ne kadar yazarmısım

Tamam canim ozelden yaziyorum simdi sana and wawa kot kaliyor ozaman.?

Ha bide o vardı dimi tamam cnm onu da yaz da sen

Şimdi sildim cnm

3 ya uygun tshirtleri şortlar kot mevçut

canım konunun sayfası çok olduğu için bakamadım bu resimdekilerin hepsi satıldı mı bize 2-3 yaş yazlık kışlık kıyafet lazım:)

Eklentiler

• hlasşa.jpg
    hlasşa.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 50
Yazlık cok canim 2- 3 yas ben sana göndereyim aksam o resimdekilerden sadece kolej hirka satildi ama o 4-5 yas içindi zaten 2-3 yas guzel yazlıklar var temiz olalari cikaririm sana.

Back