• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

Ayyy cOk hoş oldu yaa bu sohbet hoşuma gitti ama her an tetikteyim birisi uyanacak diye :):)) canim bizde eksiltmeyin sende eskitmeden benim küçüğe verirsin ondan sonra artık hangi müze olursa:1::1::1:

Bakalım new balanciN gercek gücüne:)):):)

HAhahahh super ya nası anladı hemen:54:Doyurdum uyudu tekrar:)

Senin küçük kaç yaşında kız?
Walla bana da iyi oldu ya 😊

Oy kıyamam kuzuymuş daha o 😊
İyi bizim küçülenleri de ona saklayalım

Stride ritelarımız varmesela
22 no
Ona olacağı vakit aklında olsun 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim adidaslar 25 numaraymış yahu:)) 7,5 yazıyodu netten baktım 23 gördüm meğer 25 miş:))

benimkilerin ikisi birden uyandı :) canim burası bir aile ortamı oldu sanki satışdan cok ödünç vermek gibi:) herkes kıyafete ayakkabıya iyi baksın yemek yedirirseniz önlük taksin cocuğun eline domates yemek vb yağlı seyler vermeyin kalıcı kirler oluşmasın hahah :1::1:Bak nesilden nesile giyilecek seyler olsun:)))

7 .sayfa yazdıklarımız duruyor arkadaslar fiyatlarda yardımcı olurum sorun

Canım bu kaç cm? 80se bizimkine kusa da o yüzden soruyorum bide bu sıfır değil dimi?

Canım bu kaç cm? 80se bizimkine kusa da o yüzden soruyorum bide bu sıfır değil dimi?

Canim 86 cm yok sifir değil ama az kullandık diyebilirim

Arkadaslar gap Sweat GAP sort o gruptaki koton gomlek koton pantolon ve yazlıklar duruyor

Son düzenleme:
Medela pompa satılmıştır alan arkadasa HAYIRLI olsun...

canım bu kanz takım ne kadar
bi türlü ince penye ceket bulamadım bizimkine, buluyorum 60-70 lira giyeceği kaç sefer zaten yaz mevsiminde, yazık yani

Back