• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları kaliteli egitim veren ilkogretim ariyorum

aysun83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
123
103
Kadriye faik koparan ve ya goztepe pansiyonlu ilkogretim hakkinda bilgi sahibi olan varsa lutfen detayli bilgi verin... kizim 2015 eylulde 1. Sinif olucak insallah :)

Kimse bisi yazmiyo ben yazim bari dun kadriye koparani gezdim kapida bi adam vardi okulu gezmek istiyoruz dedik ve girdik adam guvenlikmiydi ogretmenmi servissoforumu bilmiyorum... tam ogle arasiydi cocuklarin cogu bahcedeydi bahcede dolasan 1 ogretmen bile gormedim iceri girdik 4 kati gezdik cocuklar korudorlarda birbirlerini bogazliyor sakami ciddimi anlamadim 7 8 yas kavgasi istekosturma bagrisma bnm ufaklik korktu kulaklarini kapatarak gezio koridorda :) katlarda da hic ogretmen yoktu ogretmenler toplantisi varmis ama en azindan her katta nobetci ogretmen olmasi gerekmezmiydi.. 4 kat gezdik kimsede bize kimsiniz ne ariosunuz demedi. 1f sinisina girdik siniflar buyuk ferah kizlarin yazisi inci gibi okulu cok begendim ama kimkime dumduma .. cocuklar kendi kendilerine takiliyolar yani.. biz okurkende boylemiydik? Bizmi kiyamiyoruz acaba cocuklarimiza bnm kizim yanlarinda resmen bebe gibi durdu cekingen korkak ana sinifiyla nekadar farkli. Acaba yapabilirmi diye dusunmeye basladim

Back