Philips anasayfasında olumsuz yorumlar olunca emin olamamıştım,yorumunuz iyi oldu teşekkür ederimBende bu modelin aynisi var cok memnunum hicbir sıkıntı yaşamadım
Merhaba canım bende senin gibi çok araştırdım düşündüm ve en sonunda philip promiks 1671/90 blender setini aldim çok memnunumve diğer blender setlerine gore daha sessiz hiç tereddüt etme bence incele bak netten dediğim modeli ve bir sey daha var diger markalarda çabuk ısınma sorunu oluyor fakat philipste boyle bir sıkıntı yokHerkese iyi Akşamlar..Sürekli kulladığım blendırım bozuldu.özellikle doğrayıcısını çok kullanıyorum şöyle dayanaklı kaliteli bir blendır tavsiyesi istiyorum ben philips den hem büyük hem küçük doğrayıcı olan bir ürün beğendim kullanan var mı.Eki Görüntüle 1851576
eger buz parçalayarak birşeyler hazırlamak istiyorsan braun multiquick 7 kesinlikle bunu almalisin zaten ya philis ya da braun ve bu cihazı harikaHanımlar hani buzluktan çıkan limon ve portakalla yapılan limonata var ya biz ona çok fena sardık yani yarı buzlu şeyleri rahatlıkla doğrayabilecek,sağlam birşey olsun istiyorum
Ne alirsaniz alin sarjli olanlarindan almayin motor gucu dusuk oluyor cunku, bildigin klasik kablolu fise takilanlardan alin ve motor gucune bakarak alin tipine degil.Herkese iyi Akşamlar..Sürekli kulladığım blendırım bozuldu.özellikle doğrayıcısını çok kullanıyorum şöyle dayanaklı kaliteli bir blendır tavsiyesi istiyorum ben philips den hem büyük hem küçük doğrayıcı olan bir ürün beğendim kullanan var mı.Eki Görüntüle 1851576
Yok şarjlı düşünmedim zaten o sıkıntısını BiliyorumNe alirsaniz alin sarjli olanlarindan almayin motor gucu dusuk oluyor cunku, bildigin klasik kablolu fise takilanlardan alin ve motor gucune bakarak alin tipine degil.
Tavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkürlerEvde bu var
İçi küf oldu.
İçi küf oldu derken dönen dişlileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?