Kaliteli bir blendır tavsiyesi istiyorum

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Herkese iyi Akşamlar..Sürekli kulladığım blendırım bozuldu.özellikle doğrayıcısını çok kullanıyorum şöyle dayanaklı kaliteli bir blendır tavsiyesi istiyorum ben philips den hem büyük hem küçük doğrayıcı olan bir ürün beğendim kullanan var mı.

Ne zamandır kullanıyorsunuz birde hangi modelini kullanıyorsunuz

Essenso kullanıyorum mutfakta sürekli elimdedir bana bile dayandıysa çok sağlam olduğunu düşünüyorum. Fiyatını aldığımda baya uyguna almıştım. 3 senedir kullanıyorum tavsiye ederim

Merhaba canım bende senin gibi çok araştırdım düşündüm ve en sonunda philip promiks 1671/90 blender setini aldim çok memnunumve diğer blender setlerine gore daha sessiz hiç tereddüt etme bence incele bak netten dediğim modeli ve bir sey daha var diger markalarda çabuk ısınma sorunu oluyor fakat philipste boyle bir sıkıntı yok

Hanımlar hani buzluktan çıkan limon ve portakalla yapılan limonata var ya biz ona çok fena sardık yani yarı buzlu şeyleri rahatlıkla doğrayabilecek,sağlam birşey olsun istiyorum

Hmm o zaman braun al derim sana ve gönül rahatlığı ile tavsiye ederim pişman olmazsın simdi modelini hatırlamıyorum ama netten bulup atarım birazdan

Hanımlar hani buzluktan çıkan limon ve portakalla yapılan limonata var ya biz ona çok fena sardık yani yarı buzlu şeyleri rahatlıkla doğrayabilecek,sağlam birşey olsun istiyorum
eger buz parçalayarak birşeyler hazırlamak istiyorsan braun multiquick 7 kesinlikle bunu almalisin zaten ya philis ya da braun ve bu cihazı harika

Ne alirsaniz alin sarjli olanlarindan almayin motor gucu dusuk oluyor cunku, bildigin klasik kablolu fise takilanlardan alin ve motor gucune bakarak alin tipine degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…