- Konu Sahibi bensibelim2
-
hercai gönüllülük canım. hem karnım doysun ,hem pastam dursun olayı..ben o sevgi meselesine asla inanmıyorum
neydi eksik olan? nişanlı olsalar cinselliği öne sürecekler
ama evli ve tapan biri nasıl aldatır?
bence alışkanlıklar kalıyor gerıye sadece
hercai gönüllülük canım. hem karnım doysun ,hem pastam dursun olayı..
annemin sözü, '' insanın ar damarı çatlamasın''
ya bıde benım konuda anlamadıgım su, konu sahıbının dedıgıne gore kızlar işe yenı gırmıs yenı gırdıgın bı işte bu söz nası yenı tanıstıgın iş arkadasına kurulur, ıkıncısı de konu sahıbı kalıtelı adam kalmamışı dert ederek konu acıyor ama ınsanlarda haya kalmamış dıye konu acmıyor
bu kız resmen sinyaller vermiş zaten '' olursa öyle tanıdığın haberım olsun '' babında
ne dıyeyım inşallah kendılerı evlendiğinde aynı şeyleri kocaları yaşatır onlara
ne ekersen onu biçersin .
kalmıyor gerçekten kimsenin yanına.
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
Tam benim konum olmus bu:))
Sevgililik doneminde kocamin kuzeni ile mucade ettim, komsu kizi ile mucadele ettim:)
Evliligin ilk yili en yakin arkadasim kocama mektup yazdi delirdim kafayi siyirdim.
Calistigim yerdeki kiz kocami begendigini agzindan kacirdi sinirden guldummmmm guldummm:))
Baska bir kadindan gerekirse kuma olmaya raziyim diye mesajini aldim:)
Yan komsumun saat 12 de cok onemli lutfen elektrik kesik kontrol edermisin diye bornozla kocami cagirmasindan panik atak oldum
Gecen ay alisveristen donerken, arabanin siyah arka camindan beni gormedigi icin isiklarda kocama el sallayan gulumseyen kadinin basina dunyayi yikmak icin saldiricakken.... kapida cocuk kilidi oldugundan cikamayinca arabanin icinde sacimi basimi yoldum:)))
Dun ekmek alirken kadinin kocama aptal aptal siritmasindan.. Noluyaaa laaa kocam oynakmi benim diye hala kalbim daraliyo:)
Ya ben cok kiskancim ustune paranoyagim yada kocam cok oynak bi tip..
Neyse yeter bak yine midem agrimaya basladi...
Yemin ederim evli erkege bakan tiplerin topuna kezzap suyu dokmen istiyorum:)
Enişte de neymiş öyleTam benim konum olmus bu:))
Sevgililik doneminde kocamin kuzeni ile mucade ettim, komsu kizi ile mucadele ettim:)
Evliligin ilk yili en yakin arkadasim kocama mektup yazdi delirdim kafayi siyirdim.
Calistigim yerdeki kiz kocami begendigini agzindan kacirdi sinirden guldummmmm guldummm:))
Baska bir kadindan gerekirse kuma olmaya raziyim diye mesajini aldim:)
Yan komsumun saat 12 de cok onemli lutfen elektrik kesik kontrol edermisin diye bornozla kocami cagirmasindan panik atak oldum
Gecen ay alisveristen donerken, arabanin siyah arka camindan beni gormedigi icin isiklarda kocama el sallayan gulumseyen kadinin basina dunyayi yikmak icin saldiricakken.... kapida cocuk kilidi oldugundan cikamayinca arabanin icinde sacimi basimi yoldum:)))
Dun ekmek alirken kadinin kocama aptal aptal siritmasindan.. Noluyaaa laaa kocam oynakmi benim diye hala kalbim daraliyo:)
Ya ben cok kiskancim ustune paranoyagim yada kocam cok oynak bi tip..
Neyse yeter bak yine midem agrimaya basladi...
Yemin ederim evli erkege bakan tiplerin topuna kezzap suyu dokmen istiyorum:)
Enişte de neymiş öyle(bak enişte diyorum) herkes peşindeymiş
sizi de biraz kıskanç gördüm.
Allah size sabır versin , bu nedir yahu okurken ee yuhh dedim.Anladığım kadarıyla eşiniz hoş birisi ama bu yaşadığınız hiçbir şeye sebep olamaz.Siz en iyisi eşinizin üstüne not yapıştırın tüm hakları saklıdır diye
Ben aslinda cok kiskanc degildim. Hatta kiskananlara gicigim vardi:))
Tanistigimizda kocam modellik yapiyodu.
Kaldiririm, onun etrafindakileri gormezden gelirim sandim.
Basarmistimda.
Arkadastan mektup ,bakan kadinlar hepsini asmistim ama kumalik mesajinin ustune 4 ay psikiyatrist kontrolunden gectim.
Haplarla sakinlestim.
Ayrilma karari aldim. Cunku kiskanclik krizine girdigim zaman panik atak baslangici oluyordu. Hep bu sekilde yasayamam diye cildiriyodum resmen:)
Sonuc olarak kocamin verdigi kararla ben iyilesene kadar o bana yardim edicem sozu verdi.
Su anda kocam kurt adam gibi geziyo. Is kiyafeti disinda bir seyle disari cikmiyo. (Elektrikci)
Yuzugu parmagina yapismis resmen asla cikarmiyo:))
O eski benden eser yok simdi..
Kiskanc, paranoyak biri oldum.
Sitede evli erkeklere takilanlari gorunce internet aglarindan zillayip ustune atlayasim geliyor o yuzden.
hala evliliğinize devam edebildiğinize göre eşinize güveniyorsunuz ne güzel.ee sizede destek oluyomuş bu da çok hoş.
eşinizde sorun ypksa bırakın bakanlar baktıklarıyla kalsınlar,çatlasınlar patlasınlar.
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?