• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

evet, sağlam karakterli ve karıyerı olanların bazıları kapıldı
bir tanesını de ben kaptım, çatlasınlar:27:
onlar istedikleri kadar 'karısı, sevgilisi'' dinlemem desinler
insanda karakter olduktan sonra, dağ gelse devıremez:ssz:

hem o kız sanırım tam tostluk :ssz:

tostluk ne demek?

memur bir yeğenim var 1yıldır arastırıyorum kızların burnu çok havada beklentiler havalar 3500 valla
coğu iyi düzgün erkek etrafımda bekar

tostluk ne demek?

images
bu demek :ssz:

Son düzenleme:
bende soracaktım da vaz geçmiştim hımm demek bu

msj alınmıştır :27:

doğru söylemişsin şimdi evli-bekar fark etmiyor bazıları için.

demek anlamayan bir tek o arkadaş değilmiş :1:

ama öyle maalesef
evli, nişanlı, sevgilisi olan erkeklere sulanan kadınlara ben öyle derim...hatta daha neler derim de burası uygun olmaz:23:

son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..

bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..

demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
benim bu laftan sonra erkek kıtlığı başladı demek aklıma gelmez. tam tersi ahlaksızlık a rtmış diye düşünürüm.
:ssz:
peki siz bu kıza gereken cevabı yapıştırmadınızmı.:6:

son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..

bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..

bu kızlar çok mu kaliteli şimdi. maşallah paçalarından akıyor kaliteleri.
söyleyin onlara o sebeptendir kaliteli!! birilerini bulamayış nedenleri:19:

benim bu laftan sonra erkek kıtlığı başladı demek aklıma gelmez. tam tersi ahlaksızlık a rtmış diye düşünürüm.
:ssz:
peki siz bu kıza gereken cevabı yapıştırmadınızmı.:6:

Aynen, insanlarda utanma, edep hicbir sey kalmamis :53: :53: Yani bir insan boyle bir seyi dusunuyorsa bile toplum icinde soylemekten cekinmeli ama nerde :20: Insan soyle bir seyi nasil utanmadan soyleyebilir aklim almiyor.

Birakin, herkes hakettigi hayati yasar. Evli adamlarla gonul eglendirirler, sonra Allah Allah neden yalnizim derler......geciniz boyle insanlari arkadaslar, daha fazla kafa yormayiniz.

Kavun gibi olsalar da koklayarak anlasak keşke:)

Anneannem derdi ki ; ahhhh felekkk kimine kavunnn kimine kelek :) Bize hep kelek cıktı

birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.
sağlam değil tam tersi şerefsiz olur benim gözümde o adam:ssz:

kesınlıkle belkı de sağlamlıgı cebi kabarıklık olarak goruyor zavallım gerısı mühim deıl demekkı.sağlamdan kastı bu demekkı cunku otekı turlu adam en ucuz adam olmuş oluo

birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.
sağlam değil tam tersi şerefsiz olur benim gözümde o adam:ssz:

ama bazı kızlar o "sağlam" adamlara bayılıyorlar burada bile çok okuyoruz bunu.

ha bi de bu "sağlam" adamlar nedense bir türlü boşanamıyıorlar ve hepsi silah zoruyla evlendirilmiş eşini sevmeyen zavallıcıklar oluyorlar.

bak içim acıdı yine onlara,yazııık :37:

kesınlıkle belkı de sağlamlıgı cebi kabarıklık olarak goruyor zavallım gerısı mühim deıl demekkı.sağlamdan kastı bu demekkı cunku otekı turlu adam en ucuz adam olmuş oluo

öyleleri için ucuzluk bile yüksek mertebe :ssz:
allah kimseye vermesin böyle koca, sevgili, nişanlıyı

ama bazı kızlar o "sağlam" adamlara bayılıyorlar burada bile çok okuyoruz bunu.

ha bi de bu "sağlam" adamlar nedense bir türlü boşanamıyıorlar ve hepsi silah zoruyla evlendirilmiş eşini sevmeyen zavallıcıklar oluyorlar.

bak içim acıdı yine onlara,yazııık :37:
ya onlara kalsa eşlerini deli gibi severlerde(bu sevgi nasılsa artık) yinede rahat durmmazlar. karakterde şerefsizlik olunca ne yapacaksın duramıyorlar işte:51:

ya onlara kalsa eşlerini deli gibi severlerde(bu sevgi nasılsa artık) yinede rahat durmmazlar. karakterde şerefsizlik olunca ne yapacaksın duramıyorlar işte:51:

ben o sevgi meselesine asla inanmıyorum :19:
neydi eksik olan? nişanlı olsalar cinselliği öne sürecekler
ama evli ve tapan biri nasıl aldatır?
bence alışkanlıklar kalıyor gerıye sadece

yuh diyorum o kıza yuh artık niyetin kötü belli de insan bu kadar açık mı söyler edepsizliğini...
Neyse inşallah kimseye musallat olamaz ;olursa bile kendisi gibi bir kadın da gelir onun eşini elinden alır, malum koca kıtlığı var hey Allahım yaa!

Şurda herkes söylesin hangimizin eşi evlendiğinde mükemmel bir erkekti?
Evlendikten sonra etmedikleri kalmıyor, zamanla kadınların sabrıyla yoğrulup adam oluyorlar. Ha bide dışarıya karşı nezaketleriyle evdeki halleri bir olmuyor ... bilin istedim bekarlar :9:

Back