• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

ben o sevgi meselesine asla inanmıyorum :19:
neydi eksik olan? nişanlı olsalar cinselliği öne sürecekler
ama evli ve tapan biri nasıl aldatır?
bence alışkanlıklar kalıyor gerıye sadece
hercai gönüllülük canım. hem karnım doysun ,hem pastam dursun olayı..:6:

hercai gönüllülük canım. hem karnım doysun ,hem pastam dursun olayı..:6:

aldatan insan karaktersizin önde gideni zaten :ssz:
bir de o aptalca bahanelere sığınmıyorlar mı...:47:
bazı kadınlar çaresizlikten boşanmıyor, ama asla çaresizlik olmamalı
vuracan tekmeyı gidecek adiler.

aynı durum erkek içinde geçerli.
rabbim kimseye vermesin.
insan emeğine yanıyor.

konu sahibi dikkatli olsun bence, sevgilisine falan asılır kız :ssz:

annemin sözü, '' insanın ar damarı çatlamasın'' :31:

ya bıde benım konuda anlamadıgım su, konu sahıbının dedıgıne gore kızlar işe yenı gırmıs yenı gırdıgın bı işte bu söz nası yenı tanıstıgın iş arkadasına kurulur, ıkıncısı de konu sahıbı kalıtelı adam kalmamışı dert ederek konu acıyor ama ınsanlarda haya kalmamış dıye konu acmıyor

Ağzının payını veremediniz mi ? Ne demek evli erkek olsa yanaşırım karısına çocuğuna bakmam cehennemde yanasıca...Ben olsam orda ağzını kırmıştım onun....

ya bıde benım konuda anlamadıgım su, konu sahıbının dedıgıne gore kızlar işe yenı gırmıs yenı gırdıgın bı işte bu söz nası yenı tanıstıgın iş arkadasına kurulur, ıkıncısı de konu sahıbı kalıtelı adam kalmamışı dert ederek konu acıyor ama ınsanlarda haya kalmamış dıye konu acmıyor

bu kız resmen sinyaller vermiş zaten '' olursa öyle tanıdığın haberım olsun '' babında :23:
ne dıyeyım inşallah kendılerı evlendiğinde aynı şeyleri kocaları yaşatır onlara
ne ekersen onu biçersin .

kalmıyor gerçekten kimsenin yanına.

bu kız resmen sinyaller vermiş zaten '' olursa öyle tanıdığın haberım olsun '' babında :23:
ne dıyeyım inşallah kendılerı evlendiğinde aynı şeyleri kocaları yaşatır onlara
ne ekersen onu biçersin .

kalmıyor gerçekten kimsenin yanına.

aynen ınsallah herkes karakterıne yakışır ınsanlarla karşılaşır öbur turlu masumlar zarar goruyor.

Evli bir erkeğe yanaşıyorsunda o adam sanki karısını boşayıp koşa koşa sana gelecek.....erkeklerin kafası böyle çalışmaz.....evli erkekle birlikte olan bir kadınla evlilik biraz zor..........çocuklarım olmadan başıma geldi gönderdim...........çocuklarım olsaydı yine ağlayıp zırlamadan paketleyip kurdelesiyle hediye ederdim.......ama çocukları bahane edip herzaman evliliklerinin içinde olurdum......yaşasın kötülük........evli erkeği ayartmak bu kadar bedava olmamalı

son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..

bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..

demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??

YANAŞSIN YANAŞŞSIN...MİLLETİN ÇOLUĞUNUN ÇOCUGUNUN NAFAKASINA ORTAK OLSUN !

KARI KOCAYI AYIRSIN !2. OLSUN FARKETMEZ...HAYATINA AKTİFFFF NEŞELİ CEKİCİ CAZİBELİ BİRİ GİRSİN !

ALLAH VERİR ONA MÜKAFATINI! YANAŞANA YANAŞIRLAR!

RABBİM BÖYLE TİPLERE TEPESİNDEN BAKSIN !!!

BÖYLE İNSAN OLMAZ OLSUN...

Konuyu açan arkadaşım,sence hanım hanımcık,insan gibi,gururlu,onurlu, iyi yetişmiş kızlara kıran mı girdi de bunları DUYUYORSUN ,DUYUYORUZ ,OKUYORUZ?

SUÇ TOP YEKÜN BOZULAN İNSANLIKTA...

...OKU SADECE ERKEKLERE ATMAYALIM !!!

Tam benim konum olmus bu:))

Sevgililik doneminde kocamin kuzeni ile mucade ettim, komsu kizi ile mucadele ettim:)

Evliligin ilk yili en yakin arkadasim kocama mektup yazdi delirdim kafayi siyirdim.

Calistigim yerdeki kiz kocami begendigini agzindan kacirdi sinirden guldummmmm guldummm:))

Baska bir kadindan gerekirse kuma olmaya raziyim diye mesajini aldim:)

Yan komsumun saat 12 de cok onemli lutfen elektrik kesik kontrol edermisin diye bornozla kocami cagirmasindan panik atak oldum

Gecen ay alisveristen donerken, arabanin siyah arka camindan beni gormedigi icin isiklarda kocama el sallayan gulumseyen kadinin basina dunyayi yikmak icin saldiricakken.... kapida cocuk kilidi oldugundan cikamayinca arabanin icinde sacimi basimi yoldum:)))

Dun ekmek alirken kadinin kocama aptal aptal siritmasindan.. Noluyaaa laaa kocam oynakmi benim diye hala kalbim daraliyo:)

Ya ben cok kiskancim ustune paranoyagim yada kocam cok oynak bi tip..

Neyse yeter bak yine midem agrimaya basladi...

Yemin ederim evli erkege bakan tiplerin topuna kezzap suyu dokmen istiyorum:)

Evde karısı dururken bekarlara bakan adamın sağlam bir karaktere sahip olma ihtimali yüzde sıfırdır bence.
Ben de bekarken gerçekten adam gibi adam yok ben hayatta evlenmem derdim taa ki eşimle tanışana kadar :9:

Sevgililik doneminde kocamin kuzeni ile mucade ettim, komsu kizi ile mucadele ettim:)

Evliligin ilk yili en yakin arkadasim kocama mektup yazdi delirdim kafayi siyirdim.

Calistigim yerdeki kiz kocami begendigini agzindan kacirdi sinirden guldummmmm guldummm:))

Yan komsumun saat 12 de cok onemli lutfen elektrik kesik kontrol edermisin diye bornozla kocami cagirmasindan panik atak oldum

Gecen ay alisveristen donerken, arabanin siyah arka camindan beni gormedigi icin isiklarda kocama el sallayan gulumseyen kadinin basina dunyayi yikmak icin saldiricakken.... kapida cocuk kilidi oldugundan cikamayinca arabanin icinde sacimi basimi yoldum:)))

Dun ekmek alirken kadinin kocama aptal aptal siritmasindan.. Noluyaaa laaa kocam oynakmi benim diye hala kalbim daraliyo:)

Allah size sabır versin , bu nedir yahu okurken ee yuhh dedim.:25:Anladığım kadarıyla eşiniz hoş birisi ama bu yaşadığınız hiçbir şeye sebep olamaz.Siz en iyisi eşinizin üstüne not yapıştırın tüm hakları saklıdır diye:25:

Enişte de neymiş öyle :9: (bak enişte diyorum) :9: herkes peşindeymiş
sizi de biraz kıskanç gördüm.

Evli,nişanlı sevgilisi olan kısaca başı bağlı erkeklere yan gözle bakan kadınların çirkinlikleri kaderlerine yansır eminim. :34:

Enişte de neymiş öyle :9: (bak enişte diyorum) :9: herkes peşindeymiş
sizi de biraz kıskanç gördüm.

Allah size sabır versin , bu nedir yahu okurken ee yuhh dedim.:25:Anladığım kadarıyla eşiniz hoş birisi ama bu yaşadığınız hiçbir şeye sebep olamaz.Siz en iyisi eşinizin üstüne not yapıştırın tüm hakları saklıdır diye:25:

Ben aslinda cok kiskanc degildim. Hatta kiskananlara gicigim vardi:))

Tanistigimizda kocam modellik yapiyodu.
Kaldiririm, onun etrafindakileri gormezden gelirim sandim.

Basarmistimda.
Arkadastan mektup ,bakan kadinlar hepsini asmistim ama kumalik mesajinin ustune 4 ay psikiyatrist kontrolunden gectim.
Haplarla sakinlestim.

Ayrilma karari aldim. Cunku kiskanclik krizine girdigim zaman panik atak baslangici oluyordu. Hep bu sekilde yasayamam diye cildiriyodum resmen:)

Sonuc olarak kocamin verdigi kararla ben iyilesene kadar o bana yardim edicem sozu verdi.

Su anda kocam kurt adam gibi geziyo. Is kiyafeti disinda bir seyle disari cikmiyo. (Elektrikci)
Yuzugu parmagina yapismis resmen asla cikarmiyo:))

O eski benden eser yok simdi..
Kiskanc, paranoyak biri oldum.

Sitede evli erkeklere takilanlari gorunce internet aglarindan zillayip ustune atlayasim geliyor o yuzden.

Ben aslinda cok kiskanc degildim. Hatta kiskananlara gicigim vardi:))

Tanistigimizda kocam modellik yapiyodu.
Kaldiririm, onun etrafindakileri gormezden gelirim sandim.

Basarmistimda.
Arkadastan mektup ,bakan kadinlar hepsini asmistim ama kumalik mesajinin ustune 4 ay psikiyatrist kontrolunden gectim.
Haplarla sakinlestim.

Ayrilma karari aldim. Cunku kiskanclik krizine girdigim zaman panik atak baslangici oluyordu. Hep bu sekilde yasayamam diye cildiriyodum resmen:)

Sonuc olarak kocamin verdigi kararla ben iyilesene kadar o bana yardim edicem sozu verdi.

Su anda kocam kurt adam gibi geziyo. Is kiyafeti disinda bir seyle disari cikmiyo. (Elektrikci)
Yuzugu parmagina yapismis resmen asla cikarmiyo:))

O eski benden eser yok simdi..
Kiskanc, paranoyak biri oldum.

Sitede evli erkeklere takilanlari gorunce internet aglarindan zillayip ustune atlayasim geliyor o yuzden.

hala evliliğinize devam edebildiğinize göre eşinize güveniyorsunuz ne güzel.ee sizede destek oluyomuş bu da çok hoş.

eşinizde sorun ypksa bırakın bakanlar baktıklarıyla kalsınlar,çatlasınlar patlasınlar.:21::21:

hala evliliğinize devam edebildiğinize göre eşinize güveniyorsunuz ne güzel.ee sizede destek oluyomuş bu da çok hoş.

eşinizde sorun ypksa bırakın bakanlar baktıklarıyla kalsınlar,çatlasınlar patlasınlar.:21::21:

Bende ilk once oyle dusunuyordum.
Bakan baksin nasilsa o bana ait diye:)

Ama artik oyle dusunemiyorum. Korkum kiskancliga donustu malesef...

Calisirken bile olan olaylar var mesela
Elektrigini dosedigi evdeki kadin isi bedavaya getirmeye calisti. Gonderdigi mesaji okuyunca tam 2 saat dilim tutuldu konusamadim. Aglamaktan bayilmisim.

Artik hayat o kadar acimasizki. Insanlar bazen en sevdigi kisiyi bile unutabiliyo.
Ya birgun bu yaklasanlara kanarsa diye korkmaya basladim.
Korkumda ister istemez elimde olmayan seyler yaptiriyo bana:)

bende bekarım 31 yaşındayım henuz evlenmedim ama inş olur bende o gunlerı görürüm..ama asla evli bir adama bakmam içim almaz ne kadar çirkin birşey..hadi dul olsa anlarım resmı anlamda bekar ama sadece daha önce evlılık yapmış kişi için önem arzetmıyorsa olabılır..ama evli olmaz ayıptır günahtır..

son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..

bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..

pislik kiz...umarim yuva yikan olmaz..kaldiki o evli erkekte bir zamanlar bekardi dimi?

saglam dedigi sey sanirim para yonunden olsa gerek..bazilarina gore saglamlik sadece maddiyattan geciyor...onur namus seref haysiyet onemsiz kaliyor...bu kizda boyle dusundugu icin ondada bu saydigim ozellikle yok maalesef.

ortalıkta kaliteli erkek kalmadı sayılır haklısınız ama size bunu diye iş arkadaşınızın da çok kaliteli bi insan olduğunu söyleyemeyeceğim

Bu kızın kendisi sağlam mı acaba,sağlam adam arıyor ?

Back