Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

erkekler gittikçe ana kuzusu oluyor
kendilerine bakamıyorlar
şımartılıyorlar
bencil oluyorlar
kaliteli erkek yok evet
hepsi basit

bu kafadaki kadınlardan korkmak lazım.sağlam felan aradığı yok istediği gibi olsun yeter.artık para mı, tip mi ne istiyorsa.Allah böylelerinden kadınları da erkekleri de korusun

bu kafadaki kadınlardan korkmak lazım.sağlam felan aradığı yok istediği gibi olsun yeter.artık para mı, tip mi ne istiyorsa.Allah böylelerinden kadınları da erkekleri de korusun

ya da kızın evli sevgilisi var, yer yapıyor kendince

aldatma olayında aldatan da aldattığı kişi de suçludur ama bu yazdıklarından sonra resmen evli erkek avına çıkan
kızların olduğu daha da netleşti.
kaliteli erkek evli oluyor tamam da onu ayartmaya çalışan karısını çocuğunu önemsemeyen kız ne oluyor

öyle bir amacım yoktu ama güzel bir nokta olmuş söylediğin.

bir de evet erkek sağlamsa diyoruz ama yanına yanaşıp sevişelim diyen kadına ben evliyim olmaz diyen kaç adam gördünüz?

bizim yanımıza yanaşıp sevişelim diyen birisi olursa nasıl ki kabul etmezsek kocalarda kabul etmeyecek

ahlak namus sadece bize mahsus değil

namussuz erkeğin karısı olmak da kolay değil...

böyle düşünürsek namussuz kocalarla aynı yatağa gireriz.

Doğru bakış açısı

Onlar masum kandırılmış oluyor :) Aralarında ilişki tamamen duygusaldır genellik ile ama Cem Yılmaz'ın esprisi gibi :)

Erkek "Adam" ise eğer kalitelidir ha hangi erkek gel diyen kadına gelmem der orası da ayrı bir tartışma konusu. Burada bile çok okumaya başladım evli ama boşanacak diyen bayanları. İki tarafında kalitesizliğidir.

Beklentisini maddi olarak yüksek tutan kısmet gelmedi diyenler de var tabi beklentiyi düşürse "Biz" olma olgusu ile hareket edilse belki her şey farklı olacaktır. Tabi çokta mantıksız şekilde hareket edilmemeli.

Sağlam adamın senin o arkadaşınla ne işi olur ki?
Ben adamların değil, nesilin bozulduğuna inanıyorum.Hatta belki bayanların, erkeklerden fazlaca kantarın topuzunu kaçırdığına...
Fakat 26 yaş falan günümüz şartlarında anca evliliğe hazır bir yaş.Evlilik için geç kalınmış yaşlar değil bunlar, hele hele okulunu okuyup, sağlam bi işe girip kendi ayakları üstünde durmasını öğrenmiş ise 26 nedir ki?

Erkeklere en büyük rahatlığı veren biziz zaten onların rahatlığı bizim rahatlığımızdan geliyor yaşım 30 bizim devrimizde kızlar böyle değildi şimdi erkeklere her istediğine çok rahat hatta istemeden ulaşabiliyor narin ve çabuk sıkılganlar artık ve önem vermiyorlar bazı değerleri umursamazlar.

Son düzenleme:
valla bence erkekleri bu hale getirenin kadınlar olduğu kanısındayım. O kadar çok ucuz kadın varki etrafta. Ne yaptıkları kiminle oldukları belli değil. Ondan sonra evlenecek adam gibi insan bırakmıyorlar.

Ben de 30 yaşındayım arkadaşım.20 li yaşlarla aramızda bu kadar büyük bir kuşak farkı oluşabileceğini hiç tahmin etmezdim.Altı üstü bir 10 yıl( Daha genç arkadaşlarım lütfen beni yanlış anlamasın bu bahsettiğim bir edep ya da ahlak kıyaslaması asla değil, bu iyi bu kötü ayrımı da değil, eminim sizler de çok değerli arkadaşlarsınız) fakat muazzam bir bakış açısı farklılığı, yorum farklılığı, algıda farklılık...yani mantık çok farklı...Bi 10 yıl sonra da belki bu arkadaşlar bu nesile şaşıracak.Bilmiyorum; dünya son yıllarda eskiye göre biraz fazla hızlı mı dönüyor, değişiyor ne?:26:

neslin dejenere olduğuna ben de inanıyorum

eskiden bir erkek kadına arkadaşlık teklif ederdi konuşmaya çekinirlerdi

şimdi bir iki arkadaşım var bekar erkek

watsaptan faceden konuştukları kızları görmelisiniz hepsi sokakta görsek arkadaş olmak isteyebileceğimzi kadar normal görünüyorlar fakat
o kadar basit şeyleri kabul ediyorlar ki erkek arkadaşlarım şok oluyorlar

nasıl bu kadar kolay yahu diyorlar bende öyle bakakalıyorum...

Evli barklı sağlam adamdan kasıt cüzdanının sağlam olmasıdır büyük ihtimal yoksa eşini çocuğunu düşünmeyen aldatan adamın nesi sağlam ki eşine çocuğuna sevgisi mi, sadakati mi, ailesine saygısı mı yoksa karakteri mi sağlam olan hangisi ?

Öncelikle erkekleri bu hale getiren bencede kadınlar yani onların anneleri.
Düzgün yetişmiş erkek o kadar az ki etrafta
Kaliteli biri bana bugüne kadar gerçekten oldukça az sayıda rastgeldi
Ablam 29 yaşında henüz istediği gibi birini bulamadı mesela
Yani böyle bir kıtlık yaşanıyo gerçekten
Bu devirde evlilik falan filan şans işi valla evlenmeyenlere o yüzden çok saygı duyuyorum ama bazısına bakıyosun hemen evde kalmış şuna bak diyo
Kolaymı yahu kaliteli iyi yetişmiş kültürlü erkek bulmak bu devirde?

O kizlar saglam erkek bulamazlar,cünkü saglam erkekler saglam kizlari secer....
Aslında öyle değil
Zıtlar birbirini çekiyo mesela etrafımdaki melek gibi kızlar hep serseri oğlanların peşinde
Sağlam erkeklerde basit diye tabir edilen kızların peşinde
o yüzden dediğiniz gibi olmuyo bence

evli erkek avına çıkan tabiki çok fazla 'hanım' görünümlü kızlarımız var..
bizde erkek arkadaşımla konuşurken rüzgar bakma yüzüklü erkeklere kadınlar daha çok bakıyor dediğinde çok önemsememiştim takılıyordur diye ama geçenlerde nişanlı bi erkek arkadaşımda aynınısı söyledi.yüzük varken daha fazla bakmaya başladılar dedi.yani cidden akıl sır erdiremiyorum bekarların suyu mu çıktı ne isterler sahipli erkeklerden.Allahım böylelerinden korusun...

çalıştığım kurumda bi stajyer(17-18 yaşlarında bir kızdı) bir de bir öğretmen (23 yaşında) servis şöförüne resmen asılıyorlardı. gülmeler, şakalar, şakalaşırken bedensel dokunuşlar(kız eliyle adamın saçını okşuyordu mesela hani çocuk sevme taklidi gibi) ve o adam evliydi. kaç yaşında bilmiyorum ama küçük çocuğu olduğunu diyorlardı 3-4 yaşlarında falan. onları gördükçe çok üzülürdüm, kendi eşimi(nişanlımdı o zamanlar) düşünürdüm böyle bi durumda. adamın eşine üzülürdüm ve o kızlara kızardım. böylesi ahlaksızlıktan başka bişey değil...

Aslında oluyor oda şöyle artık evlenmek isteyen o bayanlar belli düzen arayanlar sağlam erkeklere yöneliyorlar artık zaten çoğuda hemen kanıyor ki o tür bazı erkekler burada da görüyoruz kazık yediklerinde direkmen olan sonraki sevgilisine oluyor güvenmemeler baskı kurmalar şüpheler. O yüzden hep derim darbe almış erkekten hep uzak olacaksın aşkından ölsen de. Tabi kısmen sizin dediğinizde doğru.

O erkeklerinde aklı olsa o kadınlara yanaşmaz zaten. Evli adamı ayartan kadın evlendikten sonrada devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…