- Konu Sahibi bensibelim2
-
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
bu kafadaki kadınlardan korkmak lazım.sağlam felan aradığı yok istediği gibi olsun yeter.artık para mı, tip mi ne istiyorsa.Allah böylelerinden kadınları da erkekleri de korusun
öyle bir amacım yoktu ama güzel bir nokta olmuş söylediğin.
bir de evet erkek sağlamsa diyoruz ama yanına yanaşıp sevişelim diyen kadına ben evliyim olmaz diyen kaç adam gördünüz?
bizim yanımıza yanaşıp sevişelim diyen birisi olursa nasıl ki kabul etmezsek kocalarda kabul etmeyecek
ahlak namus sadece bize mahsus değil
namussuz erkeğin karısı olmak da kolay değil...
böyle düşünürsek namussuz kocalarla aynı yatağa gireriz.
aldatma olayında aldatan da aldattığı kişi de suçludur ama bu yazdıklarından sonra resmen evli erkek avına çıkan
kızların olduğu daha da netleşti.
kaliteli erkek evli oluyor tamam da onu ayartmaya çalışan karısını çocuğunu önemsemeyen kız ne oluyor
Sağlam adamın senin o arkadaşınla ne işi olur ki?
Ben adamların değil, nesilin bozulduğuna inanıyorum.Hatta belki bayanların, erkeklerden fazlaca kantarın topuzunu kaçırdığına...
Fakat 26 yaş falan günümüz şartlarında anca evliliğe hazır bir yaş.Evlilik için geç kalınmış yaşlar değil bunlar, hele hele okulunu okuyup, sağlam bi işe girip kendi ayakları üstünde durmasını öğrenmiş ise 26 nedir ki?
Erkeklere en büyük rahatlığı veren biziz zaten onların rahatlığı bizim rahatlığımızdan geliyor yaşım 30 bizim devrimizde kızlar böyle değildi şimdi erkeklere her istediğine çok rahat hatta istemeden ulaşabiliyor narin ve çabuk sıkılganlar artık ve önem vermiyorlar bazı değerleri umursamazlar.
Aslında öyle değilO kizlar saglam erkek bulamazlar,cünkü saglam erkekler saglam kizlari secer....
evli erkek avına çıkan tabiki çok fazla 'hanım' görünümlü kızlarımız var..
bizde erkek arkadaşımla konuşurken rüzgar bakma yüzüklü erkeklere kadınlar daha çok bakıyor dediğinde çok önemsememiştim takılıyordur diye ama geçenlerde nişanlı bi erkek arkadaşımda aynınısı söyledi.yüzük varken daha fazla bakmaya başladılar dedi.yani cidden akıl sır erdiremiyorum bekarların suyu mu çıktı ne isterler sahipli erkeklerden.Allahım böylelerinden korusun...
Aslında öyle değil
Zıtlar birbirini çekiyo mesela etrafımdaki melek gibi kızlar hep serseri oğlanların peşinde
Sağlam erkeklerde basit diye tabir edilen kızların peşinde
o yüzden dediğiniz gibi olmuyo bence
Aslında oluyor oda şöyle artık evlenmek isteyen o bayanlar belli düzen arayanlar sağlam erkeklere yöneliyorlar artık zaten çoğuda hemen kanıyor ki o tür bazı erkekler burada da görüyoruz kazık yediklerinde direkmen olan sonraki sevgilisine oluyor güvenmemeler baskı kurmalar şüpheler. O yüzden hep derim darbe almış erkekten hep uzak olacaksın aşkından ölsen de. Tabi kısmen sizin dediğinizde doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?