- Konu Sahibi bensibelim2
-
evet, sağlam karakterli ve karıyerı olanların bazıları kapıldı
bir tanesını de ben kaptım, çatlasınlar
onlar istedikleri kadar 'karısı, sevgilisi'' dinlemem desinler
insanda karakter olduktan sonra, dağ gelse devıremez
hem o kız sanırım tam tostluk
bu demek
bende soracaktım da vaz geçmiştim hımm demek bu
msj alınmıştır
doğru söylemişsin şimdi evli-bekar fark etmiyor bazıları için.
benim bu laftan sonra erkek kıtlığı başladı demek aklıma gelmez. tam tersi ahlaksızlık a rtmış diye düşünürüm.son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
benim bu laftan sonra erkek kıtlığı başladı demek aklıma gelmez. tam tersi ahlaksızlık a rtmış diye düşünürüm.
peki siz bu kıza gereken cevabı yapıştırmadınızmı.
birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.ahahaha arkadaş kafayı yemiş evlı olupta bunla aşk yaşasa sağlam erkek oluyo yanı
birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.
sağlam değil tam tersi şerefsiz olur benim gözümde o adam
birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.
sağlam değil tam tersi şerefsiz olur benim gözümde o adam
kesınlıkle belkı de sağlamlıgı cebi kabarıklık olarak goruyor zavallım gerısı mühim deıl demekkı.sağlamdan kastı bu demekkı cunku otekı turlu adam en ucuz adam olmuş oluo
öyleleri için ucuzluk bile yüksek mertebe
allah kimseye vermesin böyle koca, sevgili, nişanlıyı
ya onlara kalsa eşlerini deli gibi severlerde(bu sevgi nasılsa artık) yinede rahat durmmazlar. karakterde şerefsizlik olunca ne yapacaksın duramıyorlar işteama bazı kızlar o "sağlam" adamlara bayılıyorlar burada bile çok okuyoruz bunu.
ha bi de bu "sağlam" adamlar nedense bir türlü boşanamıyıorlar ve hepsi silah zoruyla evlendirilmiş eşini sevmeyen zavallıcıklar oluyorlar.
bak içim acıdı yine onlara,yazııık
amın amııııın hele eşken boyle bı sey yasamak daha da acı olsa gerek
ya onlara kalsa eşlerini deli gibi severlerde(bu sevgi nasılsa artık) yinede rahat durmmazlar. karakterde şerefsizlik olunca ne yapacaksın duramıyorlar işte
yuh diyorum o kıza yuh artık niyetin kötü belli de insan bu kadar açık mı söyler edepsizliğini...son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?