Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

tostluk ne demek?

memur bir yeğenim var 1yıldır arastırıyorum kızların burnu çok havada beklentiler havalar 3500 valla
coğu iyi düzgün erkek etrafımda bekar

bende soracaktım da vaz geçmiştim hımm demek bu

msj alınmıştır

doğru söylemişsin şimdi evli-bekar fark etmiyor bazıları için.

demek anlamayan bir tek o arkadaş değilmiş

ama öyle maalesef
evli, nişanlı, sevgilisi olan erkeklere sulanan kadınlara ben öyle derim...hatta daha neler derim de burası uygun olmaz

benim bu laftan sonra erkek kıtlığı başladı demek aklıma gelmez. tam tersi ahlaksızlık a rtmış diye düşünürüm.

peki siz bu kıza gereken cevabı yapıştırmadınızmı.

bu kızlar çok mu kaliteli şimdi. maşallah paçalarından akıyor kaliteleri.
söyleyin onlara o sebeptendir kaliteli!! birilerini bulamayış nedenleri

ahahaha arkadaş kafayı yemiş evlı olupta bunla aşk yaşasa sağlam erkek oluyo yanı

benim bu laftan sonra erkek kıtlığı başladı demek aklıma gelmez. tam tersi ahlaksızlık a rtmış diye düşünürüm.

peki siz bu kıza gereken cevabı yapıştırmadınızmı.

Aynen, insanlarda utanma, edep hicbir sey kalmamis Yani bir insan boyle bir seyi dusunuyorsa bile toplum icinde soylemekten cekinmeli ama nerde Insan soyle bir seyi nasil utanmadan soyleyebilir aklim almiyor.

Birakin, herkes hakettigi hayati yasar. Evli adamlarla gonul eglendirirler, sonra Allah Allah neden yalnizim derler......geciniz boyle insanlari arkadaslar, daha fazla kafa yormayiniz.

Kavun gibi olsalar da koklayarak anlasak keşke:)

Anneannem derdi ki ; ahhhh felekkk kimine kavunnn kimine kelek :) Bize hep kelek cıktı

birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.
sağlam değil tam tersi şerefsiz olur benim gözümde o adam

kesınlıkle belkı de sağlamlıgı cebi kabarıklık olarak goruyor zavallım gerısı mühim deıl demekkı.sağlamdan kastı bu demekkı cunku otekı turlu adam en ucuz adam olmuş oluo

birde o tarafı var. evli olup başka kızlarla olan adamın sağlamlığı neredeki.
sağlam değil tam tersi şerefsiz olur benim gözümde o adam

ama bazı kızlar o "sağlam" adamlara bayılıyorlar burada bile çok okuyoruz bunu.

ha bi de bu "sağlam" adamlar nedense bir türlü boşanamıyıorlar ve hepsi silah zoruyla evlendirilmiş eşini sevmeyen zavallıcıklar oluyorlar.

bak içim acıdı yine onlara,yazııık

kesınlıkle belkı de sağlamlıgı cebi kabarıklık olarak goruyor zavallım gerısı mühim deıl demekkı.sağlamdan kastı bu demekkı cunku otekı turlu adam en ucuz adam olmuş oluo

öyleleri için ucuzluk bile yüksek mertebe
allah kimseye vermesin böyle koca, sevgili, nişanlıyı

ya onlara kalsa eşlerini deli gibi severlerde(bu sevgi nasılsa artık) yinede rahat durmmazlar. karakterde şerefsizlik olunca ne yapacaksın duramıyorlar işte

ya onlara kalsa eşlerini deli gibi severlerde(bu sevgi nasılsa artık) yinede rahat durmmazlar. karakterde şerefsizlik olunca ne yapacaksın duramıyorlar işte

ben o sevgi meselesine asla inanmıyorum
neydi eksik olan? nişanlı olsalar cinselliği öne sürecekler
ama evli ve tapan biri nasıl aldatır?
bence alışkanlıklar kalıyor gerıye sadece

yuh diyorum o kıza yuh artık niyetin kötü belli de insan bu kadar açık mı söyler edepsizliğini...
Neyse inşallah kimseye musallat olamaz ;olursa bile kendisi gibi bir kadın da gelir onun eşini elinden alır, malum koca kıtlığı var hey Allahım yaa!

Şurda herkes söylesin hangimizin eşi evlendiğinde mükemmel bir erkekti?
Evlendikten sonra etmedikleri kalmıyor, zamanla kadınların sabrıyla yoğrulup adam oluyorlar. Ha bide dışarıya karşı nezaketleriyle evdeki halleri bir olmuyor ... bilin istedim bekarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…