Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

Ebis, benim anlayamadığım. Bunları böyle yok 30-35 filan diye kategorileştirmişssin ama ve bir arkadaş daha. Bu işler kısmet işi. Aşık olmayı beklemiyorum mesela ben şahsen. Doğru insan denen bir kavram var.
O seni buluyor.
Armutun sapı, üzümün çöpü yaptığım bir konu da yoktur mesela. Eminim bir çok 35 i bulmuş kadının da öyledir.
Bir sevgili düşünün kaç yıl çıkıyor. Aldatıyor o adam sonra. E şimdi bu kadın 28inde diyelim. Bu aldatma olayını armutun sapı mı yapsın ? :) Ya da üzümün çöpü mü ? Öyle bir olay mı ? E noldu? Kısmet oldu.
Ayrıca 35 yaşında doğurma olayına gelince, nine filan. ANNE olmak her yaşta güzeldir bence. 40 yaşında doğuran tanıdığım var. Ve kaçıncı hamileliği .
Bu işler nasip kısmet. Kıstaslara sokmak gerçekten gereksiz olur ve kırıcı.
24 yaşıma girdim geçtiğimiz pazartesi. Hayatıma ilk kişi 20 yaşımda girdi. 2 sene çıktık. Ayrıla barışa yemediğim boynuz hakaret kalmadı. Etmediğim fedakarlık kalmadı . Sevdi mi beni ? Hayır.Sürekli bir cinsellik beklentisi.Olmadı ya olmadı işte.
Sonra biri çıktı, 3. gün evine çağırdı. Bitti.
Sonra biri daha çıktı... Ciddi ilişki istemiyormuş beyfendi.Anlayacağın oynaşmak istiyor. Başka bişi derdim de neyse.
Sonra biri çıktı, hoşlanıyormuş sadece. Ne demek? Eğlenelim geçelim beklenti içine girme.
Ha arada biri çıkmıştı, hemen daha ilk günden aşkım maşkımlar,yok evlenelim italyaya yerleşelimler.. Göz boyamaya çalışıyor çocuk çocuk.

Söyle bana hangi birini seçiyim ? Kendime SAĞLAM KOCA ARANIYOR diye tabela mı asayım
Olmayınca olmuyor.
Bak mütevazi de olamıcam kimse kusura bakmasın. Son derece mükemmele yakınım ikili ilişkide. Yumuşak başlı,anlayışlı, hoşgörülü ve sıkmayan,kısıtlamayan , insanlara kendi olma fırsatını veren biriyim. Maddiyat diye de cüzdanına bakmam bir erkeğin. Sırf parası yok diye sevgilimle koca iZMİR'İ yürüyerek gezdiğimi biliyorum.

Yapmadığım fedakarlık, vermediğim emek kalmadı. Bir canım kaldı. Sonuç ? Gitti çirkinin tekini seçti. O kız benden ne kadar iyi kalpli olabilir ki ? Pek sanmıyorum açıkçası. Kısmet bu işler.

Nasip de varsa, kızın yüzü ay evi saray görünür. ALLAH ol derse olur. Kısmetten öteye köy yok.
Yok şöyle yok böyle diye kıstaslara ayırarak 30u geçmiş ve bekar üyelerimizi üzmeye gerek yok bence.

ben gerçeklerden bahsediyorum tamam bekar üyelerimiz üzülmesin de fazla da umut vermeyelim derim zira büyük umutlar büyük hayal kırıklığı yaratır o yüzden doğru insan diye 40a 50ye kadar beklememek en iyisidir.

evlenmek istemeyenlere sözüm yok zira benim dediğim evlenemediği için üzülenlere sen daha 25mişsin zamanın var ama zamanı olmayan ne yapsın? evlenmek marifet değil ama üzülüyorsa kişi evlenemediği için o zaman en ideali uygun adayı seçmektir yok aşık olayım yok doğru insan diye diye hayatının en taze yılları heba oluyor böyle kızların..

o arkadaşınız resmen kendisiyle çelişmiş evli adam olsa bile sağlamsa yanaşırım demiiş sağlam olan evli adam bunun yanaşmasını ne etsin Allah aşkına ve yuva yıkanın yuvası da olmaz ayrıca

canım her insan farklıdır...
ve tek bir yargıyla yola çıkılmaz...
bu işler kısmet işi kriterleri de olsa insanın eğer kadere yazılmışsa kriterlerde aklından uçup gidiyor...
o nedenle kimse için bu hassas konuda yorum yapılmasını uygun görmüyorum...
ben bir sürü kriteri olup 2 ay içinde kriterlerine uymadığı halde ani evlilik yapan,hiç kriteri olmadığı halde evlenemeyen insanlar tanıdım...

Bence bir hatun, o yaşına kadar beklediyse evlenmek için de evlenmez :)
Evlenmesin de.

Kaliteden kastınız ne? Benim için kalite dindar olmasıdır dindar olunca dürüst namuslu çalışkan efendi falan filan hepsini barındıran demektir bana göre. Para kısmına gelince çalışkan adama allah nerede olsa rızk verir adam maaşını eve getirirse dışarda yemezse ilgili sıcaksa o evde huzur olur ben hep bunu aradım ne tipine ne parasına bakmadım kimsenin herkese tavsiye ederim evli adam avına değil dürüst adam avına çıksınlar

Benim çevremde de var bir çok evlenmeyen bayan. Ama bunlar insanların nasipleri ve kısmetleriyle alakalı erkek kalitesiyle değil Kaliteyi düşüren şeyler bana göre evlilik öncesi beraber yaşamalar ve evlenmeden yaşanan cinsellik. Bunlarda kişilerin kendi tercihleri bana göre

Son düzenleme:
Adam gibi adam yokmuş evlenmeyeceğim ben derdim. Nasip kısmet meselesi. Aramadım ama o beni buldu. Avlanmaya gerek yok yani. Allah gönlüne göre veriyor...

30-35 yaş arası kadınlar hakkında söylediklerinize katılmıyorum. Çevremde 30-40 yasında evlenip mutlu mesut evlilikler yapan çocukları olan hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olan kadınlar gördüm. Herkesin bir yerlerde kısmeti vardır elbette.

Arkadaşlarınız için söyleyecek çok şey var ama banlanmak istemiyorum. Ne zaman böyle kadınlar görsem yüzüne tüküresim geliyor. Mide bulandırıcı. Böyle kadınlara kadın denmez başka bir şey denir. Zaten bunların kanı bozuk. Allah'ta onlara, onların kıvamında erkek veriyor işte. Sonra gelip burada ağlayanlarıda görüyoruz. Çok seviyorum ama kavuşamıyoruz ne olur sormayın söyleyemem etc etc. yani. Eee layığını bulmuşsun arkadaş.

Var böyle kadınlar maalesef. Evli adam her aklına estiğinde arayamazmış (malum eşi var), zaten bizimkinin de evlenmek gibi bir düşüncesi de yokmuş, ye iç eğlen, akşam olunca herkes kendi evine gidermiş. Ayrıca evli erkek para da yedirirmiş falan filan. Şahıstan duyduklarım bunlar. Metres olmaya razıyım ben diyor yani bu ve bunun gibiler. Dün de diyor ki; ama ya duyulursa tüm ailem beni siler. İnşallah dedim içimden. Midem bulanıyor aklıma geldikçe.
Arkadaşınız için de diyecek bir şey yok maalesef. Ömrü boyunca metres hayatı yaşar.

çok harika bir paylaşım, tebrik ediyorum.. 30 yaşındayım bekarım. Allah'ın hazinesi o kadar büyük ki; kimse bunu sorgulamaya kalkmasın..

evlenip 2 ay sonra boşanan kızların da heba oluyor en güzel yılları... çok fazla genelleme yapmayalım lütfen..

Konu sahibi arkadaşım 30 yaşından sonraki bekarlarla derdin nedir?İnsan kalbinin yaşı mı varmış.Şu kıstas arabası parası diye bekleyen kızları demiyorum ama karakteri sağlam olmayacaksa kimseyle evlenmem diyen kızları da çok takdir ediyorum.Burada 30 yaşının üstünde evlenmemiş çok üye vardır ne yapsınlar dizlerini mi dövsünler.En taze çağları evlenmeden geçiyor demişsin de şu açıdan bakabiliriz ;en taze çağları insanın yanlış kişilerle heder de olabilir.
Bence konu başlığı kaliteli bekar erkek kıtlığı değil ,kaliteli kafa yapısı kıtlığı olsun.

muhasebeyi o kızdan koruyun ohaaa diyorum ona..

sevgili arkadaşım herhalde, evli erkeklere göz diken bekar bayanlardan yakınacaktı ama sanırım başka şylrden dolayı tedirginliği var.. insan olsun. insanolsun.. ister 20 olsun ister 30 ister 40 yaşında olsun.. bekar da olsa, evli de olsa insanın içinde oldu mu yapacaksa yapar.. ooooo, bende evli adamlardan korkuyorum ona bakarsan.. evli ama; gözü olgun kızlarda olan o kadar adam var kii..

Kısmet, kısmet, kısmet...İnsan kısmeti çıkarsa engel olamaz zaten..Ama birazda gözü açık olacak insanın o olmaz, bu olmaz, şu olmaz görüşmem vs. derse kızlar ya da erkekler tabikide öylece beklenir. Sanki bu herşeyi ıncık cıncık düşünenler 4 4lük mü? Bence değil.
Benim bir kuzenim var erkek, öyle istiyoki evlenmeyi ama sadece tipe bakıynun için güzel olsun yeter böyle bir saçmalık olabilir mi? EE napıyo öylece bekliyo bu olmaz, şu olmaz sanki kendi Kıvanç tatlıtuğ ayarı.Normal bir tip yani bu kadar kasmaya ne gerek var. Böyle olduğu müddetçe daha çok kız , çok erkek bekar bekler..
Bazı değerler var vazgeçilmeyen dürüstlük, iyi ahlak, iyi huy vb. bunları bulunca bir insanda diğerlerine bunlara istinaden bakmakta fayda var. Evlilik hoşgörüdür biraz da hoşgörülü olup eksikleri beraber tamamlamak gerk bana göre..Bu arada 30 yaşında evlenmiş biri olarak yazdım kısmetim o zman geldi iyiki de gelmiş..

Herkes evlenecek diye bir şey yok. Evlenmek isteyen bişekilde mutlaka birini bulup evlenir. Tercih meselesidir. Kafama uymayan biriyle evlenip mutsuz olmaktansa bekar mutlu yaşamak daha güzel değil midir

Aynı zamanda kaliteli bekar kız kıtlığı da başlamış sanırım. O nasıl bir mantıktır? Kaliteli bekar bulamadım, evlisine yanaşayım. Bahanen varsa zina normal ve kabul edilebilir bir şey yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…