- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 34
- Konu Sahibi bensibelim2
-
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
dolu dizgin büyük bir aşkla evlenmeyi herkes ister ama olmayınca ne yapacaksınız?
iki seçenek var ya oturup bekleyeceksiniz ya da en uygun erkekle hayatınızı birleştireceksiniz.
yani kadınlar için zaman önemli bundan bahsediyorum. 30-35 yaş aralığında doğum meselesi kolay olmuyor sağlık riski, çocuğun yanında nine gibi kalma ihtimali vs.. bir de herkes evlenip kendi kabuğuna çekilirken yaşanan yalnızlık hissi derken hangisi daha sağlıklı bir seçim?
eğer kişi evlenemediği için üzülüyorsa aşkı beklemesi anlamsız geliyor. zaten 30u devirmişsin olsan şimdiye olurdun olamadıysan seç birini bakarsın zamanla hoşlanır aşık olursun.
dolu dizgin büyük bir aşkla evlenmeyi herkes ister ama olmayınca ne yapacaksınız?
iki seçenek var ya oturup bekleyeceksiniz ya da en uygun erkekle hayatınızı birleştireceksiniz.
yani kadınlar için zaman önemli bundan bahsediyorum. 30-35 yaş aralığında doğum meselesi kolay olmuyor sağlık riski, çocuğun yanında nine gibi kalma ihtimali vs.. bir de herkes evlenip kendi kabuğuna çekilirken yaşanan yalnızlık hissi derken hangisi daha sağlıklı bir seçim?
eğer kişi evlenemediği için üzülüyorsa aşkı beklemesi anlamsız geliyor. zaten 30u devirmişsin olsan şimdiye olurdun olamadıysan seç birini bakarsın zamanla hoşlanır aşık olursun.
valla gençken önüne gelene kulp bulup tersleyen kızlar 30u geçince başlıyorlar ühüü evlenemedim diye ben de bunu komik buluyorum zamanında teptin fırsatları şimdi yan derdine bize ne bulsaydın zamanında bizde en çirkin kıza bile bir sürü erkek takılır sen değerlendiremediysen bize ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?