Selamlar herkese. Bu sitenin ve ozellikle bdv'nin uzun zamandir uye olmayan takipcisi ve buradaki akilli ve guclu kadinlarin hayraniyim. Bugun uye oldum cunku o guclu kadinlarin gucune ihtiyacim var.
Epey eski olan ama yillardir gormedigim bir arkadasimla tesadufi bir sekilde sene basinda karsilastik ve birbirimizden aldigimiz elektrikle birkac ay flort ettik. Bu adamin sosyal medyadaki durusunu begenmedigimden gorusmek istemedigimi nedenleriyle birlikte kendisine soyledim. Dusuncelerimi tehlikeli buldu ama beni kaybetmek istemedigini, hayatinda bir sekilde olmami istedigini soyledi ancak oldukca kararliydim ve kendisini tum sosyal medya hesaplarimdan ve telefon rehberimden sildim.
Iletisimi kestikten aylar sonra utanmadan bana mesaj atti. O kadar her yerden silmisim, onu istemedigimi soylemisim, hala "Nasilsin?" diye sorabiliyor. Kayitliyim hala rehberinde. Igreniyorum bu adamdan. Hem bana ilgi gosterip hem de sosyal medyadaki flortoz hareketlerini unutamiyorum. Hayatinda var oldugum halde sanki hayatinda kimse yokmus gibi hareket etmesi nedeniyle kendimi aptal yerine konulmus gibi hissediyorum. Icim sogumuyor bir turlu. Ona karsi inanilmaz bir tiksinti var icimde ve bu da cok rahatsiz ediyor beni.
Evet, sadece flort asamasinda kalmis bir iliskiye ve cigeri bes para etmez, kadina bakisi les gibi olan bir adama fazla anlam yukluyormus gibi gorunebilirim ama bu rahatsizligin asil sebebi, ben bu tiplerden kacmaya calistikca son yillarda hep ayni erkek profilinin karsima cikmasi. Birileri kaliteli adamlarin da var oldugunu bana soyleyebilir mi lutfen? Varsa neredeler hani?