- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- Konu Sahibi Summer-girl
Hayırlısı de geç elbet bulunur gönlüne göre
Hayirlisi artik. Insallah diyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı de geç elbet bulunur gönlüne göre
Kaliteli adamlar var. Gerçekten var . Umarım karşınıza da çıkarlar.
Kalite mi dedin, erkeklerde mi, hani nerdeeee...
Valla mutlaka vardır ama tabii ki her kaliteli sey gibi azdır...
Senin anlattığın düşük seviyeli profildeki erkekler çok demiycem zira tonlarca ve etrafimizdalar, heryerde...
Yani tatlım bu tipler hepimize denk geliyor ve ne guzel ki uzak durmayı basarmışsın. Allah ıslah etsin ne diyelim. Biz saglam durdukça eş ruhumuz bizi bulacak ben buna inaniyorum. Bu tuhaf tipler de saklambac oynamaya devam edecekler eğer kendilerine gelmezlerse...
Canim turunun son ornegini ben kaptim ama bi 15 ve 20 yil sonra kaliteli 2 adam cikacak yani hazirliyorum suan onlari ama daha kucukler ablasi ozamanda kime kismetse artik yasadi o kizlar,kadina deger veren merhametli iki ogul buyutuyorum ins.
Kaliteli adamlar var tabiki
Ama bu sizin cabanizada bagli
Esim benimle masaya oturdugunda 30 dk sonra kacip giderim diye dusunmus.
Oysa o 30 dk da ben evlenecegimi anlamistim hayran kalmistim en onemlisi saygi duymustum
Insan bi tek kendi cabasiyla iyi es olamiyor bence, gerisi tamamen kendi eseri ama iyi bir cift olabilmek iki tarafa da bagli. Lutfen moralinizi bozmayin yillarca karsima bu tipler cikti simdi utaniyorum onlara harcadigim enerjiye.
Ben şuna inanıyorum.
Sizin kaliteniz ne kadarsa karşınıza da o kalitede adamlar çıkıyor.
Hiçbir şey tesadüf değil
Yay burcu mu acaba
Çünkü tıpatıp anlattığın tarzda biriyle ben de flört etmiştim. Çekilir dert değil cidden.
Valla benim de kaliteli erkeklerin var olduğuna inancım baya azaldı çevreme bakıyorum da bulanlar nasıl buluyor anlamıyorum ki
Evet. Kendi duruşunu, davranışını, takıldığın ortamları ve istemeden verdiğin mesajları sorgulaKalitemi mi sorgulamaliyim o halde?
Evet. Kendi duruşunu, davranışını, takıldığın ortamları ve istemeden verdiğin mesajları sorgula
Farkında olmadan yanlış davranıyor olabilirsin.
İnsanlar biz nasıl izin verirsek öyle davranırlar bize
Ya BEBISIM demek geldi icimden cunku cok haklisin AMA bence artik biraz pozitif olmali ve karsimiza hep iyi insanlarin cikacagini dusunmeliyiz iyimser olmaliyiz ki etrafa yaydigimiz enerjimiz duzelsin ve bize de oyleleri denk gelsin tabi ki saf olmak aptal olup defolari gormezden gelmek diil dedigim
7 yıl bir öküzle yaşamışım ve bu öküzden 2 çocuk yapmışım.
Kendisinin öküz olduğunu, boşandıktan sonra karşıma inanılmaz tesaadüf şekilde çıkan şimdi ki nişanlım sayesinde anladım. Ben bütün erkekler evli olduğum adam gibi sanıyordum, meğer analar neler doğuruyormuş.
Kaliteli insanlar hala var, ben 32 yaşımda tanıştım size daha erken denk gelmelerini dilerim.
Ya bu işler bu enerji işiyle mi oluyo harbiden. Nedense hiç inanasım gelmiyo benimYa BEBISIM demek geldi icimden cunku cok haklisin AMA bence artik biraz pozitif olmali ve karsimiza hep iyi insanlarin cikacagini dusunmeliyiz iyimser olmaliyiz ki etrafa yaydigimiz enerjimiz duzelsin ve bize de oyleleri denk gelsin tabi ki saf olmak aptal olup defolari gormezden gelmek diil dedigim