• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalin Derili Burun Estetigi

seleain45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
2
1
1
32
Merhaba. Ben iki hafta once burun estetigi oldum. 2-3 gun once burun bandajim cikti. Ama burnumu cok da begenmedim. Cunku yandan bakildiginda burnumda kemik varmis gibi duruyor ama doktorum zamanla gecicek o dedi. Kalin deriliymisim. O kisim beni cok rahatsiz ediyor. Aranizda boyle bisey yasayan oldu mu? Yardimci olursaniz seviniriimmm

Burnunuz çok şiştir şimdi ilk görünüşe aldanıp moral bozmayın,
Degişiyor burun,
Biraz sabır lazım :)
İnşallah istediginiz gibi olur.

ince ya da kalin derili oldugunu nasil anlayabiliriz acaba derimizin ?
burnunun üzerinde sadece incecik deri oluyor eğer deri altında et varsa ve dokunduğunda kemiği hissedemiyorsan kalın derilisin mesela benim kaşımın arasından aşağı bir iki cm ince ordaki deriyi tutup yanlara doğru oynatabiliyorum sonrası kalın yukarının şişi on günde indi aşağının şişi 7. ayda hala geçmedi geçeceğede benzemiyor

Merhaba. Ben iki hafta once burun estetigi oldum. 2-3 gun once burun bandajim cikti. Ama burnumu cok da begenmedim. Cunku yandan bakildiginda burnumda kemik varmis gibi duruyor ama doktorum zamanla gecicek o dedi. Kalin deriliymisim. O kisim beni cok rahatsiz ediyor. Aranizda boyle bisey yasayan oldu mu? Yardimci olursaniz seviniriimmm
Benim de 1ay oldu ameliyat olalı kemer gibi görüntü bende var çok mutsuzum inşallah geçer sizinki nasıl foto atar mısınız ben de atim sizi en iyi ben anlarım

Back