• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

Cemil beyin hastaları için başka bir sayfa vardı fakat Cemil bey olumlu veya yorumsuz yorum yapılmasını istememiş ve bunu dile getirmiş bu yüzden diğer sayfa yoruma kapatılmıştı. bu sayfayı gözden kaçırmışlar sanırım :1: o yüzden yazan pek olmuyor kızlar. gerçi şimdide burdan konuşmak ne kadar doğru olur onuda bilemiyorum :26:

evet dediğin gibi bişeyler gördüm sanki bende ama insan sormadan etmeden duramıyor ki :)) heleki bayanız hepimiz yanii heleki bu mevzu takıntı kompleks mümkünmüdür durdrabilmek kendini?:))

zaten araştırmaktan tam bir doktora karar vermişken bir kaç foto görüp vazgeçmekten kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim:(( ciddi söylüyorum rüyalarıma giriyo süreklii kendimii bandajlı görüyorum rüyalarımda:)))en sonunda ani bi karar alıcam artık o an hangi doktora karar verirsem gidicem dicem al eti senin kemiği benim yok yada kemiğide onun olsun yaa töbe yarebbim :))

zaten araştırmaktan tam bir doktora karar vermişken bir kaç foto görüp vazgeçmekten kararsızlıktan kafayı yemek üzereyim:(( ciddi söylüyorum rüyalarıma giriyo süreklii kendimii bandajlı görüyorum rüyalarımda:)))en sonunda ani bi karar alıcam artık o an hangi doktora karar verirsem gidicem dicem al eti senin kemiği benim yok yada kemiğide onun olsun yaa töbe yarebbim :))

Canım ilk önce sen nasıl bi burun istiyosun ona karar vermelisin. Cemil bey gösterişli burunlar yapmıyor bence ( bunu kötü anlamda söylemiyorum) cemil bey daha doğal burunlar yapıyr. Genel olarak çok küçültmüyor ya da aşırı kavisli burunlar yapmıyor. Eğer sen iddalı bir burun istiyorsan aradığın cemil bey değil maalesef. Ama yok doğal istiyorum diyorsan
aradığın cemil beydir.

anladım canım .ya iddaali bir burun istemiyorum ben yani kavisli hokka gibi bir burun çok büyük bir değişim yapar ki bunu ben istemem zaten. herşeyden önemlisi doğallık ama doğal olsun diye büyük bir burunda istemem yanii zaten yüz hatlarım küçük büyük burun hoş durmıcak şuan olduğu gibi:) ya senin bu söylediğini ben aslında bi kaç kişiden dha duydum o yüzden bi ara vazgeçmiştim ama sonra memnun kalan arkadaşlarıda gördüm ne bilim işte kararsızlık hepp. ya sakıncası yoksa sen bi resmini gönderir misin bana özelden bi göreyim yaaa:((

canım çok teşekkür ederim ya ilgin için mesaj sayım henüz yeterli değil özel mesaj atmaya o yüzden buradan yazıyorum. şu süreci yaşamış insanların yorumu o kadar önemliki karar verme sürecinde sende yaşamışsındır mutlaka bu durumu. mesaj sayım dolunca ben sana özelden yazıcam görüşürüz o zaman:))

Ne demek canım her zaman yardımcı olmak isterim .
Haber bekliyorum senden .

Muck :)

Cemil beyin hastaları için başka bir sayfa vardı fakat Cemil bey olumlu veya yorumsuz yorum yapılmasını istememiş ve bunu dile getirmiş bu yüzden diğer sayfa yoruma kapatılmıştı. bu sayfayı gözden kaçırmışlar sanırım :1: o yüzden yazan pek olmuyor kızlar. gerçi şimdide burdan konuşmak ne kadar doğru olur onuda bilemiyorum :26:

Melankayacım senin burunda ne sorun vardı ,neyi düzeltti? o şekilde yazsan çok daha yardımcı olursun diğer arkadaşlara.

canımm benimm yaa mesajını okudum sağolasın allah senden razı olsun:DDD tamam bana uyar maili söyle sen özelden bana oradan ulaşayım ben arkadışına .. öpesim geldii şuan seniii ya:) muckssss

çok sağol canım benimm gelişmelerden haberdar edicem senii mutlaka öptümm mucksss=)

ben de cemil beya melıyat oldum doğrudur gösterişli küçük burun yapmıyor...benım burnum ıkıncı kz amelıyat oldu bırıncı burnumdn ıyı oldu ve nefs problemım yüzde seksen düzeldi ancak tam istediğim burun mu hayır ıkı yıl oldu amelıyat olalı sankı gun gectıkce kalkık olan ucu aşağıya doğru ınıyor daha byuk olluyor

2011 temmuzunda amelıyat oldum baya oldu burnum sureklı degısıyor garıp olan çökmeler var burun ucu aşağıya doğru kayıyor nıye böyle oluyor ya üç yıla yakın oldu hağla şekil değiştiriyor :((((((((

burun ucu çökünce aşağıya doğru bıraz brnum uzadı ve sanırım gözlerim ayrık duruyor biraz daha.

2011 temmuzunda amelıyat oldum baya oldu burnum sureklı degısıyor garıp olan çökmeler var burun ucu aşağıya doğru kayıyor nıye böyle oluyor ya üç yıla yakın oldu hağla şekil değiştiriyor :((((((((

Bnm de üçncü ayım dolcak şimdilik pek memnun değilim büyük hala istediğim gbi minik değil :(

Back