kalimero1987 çeyizine buyrun hanımlar

Kriz savar ben eski su filtreli rowentamı tamir ettirdim ve onu kullanıcam bi süre yine... eskisin tam da o zaman tam güzel bi şey alırım sanırım :31:
buharlı temizleyicide kohlemann aldım yeni, çok hoş bi şey :16:
el süpürgem de önceden vardı kullandığım onu kullanırm sanırım fakir marka :31:

evet süpürgede acele etme canım. ben ettim, şimdi memnun değilim :19:
fakirim de içine su mu kaçmış ne, dışarda beklettim temizledim kurttum vs ama hala açınca nem kokuyor :19:
buharlı temizleyicim de bir tuhaf ya da ben bir tuhafım :26:

Canım hepsi çok güzeller güle güle kullan.Allah huzurla kullanmayı nasip etsin :16:
sana bişey sorcam canım.fakir darky süpürgen nasıl ,çekim gücü felan, almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim bide ne kadara aldın.

Son düzenleme:
evet süpürgede acele etme canım. ben ettim, şimdi memnun değilim :19:
fakirim de içine su mu kaçmış ne, dışarda beklettim temizledim kurttum vs ama hala açınca nem kokuyor :19:
buharlı temizleyicim de bir tuhaf ya da ben bir tuhafım :26:

fakirin mop süpürgelerinde sorun yaşayan birkaç kişi duydum... ben de kohlemann alayım dedim onu kullanıp memnun kalanlar vardı....
ilerde büyük süpürge alırsam siemens- philips- dyson-nilfisk arasından bi seçim yapıp alırım sanırım :7:

kalimero topiğini bilinçsizce sabote ettiğim için özür dilerim, yorumlarımı dile getirmek isterim.

kızartma tenceresini daha önce anne evinde vs kullanmış mıydın, nasıl acaba? şu sıralar kızartmak için kap alet vs araştırmaktayım.
elektrikli aletlerinin hepsi fakir, umarım memnun kalırsın. fakire bilmediğim bir sempatim var, Alman kökenli olduğundan olabilir :9:
çeyizini güzel günlerde mutlu mutlu kullanmanı diliyorum :31:

Canım hepsi çok güzeller güle güle kullan.Allah huzurla kullanmayı nasip etsin :16:
sana bişey sorcam canım.fakir darky süpürgen nasıl ,çekim gücü felan, almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim bide ne kadara aldın.

güzel dileklerin için öncelikle teşekkürler. bu süpürgeyi 2 evli ablamda kullanıyor ve çekim gücünden acayip memnunlar. 1600 watt iyide bi güç sanırım. 110 tl ye peşin gold bilgisayardan ücretsiz kargo bilgin olsun.

kalimero topiğini bilinçsizce sabote ettiğim için özür dilerim, yorumlarımı dile getirmek isterim.

kızartma tenceresini daha önce anne evinde vs kullanmış mıydın, nasıl acaba? şu sıralar kızartmak için kap alet vs araştırmaktayım.
elektrikli aletlerinin hepsi fakir, umarım memnun kalırsın. fakire bilmediğim bir sempatim var, Alman kökenli olduğundan olabilir :9:
çeyizini güzel günlerde mutlu mutlu kullanmanı diliyorum :31:

özre ne gerek var fikrinizi paylaşmışsınız. iyide oldu :)
evde pek kızartma yapmıyoruz ama arkadaşımda gördüm banada mantıklı geldi. züccaciyeden 10 tl ye aldım. deforme olursa atarım üzülmem. fritöz vs temizliği zor oluyor (evden biliyorum)

fakir beni darky süpürge ile çekti :) umarım hepsinden memnun kalırım.. tşk ederim temennin için..

Merhaba,

Öncelikle topicin hayırlı olsun. Çok güzel seçimler yapmışsın hepsini güzel günlerde kullanman dileğiyle. Fakir rondo setinden ben de aldım hep braun bakıyordum toplu alışveriş yaptığım yerde uygun fiyata görünce uğraşmayayım diyip almıştım. Sen hangi modelini aldın nasıldır acaba bir fikrin var mı?

Merhaba,

Öncelikle topicin hayırlı olsun. Çok güzel seçimler yapmışsın hepsini güzel günlerde kullanman dileğiyle. Fakir rondo setinden ben de aldım hep braun bakıyordum toplu alışveriş yaptığım yerde uygun fiyata görünce uğraşmayayım diyip almıştım. Sen hangi modelini aldın nasıldır acaba bir fikrin var mı?

fakir motto siyah renk geldi bana. fiyatı çok uygun ve gücü (waatt) olarakta güçlü olduğu için aldım. annemle boş boş çalıştırıp denedik ama bilemedim şimdi :) çok sesi yok sanırım..

Aldıkların çok güzel canım, güle güle kullan inşallah.. keramika kalpli pasta setinin kalitesi nasıl? ben de bugün netten baktım alsam mı diye düşündüm ama yakından görmediğim için bilemedim.. aslında porland'dan kaya-maya almayı düşünüyordum ama hem fiyat farkı çok var hem de o kadar fiyata göre porlandınki de çok mükemmel gelmedi gözüme, porseleni çook kalın onun da..

ben de çok beğendim çeyizini canım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan inşallah :) arnicadan herkes memnun herhalde bende ondan almayı düşünüyorum

Aldıkların çok güzel canım, güle güle kullan inşallah.. keramika kalpli pasta setinin kalitesi nasıl? ben de bugün netten baktım alsam mı diye düşündüm ama yakından görmediğim için bilemedim.. aslında porland'dan kaya-maya almayı düşünüyordum ama hem fiyat farkı çok var hem de o kadar fiyata göre porlandınki de çok mükemmel gelmedi gözüme, porseleni çook kalın onun da..

Keramikada kalın ama ben aşık oldum aldım. çokta memnunum. kaya maya pahalı evet :(
bu arada teşekkür ederim.

ben de çok beğendim çeyizini canım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan inşallah :) arnicadan herkes memnun herhalde bende ondan almayı düşünüyorum

amin. inş. hep beraber ;) sende alıp güzel günlerde kullan inşallah.

Back
X