kalimero1987 çeyizine buyrun hanımlar

kalimero1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
786
1
48
elektrikli ev aletlerim;

$ARNİCA SÜPÜRGEM.webp$FAKİR BLENDER.webp$fakir saç kur..webp$fakir süpürge.webp$FAKİR TOST.webp

mutfak gurubu ; çelik, porselen, cam, seramik

$keramika pasta t..webp$kütahya yemek takımı.webp$SU TAKIMIM.webpEki Görüntüle 707645 $NEHİR GÜNLÜK ÇKB.webp$karaca kahvaltı.webp$cem tava.webp$moneta seramik.webp$KORKMAZ TENCERE.webp$ARYILDIZ PİRAMİT TENCERE.webp$keramika pasta takımı.webp

ev tekstili ; nevresimler ve bornoz

$CITY IN BED NEVRESİM.webp$TAÇ NEVRESİM.webp$TAÇ NEVRESİM...webp$sarev bornoz.webp

diğer ıvır zıvırlar;

$başucu sürahisi.webp$bıçak.webp$CAFE DESEN TEPSİ.webp$can-canan-cay-kasigi.webp$dekoreko-3039lu-rattan-bambo-hasir-ekmek-sepeti-pembe.webp$deri tepsi.webp$EMAYE FRİTÖZ.webp$EMAYE KÖZ TAVASI.webp$fırın kabı.webp$GELİNCİK TEPSİ.webp$GÜL DESEN TEPSİ.webp$kayık tabaklar.webpEki Görüntüle 707699 $KERAMİKA AYYILDIZ.webp$keramika çerezlik.webp$nicer dicer.webp$tefal SALATA KURUTUCU.webp$yağdanlık.webp

umarım alışverişi yarılamışımdır :)

merhabaa :79: hayırlı olsun :nazar: çok güzeller güle güle kullan canım :16::16: baya şey almışsın :55:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel her şeyin, güle güle kullan şekerim. Elektrikli süpürge herkes arnica mı alıyor? ben almadım daha fiyatı nedir ne tavsiye edersiniz? SAnırım sen de arnica almışsın canım

lafa karıştım gibi oldu ama bencepembe süpürgeni arnica alma derim... philips ya da siemens en çok tercih edilen markalar site içinde :31: nilfisk de olabilir...

Son düzenleme:
çok güzel her şeyin, güle güle kullan şekerim. Elektrikli süpürge herkes arnica mı alıyor? ben almadım daha fiyatı nedir ne tavsiye edersiniz? SAnırım sen de arnica almışsın canım

çok teşekkür ederim. herkes kullanıyor sanırım. diğer markalara hiç bakmadan aldım.
Arnica ödüllü bir süpürge ve evede aldım aynısında. çokta memnunuz. ister sulu, ister toz hazneli. gold bilgisayrdan ücretsiz kargo ile 280 tl ye geldi. ama dışarıda sorarsan ARNİCA BORA 5000 diye fiyatlar 350 tl den başlıyor sanırım.

canım topiğin hayırlı olsun güle güle kullan hepsini. çeyiz işine bir başladın mı duramıyorsun:) eminim bir kaç ay içinde çoğu parçanı almış olursun:)

4 ayda bunları aldım.. biraz para biriktirip daha sonra devam edicem sanırım. kışa nişan için salon parası biriktiricem :)

peki daha spesifik olarak philips hangi model?
siemens hangi model ?:)

:)) Philipste en çok maraton ve performer pro öneriliyor ve alınıyor... su filtreli olanları da vardır eminim şunun gibi: Philips FC8950/01 2000W Su Filtreli+Triactive Başlıklı Elektirikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

Siemenste de extreme power var çekim gücü iyi sanırım reklamı da vardı galiba...:31:

Nilfisk'in anti-alerji modeli vardı sanırım. benim gibi tozu görünce hapşuran biriysen o da mantıklı :32:

yaşam güzeldir, sana söz vermiştim okuduğum kitaptaki tavsiye süpürgeleri yazacağım diye. şu an hatırlamıyorum ama nette bakınca hiçbirinin Türkiye satışı yoktu doğru dürüst. o sebepten yazmadım :44:

yaşam güzeldir, sana söz vermiştim okuduğum kitaptaki tavsiye süpürgeleri yazacağım diye. şu an hatırlamıyorum ama nette bakınca hiçbirinin Türkiye satışı yoktu doğru dürüst. o sebepten yazmadım :44:

Kriz savar ben eski su filtreli rowentamı tamir ettirdim ve onu kullanıcam bi süre yine... eskisin tam da o zaman tam güzel bi şey alırım sanırım :31:
buharlı temizleyicide kohlemann aldım yeni, çok hoş bi şey :16:
el süpürgem de önceden vardı kullandığım onu kullanırm sanırım fakir marka :31:

Back
X