yaklaşık 1 cm lik bir alt dudak çizgisi belirginleştirmek istesek ücret ne olur?
çokmuş yaa
bu dediğiniz işlemde de dudağın sadece çevresi yapılıp içi mi boş bırakılıyor?
o da pek hoş görünmeyebilir ama
dudağın tamamı ne kadar peki?ve istediğimiz renge göre fiyat değişiyor mu?yani daha açık dudak rengine yakın bir renkle koyu bir renk arasında fiyat farkı var mı?
bir de çok mu acı veren bir işlemdir?
elinizde resimler varmı acaba? kaş,dudak ve eye liner için.
Göz içine nasıl bir uygulama yapılıyor acaba zararlı değil mi ayrıca kullanılan boyaların vücuda bir zararı yada yan etkisi olabilir mi diye sormak istiyorum. Bir de bende bu uygulamayı yaptırmak istiyorum şu anda eskişehirde okuyorum ama antalyalıyım kalıcımakyaj nikinizle sizi araştırdım ve size ulaşmak istiyorum. Öyle çok abartılı bir şey istemiyorum sadece üst göz kapağımın tam kirpiklerinin olduğu yere çok iznce gözümü biraz daha vurgulamak için eyeliner uygulaması yaptırmam benim için yeterli olacak. Ama kesinlikle çok doğal benim için çok önemli işimle alakalı sebeplerden dolayı. Acaba böyle bir uygulama yapılabilir mi, çok acır mı ve ortalama maliyetleri hakkındada bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.......:) Biraz özel bir soru oldu kızlar ama kusura bakmayın şekerler........:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?