Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

yasemen26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
169
2
116
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar.. Ben kalıcı kaş makyajı, kalıcı eyeliner, kalıcı dudak kontur makyajı ve kalıcı kirpik ekimi hakkındaki soru,görüş,öneri ve tecrübelerinizi bu başlık altında paylaşmanızı rica ediyorum.. Şunu belirteyim; Bu saydığım işlemlerin hepsini yaptıracak değilim. İlgilenen arkadaşlar olursa faydalansın istedim. Benim sadece kalıcı kaş makyajı ile ilgili bir niyetim var. Tabi eğer Eskişehirde bu işi çok düzgün yapan birini bulabilirsem..

merhaba kalıcı makyaj çok kullanışlı ben 1sene önce eyeliner ve göz altına sürme yaptırdım annemde aynı işlemlere ilave kaşlarını yaptırdı artık her sabah kalkıp makyaj ile ugraşmıyoruz tatilde çok rahat oluyor. şimdi hamileyim doğumdan sonra dudaklarımada yaptırmayı düşüyorum. kesinlikle tavsiye ederim. ama işini iyi bilen birisine yaptırmalısın uygulamanın yapılacağı yer hijyenik olmalı iğnesi daha önce kullanılmamış olmasına dikkat etmelisin.

2000 yılında kaş yaptırdım.Hala kullanıyorum.Ama artık yenilemek istiyorum,renk biraz soluklaştı.Eeee olsun o kadar.

Kalıcı Makyaj konusunda bilgi verebilirim.
Kaşa kontör yaptırdım. ıstanbul-Taksimde Mükemmel oldu ufacık kızarıklık yada şişme olmadı zemuszemus

bazılar gerçekten güzel yapılıyor ama bazılarıda çok net anlaşılıyor mesala sanatçılar tv de izlediğin zaman kaşlarını görüyorsun yapılmış ama acaba yapılmışmı diye tededütte kalıyorsun hatta ekranın karşısına geçip yakından izliyorsun ama bazılarıda beş metre ileriden bile ben burdayım diyor okdarar
belirginki sulu boya ile boynmış gibi yani öyle olanları bile kendi kendine yapabilirsin bana göre
o yüzden seçim çok önemli

kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....

sürme yaptırmak istiyorum bende ama acımıyormu ya bilmiyorumkismile bide izmirde iyi yapan bir yer biliyormusunuz?

sürme (eye liner) dediğiniz işlem diğer(dudak,kaş) işlemlerine göre biraz daha itina ister.işlemlerinizi uzmanına yaptırmanızı öneririm.antalya'da olsaydınız en az acı ile ve en guzel sonucla isteginizi gerceklestırebılırdım ..

sürme(eye liner) işlemi dıger ıslemlere gore cok dıkkat ıster :)

kalıcı makyaj yaptıracak arkadasların ozellıkle dıkkat etmesını ıstedıgım konu tatoo ıle kalıcı makyaj'ın karıstırılmaması(hem boyalar hemde makıneler bırbırınden cok farklıdır!!!! ) ve ıslemlerını tatoo yapan yerlerde degıl sadece ve sadece kalıcı makyaj yapan guzellık
merkezlerınde yaptırmalarıdır...

Son düzenleme:

bilgiler için teşekkür ederim .

rıca ederım.. kalıcı makyaj ıle ılgılı tum ıstedıklerınızı sorabılır ve yanıtlarını gun ıcınde alabılırsınız ....

mrb .. bende kaşlarım için düşünüyorum çünki benim kaşım yok desem yerir .. minicik ler ve çok inceler =)=) kedi yavruları gibi =)=) ben de yaptırmak istiyorum ama 6 ay yada 1 yıl içinde tamamen akmasını istiyorum böyle bişey mümkünmü?

bi arkadaşım yaptırdı ve tam 5 senedir çıkmadı .. renkte çok kötü oldu soldu .. aynı şekil olmasını istemediği içinde yeniletmedi .. öyle bi endişem var ..

ıstediğiniz şekilde 6 ay ya da ne kadar sürelik istiyorsanız yapabilirim.Anladığım kadarıyla şeklin kötü olacağından endişeleriniz var.Sizi anlıyorum.Ama merak etmeyin önce provasını yaparak size işlemden sonra ne ile karşılaşacağınızı önceden tam olarak gösteririm.Bu ciddi uzmanlık gerektirir.Her uzman da yapamaz.Kalıcı makyaj ciddi bir iştir.

Arkadaşınıza gelince 5 senedir çıkmamış ise büyük ihtimalle dövme boyası kullanılmış olabilir.Eğer kullanılmadıysa da çok derin çalışılmış olabilir.Büyük ihtimalle konusunda tecrübe sahibi ve uzman olmayan ellerde yapılmış.Tabii şekilden memnun kalmadığı için rengi solmasına rağmen yeniletmemesi de doğal.Esas olan şekildir.Bunu da yaparken bir takım ölçü metodları vardır.Ben işlemden önce provasını yapar müşterime gösterir,şayet beğenirse işlemi yaparım.Böylece kimse sonradan sorun yaşamaz.Arkadaşınıza önerim,eğer kaşlarının şekli gerçekten kötü durumdaysa lazerle silme işlemi yaptırıp daha sonra konusunda uzman birine tekrar kaş yaptırmasıdır.Çünkü lazerle dahi silinse bir miktar iz kalabilir.O izleri de bir yandan düzeltip diğer yandan yeni bir kaş şekli oluşturmak suretiyle yeniden düzenleme işlemi yapılabilir.

Merhaba,
peki kalıcı mayaj, ciltteki lekeleri de gidermek için kullanılabilir mi? Aslında lazerle gidemeyi düşünüyordum, fakat ilgili forumdaokuduklarımdan çok korktum. Burnumun ucunda çok küçük ama koyu renkte bir ben (leke şeklinde) var. Bunun rengi kalıcı makyajla biraz açılabilir mi? Zararı olur mu? Teşekkürler,sevgiler

Kalıcı makyajla cilt lekeleri değil ama sedef,vitiligo gibi yer yer pigmentasyon kaybına uğrayarak rengi açılmış cilt bölgeleri ten renginde boyanarak kapatılabilir.Sizin bahsettiğiniz şayet ben ise kesinlikle benin üzerinde herhangi bir işlem yapılmaz.Dermatoloğa göstermenizi tavsiye ederim.Yine ciltteki normal güneş lekeleri için ise bugün merkezlerde 2 tip işlem yapılarak bu lekeler yok edilebiliyor.1-Lazerle 2-Kimyasal peeling yöntemiyle.

Her 2 yöntem de kesin sonuç veriyor.Ancak önemli olan bu işlemlerle lekelerden kurtulmaktan çok bu işlemler sonrasında cildi güneşten koruyabilmek önemli.Eğer bu işlemlerden sonra cildinizi güneşten yeterince iyi koruyamazsanız lekeler eskisinin beş misli fazlasıyla geri döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…