- 15 Nisan 2015
- 3
- 0
- 1
- 34
merhaba, ben ayten kömürcü ile görüştüm ancak kullandığı solüsyonun ne olduğu belli değil. siz biliyor musunuz ne ilacı kullanıyor? yani sağlık bakanlığı onayı olmadan bir ilaç kullanmak yasal değil diye biliyorum ben. başka giden var mı? ne olduğu belli olmayan bir şeye nasıl cesaret ediyorsunuz?Kalıcı makyaj konusunda benim başıma gelenler kimsenin başına gelmemiştir herhalde. Arkadaş tavsiyesi ile iyi bir yere hem kalıcı makyaj yaptırdım hem kaş hem eyeliner yaptırdım. Benim kafasızlığımdı. Bari birini yaptır sonucu gör di mi. Aynı anda ikisini birden yaptırdım. Kaşım yüzüme hiç yakışmadı. Söyledim ama onlar güzel olduğunu söylediler. Arada da arkadaşım var onu da düşünüyorum. Neyse 2 ay olmadan eyelenir dağıldı mı akmış makyaj gibi oldu mu..Yine gittim benim cildimden kaynaklanıyor dediler. Promosyon bakımlar teklif ediyorlar falan...Artık olan oldu. Yani yapacak bişey yok hayata küstüm. Yapım da hassas cingar çıkartamıyorum.Internetten araştırdım bir yer buldum yorumları okudum telefon açtım Ayten Kömürcü ye gidip konuştum benim gibi kac kişi mağdur olmuş orada gördüm yalnız değilmişim.Arkadaslar iyi araştırın sorusturun hemen karar vermeyin. Ayten hanım beni o maskara gibi halimden kurtardı. Hem kaşı hem eyelineri sildi.Meger bana Çin boyası kullanmışlar. O yuzden eyeliner akmış. Ayten hanım benimle çok ilgilendi. Ben simdilik yeniden kaş konturü yaptirmadim ama düşünürsem yine Ayten hanıma giderim. Aradaki farkı yaşayınca anlıyor insan. Yaklaşım tamamen farklı ,hijyeni , kalitesi ne bileyim bilgi tecrübe akıyor. Şu anki huzurum ve mutluluğumda katkısı çok. Teşekkür az olur. Kalıcı Makyaj düşünen yada sildirmek isteyen istanbul'da Ayten Kömürcü ile tanışsın.
Merhaba, ben uzun araştırmalar sonucu Ayten hanım ile irtibata geçmeye karar vermiştim. Hatta daha önce kaş kontur sildirmiş kişilere ulaştım. Orada karşılaştığım hanımlar vardı konuştuk. Hepsi tavsiye etti.Benim gibi aynı süreçleri yaşamış olanları gördüm. Daha önce gerçekten bilinçsizce kalıcı makyaj yaptırmıştım, o yüzden bu kez çok araştırdım. Ben memnuniyete şikayete baktım. Birde zaten tanıyınca şahsen de çok güvendim sevdim kendisini.Memnun kaldım. Ayten hanım la konuşmuşsunuz. Kendisi detaylı anlatır ben çok iyi ifade edemeyebilirim.merhaba, ben ayten kömürcü ile görüştüm ancak kullandığı solüsyonun ne olduğu belli değil. siz biliyor musunuz ne ilacı kullanıyor? yani sağlık bakanlığı onayı olmadan bir ilaç kullanmak yasal değil diye biliyorum ben. başka giden var mı? ne olduğu belli olmayan bir şeye nasıl cesaret ediyorsunuz?
kendileri pek bir bilgi vermiyor aslında,çok iyi yöntem yıllardır yapıyoruz diyorlar sadece de ne ilacı olduğu belli olmayınca ben çok iyi yapıyorum demek anlamsız geldi bana. burada ayten hanıma sildirmiş ve izi kalmış insanlar da var ayrıca. güvenemedim ben lazer yaptırıcam herhaldeMerhaba, ben uzun araştırmalar sonucu Ayten hanım ile irtibata geçmeye karar vermiştim. Hatta daha önce kaş kontur sildirmiş kişilere ulaştım. Orada karşılaştığım hanımlar vardı konuştuk. Hepsi tavsiye etti.Benim gibi aynı süreçleri yaşamış olanları gördüm. Daha önce gerçekten bilinçsizce kalıcı makyaj yaptırmıştım, o yüzden bu kez çok araştırdım. Ben memnuniyete şikayete baktım. Birde zaten tanıyınca şahsen de çok güvendim sevdim kendisini.Memnun kaldım. Ayten hanım la konuşmuşsunuz. Kendisi detaylı anlatır ben çok iyi ifade edemeyebilirim.
kendileri pek bir bilgi vermiyor aslında,çok iyi yöntem yıllardır yapıyoruz diyorlar sadece de ne ilacı olduğu belli olmayınca ben çok iyi yapıyorum demek anlamsız geldi bana. burada ayten hanıma sildirmiş ve izi kalmış insanlar da var ayrıca. güvenemedim ben lazer yaptırıcam herhalde
asistanı solüsynonun ne olduğunu söyleyemeyeceklerini söyledi. herhalde asistanı gizli deyip ayten hanım söyleyecek değil. daha da saçma olur yani. siz orada mı çalışıyorsunuz?Telefon açtım Ayten hanım ile konuşmamışsınız. :) Siz sabah erken asistan ile konuşmuşsunuz.Onlarda konu hakkında detaylı bilgi vermek için numaranızı kaydetmişler ama Ayten hanım aynı numarayı geri aradığında yanlışlık olduğu cevabı almış. Siz eğer bilgi almak istiyorsanız kendisiyle konuşun. Ben yanlış yönlendirme yapmam emin olduğum bir tecrubeyi paylaşırım her konuda. Tabiki yine de son karar sizin.
Hanımefendi siz kendiniz benim yazımı alıntı yaparak soru sordunuz! Ben de kayıtsız kalmayıp cevapladim. Takındıgınız bu asabi tavra anlam veremedim.Burasi bilgilenme amacıyla forum paylaşım ortamı. Siz sordunuz. Iyi niyetimi bu sekilde suistimal edip takindiginiz bu asabi tavra anlam vermiş degilim.Sonucta son karar bizlere ait teşekkür edip düşündüğümüzü yapmakta özgürüz karşı cephelerde savasta degiliz yani iyi günler!asistanı solüsynonun ne olduğunu söyleyemeyeceklerini söyledi. herhalde asistanı gizli deyip ayten hanım söyleyecek değil. daha da saçma olur yani. siz orada mı çalışıyorsunuz?
ben sizinle savaşmıyorum zaten, saldırmıyorum da? asabi de değilim?Hanımefendi siz kendiniz benim yazımı alıntı yaparak soru sordunuz! Ben de kayıtsız kalmayıp cevapladim. Takındıgınız bu asabi tavra anlam veremedim.Burasi bilgilenme amacıyla forum paylaşım ortamı. Siz sordunuz. Iyi niyetimi bu sekilde suistimal edip takindiginiz bu asabi tavra anlam vermiş degilim.Sonucta son karar bizlere ait teşekkür edip düşündüğümüzü yapmakta özgürüz karşı cephelerde savasta degiliz yani iyi günler!
Lazerle sildirmek çok acılı bir işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?