Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Selam kızlar, kalıcı makyaj mağdurları başlığı altında daha önce kaşlarımın nasıl mahvolduğunu anlatmıştım. Kaşlarım birbirlerinden çok farklı ve koyu renkli..uzun bir süre neler yapabileceğimi araştırdım ve lazerin çok maliyetli ve acılı bir süreç olduğu sonucuna ulaştım. Kendimce bir iki yöntem denedim ve en azından burnumun üstüne kadar uzanan kısımlardan kurtuldum. (Yöntemim sağlıksızdı o nedenle buraya yazmıyorum ama illaki öğrenmek isteyen olursa özel mesajdan yazarım) bir kaç ay sonra 1 yıl dolacak ve hala abidik gubidik kaşla geziyorum. İsteyene resim de atarım. Ama Bursa'da bir yer var, çok tercih ediliyor. Hatta uygulama için farklı illere de gidiyormuş. İnstagram hesabında lazer yapmadan asimetriği ortadan kaldırdığına ilişkin paylaşımlarda bulunmuş. Çok ciddi durumdaysa ne kadar başarılı olabilir bilmiyorum ama rötuş yapabiliyor anladığım kadarıyla. Ben de mart gibi oraya gitmeyi istiyorum. Lazer gibi bir yönteme başvurmadan önce değerlendirmek isteyebilirsiniz..

merhaba antalya da önereceğiniz bir yer varmı daha önce kaş dövmesi yaptırdım daha sonra kıl tekniği yaptırdım ama kıl tekniğini düzgün yapmadılar sanırım çünkü tuutmadı

Merhaba yöntemlerinizi merak ettim bende kaş mağdurlarındanım. size özelden mesaj atmaya çalıştım ama yetkim yok sanırım. lütfen bana yöntemleriniz hakkında ulaşabilir misiniz?

(Ücretsiz uygulama )Kıl tekniğiyle kaş yaptırmak isteyen varsa bana mesaj atsın bilgilendireyim.
İstanbul için geçerli.

arkadaşlar bende yaptırdım ve çok memnunum ilgilenen varsa İstanbul için özelden yazarsa bilgilendiririm

Selamlar, 2,5 sene önce Astoria alışveriş merkezi pro nail'de kaşlarıma kontür yaptırmıştım, çok memnun kaldım. Zamanla silinmeye yüz tuttu, zaten sarışınım ve kaş yerine biçimsiz sarı-kumral tüyler var. Yeniden yaptırmak istiyorum, yapan kişinin ismini unuttum ne yazık ki, artık orada da çalışmıyor bilgi vermediler. Bilen çıkar mı ki buradan?

İstanbul' da çok ünlenen birine yaptırdım rötuş da yapılmasına rağmen tutmadı bende. 2. Rötuş için de sıfırdan uygulama parası istedi. İşini yapamıyosan girme bu işe. Bu ne arkadaş herkes paragöz olmuş. Adamakıllı doğal yapan bir yer yok mu ya.

Merhaba, ben 2 defa kaş kontürü yaptırdım ve çoooook memnunum, ilkini 1 sene kullandım, silinmeye başlayınca tekrar yaptırdım. İnstagramdan uzun süre takip ettiğim birisiydi fiyat 850TL, yeri Küçükçekmece'de

Ben kaşlarımı Ankarada Hatun köylü diye bir bayan var oraya yaptırdım. Çok memnun kadım. Uygulamalarını görmek isterseniz cafede ve instegramda var taksiye ederim

Kızlsr , aranızda kalıcı kaş uygulamasını Kayseri de yaptıran varmı acaba?
Güvenilir bi refarans arıyorum

Murat Akyol'un yaptığı kaşın mağduruyum.

SAKIN SAKIN KALICI KAŞ YAPTIRMAYIN. İlk an güzel gibi duruyor ama zamanla cilt üzerinde boya yayılıyor, kıl gibi olan çizgiler genişliyor ve birleşiyor. Şu an kezban gibi koyu kaşlarım var. 2014 Aralık'ta yaptırdım, 2buçuk sene oldu ve geçmiyor, çünkü kalıcı dövme boyasıyla yapmış. Fiş vermediği için hiçbirşey iddia edemiyorum.

En etkili Pico saniye lazerler ile çıkıyormuş, yaptıran var mı?

Kızlar ben kaş dizaynı için makyaj antalya ya gidiyorum kalıcı makyaj da yapıyorlar annem yaptırdı çok memnun ve ilk rötuş ücretsiz :) B balkan188 bu arada geçmiş olsun, kaş silimi de yapıyorlar diye biliyorum

Canım Güle gule kullan bende Dikmende hatun hanima yaptirdım. yaptirali 1 ay oldu çok ama çok memnun oldum. Keşke daha evvel taptirsaydım sabahları 15 dakika kaş boyamakla uğraşıyordum. Şimdide randevu aldim dudaklarımı yaptıracam.

merhabalar..sanırım 3 sene kadar önce kalıcı makyaj yaptırmışsınız.bende eyeliner yaptırmak istiyorum ama endişeliyim biraz.renkte bir değişim oldu mu?gözü uyuşturarak mı yaptılar.acı hissettniz mi?ben eyeliner çekmeyi beceremiyorum.onun için düşünüyorum.özellikle bazı insanlarda renk değişimi oluyor hoş dumuyor ..sizin deneyimlerinizi merak ediyorum

kalıcı kaş uygulaması bende yaptırmak istiyorum ama ilk yaptırıldığında çok koyu duruyor ve akması 1 ayı buluyormuş. o koyu renkle 1 ay gezmek istemediğim için cesaret edemedim.

var mı kızlar tavsiye edebileceğiniz bi yer ya da yaptıran varsa öncesini sonrasını paylaşabilir mi benimle özelden fiyatta yazarak çok sevinirim valla çok ihtiyacım var İstanbul olsun bu arada

kalıcı kaş uygulaması bende yaptırmak istiyorum ama ilk yaptırıldığında çok koyu duruyor ve akması 1 ayı buluyormuş. o koyu renkle 1 ay gezmek istemediğim için cesaret edemedim.

Çok kez yaptırdım. Yaptıranlara da tanığım. Maximum bir hafta.

Arkadaşlar merhaba 2 gündür forumun bütün yorumlarını okudum ama sanırım benim problemimle karşılaşan yok..
2 gün önce kıl tekniği kaş kontür yaptırdım. İlk başta herkes gibi koyu ve kalın geldi panikledim. 24 saat sonra yıkadım kaşlarımı. Şimdi kavis ve rengi oturdu ama kaş diplerim ve kaşın başladığı yer kızıl bir renk aldı fotoğrafını yüklemeye çalışıyorum. Yapan merkezle görüşünce boya kusmuş geçicidir dediler ama panik haldeyim gören herkes ne yaptın kendine diyor yardımcı olabilecek biri var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar,
yeni üye oldum, sırf bu konu için; daha önce çok araştırdım kalıcı makyajı, en sık karşılaşılan sorun, hijyenik olmayan ortamda yapıldığı için iltihaplanmalar ve dandik ürün kullanımdan doğan renk değişimleri (mavi, gri, yeşil, hatta kırmızı)
Bu yüzden hazır müthiş bir yer bulmuşken sizi de bilgilendirmek istedim.

geçen hafta perşembe günü, kalıcı kıl tekniğiyle kaş, eyeliner ve dudak renklendirme yaptık. kaşlarım yok denecek kadar azdı, beyaz tenliyim, dudaklarımda neredeyse renksizdi. ilk yapılışa göre çok iyi sonuç verdi, 1 ay sonra rütuşa gideceğim.
hem işçiliğini hem de malzemesini kesinlikle tavsiye ediyorum.

İstanbul da yer Florya ; BY TUGBA PERMANENT MAKE-UP instagramdan takip edebilirsiniz, bytugba yazdığınızda çıkıyor. Tuğba Hn. hem eğitimini veriyor, hem atölyesi var hem de make-up salonu.
işinde 15 senelik deneyimi mevcut. En önemlisi de işini çok severek yapıyor.

öncesi sonrası fotoğraflarımı çekmişti ama henüz elime ulaşmadığı için yükleyemiyorum. Eğer gelirse sizinle de paylaşırım.

bir inceleyin derim.
Acı konusuna gelince, Emla kremle iyice uyuşturuyor ama hiçbirşey hissetmeyeceksiniz dersem yalan olur. Güzellik istiyorsak biraz acıya katlanabiliriz diye düşünüyorum :)

Gitmeyi düşünen var ise bana özelden ulaşabilirsiniz ,merak ettiklerinizi cevaplayabilirim. Ben çok çektim araştırma konusunda bu yüzden yardımcı olmayı isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…