Kaşıma ve gözüme yaptırdım. Mükemmel oldu diyebilirim. Kaşlarım kalktı, hiç kaş olmayan yerlerde şimdi kalıcı makyaj var ve kimse fark etmiyor bile. İfaden değişti sanki, sende bir haller var botoks mu yaptırdı falan diyorlar. Göze gelince, uyuşturulmadan yaptırılamayacak bir iş. Benim gittiğim yerde üst göz kapağı iğne ile uyuşturuluyor ve hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Alt göz kapağında emla yeterli oluyor. Hayatımda yaptığım daha akıllıca birşey yoktur herhalde. Çok memnunum. Bir de bu renk açılma konusu tamamen boyaya bağlı. Boyaya derken mesela birkaç renk karıştırılıp uygun ton elde edildiğinde zaman içinde rengin değişmesi söz konusu olmuyor, ancak siyah boya doğrudan kaşa sürülünce 3-5 ay sonra lacivert, kahverengi boya ise kızıla dönüyor. Benim kaşıma 8 renk karıştırıldı mesela, gördüm. Gözümde ise 2 renk karışımı var. Bir de uzmana çok çok dikkat etmek lazım yaptırmadan önce. Sonuç güzel olursa süper bişey. Her sabah en az yarım saat makyaja harcayan ben şimdi nemlendiricimi ve rujumu sürüp çıkıyorum.
Benim kaşlarımı çok kötü yapılmıştı.Burdan araştırırken Ayten hanımın adını duydum.Ulaştım bir sene önce yaptırdım çok memnunum.Çünkü anlattığına göre onun sistemi .