Kalıcı kaş, kıl tekniğiyle kaş yaptırma

Yazmışlar yok en iyi şu en iyisi bu diye arkadaşlar nereden biliyorsunuz en iyisini gittiniz. hepsine kaş mı yaptırdınız ? veya bütün bu işi yapanların yaptıklarını mı incelediniz yapmayın lütfen. Bende 1 sene önce yaptırdım. 3d kıl tekniği yaptırdım. şuan olduğu gibi duruyor gayette memnunum bin tl 2 bin tl yapanlar varmış çok yüksek rakamlar bunlar. İlla isim vermek gerekirse Nişantaşı'nda selin kılıc a yaptırdım. fiyatda gayet uygundu. öyle binlere ikibinlere gerek yok.

ben de 100 dolar icin Nisantasi nda bir yerle anlastim, yaptryorum.

Ben de 6 ay düşünüp araştırdıktan sonra nihayet dün yaptırdım kaşlarımı. Kullanılan ürün, doğallık, hijyen, özen, yapan kişinin iyi niyeti, işine saygısı benim için çok önemliydi. Pek çok yere sordum. 1100 liradan 400 liraya değişen fiyatlar duydum. 1100 liraya yapan kişi gerçekten güzel işler çıkarıyordu, doğal duruyordu sonuçlar ama bence fazla bir tutar bu. Ben 550 liraya yaptırdım, phibrows marka boya kullanıldı. Yapılan iş kolay değil. 2 saat boyunca uğraştı yaptırdığım kişi. Altın orana göre çizdi, benden onay aldı ve yaptı. Biraz canım yandı ama değdi bence :)

Emine esen’e yaptırmayında kime yaptırırsanız yaptırın 14 ay geçti hala nefretle bakıyorum kaşlarıma. Neler İSTEMEDİĞİMİ tek tek dedim tam istemediğimi yaptı çünkü böyle güzel dedi. Kendi zevki ile yapıyor sizin ne istediğinizi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…